Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

justeayeos is on a distinguished road

justeayeos justeayeos is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Felix The Cat
    05-10-2010 05:34 PM
    Felix The Cat
    Mmmmm akk tak tau nama kedai dia tapi kedai tu berdepan ngan Dewan Sukan BTS. Dia tutup jam 8.30 malam. You just ask the aunty kat kedai tu ubat untuk cirit birit. Dia akan ajar you macam mana nak bagi makan. Anything just sms akk 012 611 3258
  2. Felix The Cat
    05-10-2010 05:09 PM
    Felix The Cat
    Hmmmm dah cronic tu. Better you g beli ubat cirit tu. Just RM3.00 je. Beli la dalam dua biji dan simpan sebagai stock. Selalunya makan sebiji dah elok. Mungkin perut dia terkejut makan BW kot. You mix sikit je friskies and then slowly top up tapi jangan bagi makan banyak kitten tu sebab kandungan protein tinggi yang ble menyebabkan poo soft. Kalo you nak cuba bagi makan ayam rebus tapi isi je. Guarantee poo akan keras balik.
  3. justeayeos
    05-10-2010 02:15 PM
    justeayeos
    so far x nmpak la mcm teruk sgt..cuma i kesian tgk booty dia mcm merah2 je sbb poo poo cair je 2-3hari ni..actually a few days ago i ader try bg dia BW..dulu i bg dia mkn friskies kitten je..then i baru lepas beli BW kat u then i try la nak bg my kitty sikit2..BW mixed dgn friskies tu..tapi dia mcm cirit birit lak..now i dah stop bg dia BW..i dah puasakan dia about 6-8hours then i just bg dia friskies je..still poo poo dia cair gak..kitty i nmpak sihat je..aktif bermain, lompat2 lari2..mkn pun ok je tapi dia mkn sikit2 la..i kesian tgk booty dia tu..mcm melecet je..huuuuu
  4. Felix The Cat
    05-10-2010 01:58 PM
    Felix The Cat
    Hi....
    Teruk ke sangat cirit birit dia tu?
    Kalo cirit birit I selalu beli ubat dari kedai pet shop di belakang rumah saya je.
    Satu biji RM3.00 je.
    So far alhamdulilah it works.
    Kalo tak ada budget you try beli dari situ.
    Kedai tu belakang 7-eleven je.
    Kedai jual ikan ikan.
    Tapi pastikan kucing you just cirit birit je...
    Kalo ada sakit lain better bawa g doctor.

About Me

  • About justeayeos
    Location
    Ukay Perdana
  • Signature
    || "Like the cat that got the cream" ||

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-05-2011 04:45 PM
  • Join Date: 04-16-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to justeayeos Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=2929

All times are GMT +8. The time now is 05:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.