Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

keen is on a distinguished road

keen keen is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. keen
    01-09-2011 08:24 PM
    keen
    hi nicotyyne...
    thanx 4 d info....menarik tu...i tinggal kat parit buntar...selalu gak pegi seberang jaya..
    sebelum ni mmg pernah order ngan kak nurul by post..tapi bila kak nurul tak buat pos lagi..kesian gak dia..nak pos lagi...bagi dry food yg biasa2 aje...BW tu mmg good poo kucing2 kurang bau...
    i ingat nak beli yg 24 kilogram aje..kalau u nak share ok juga..kucing i ada dlm 12 ekor...rasa2 dlm sebulan habis kot 20kg...u mention detail sikit petshop tu kat mana area seberang jaya or ireland?...tapi i ingat nak beli hujung bulan ni..tunggu gaji dulu hehe...baru lepas renovate rumah2 kucing...
  2. nicotyyne
    01-08-2011 01:01 PM
    nicotyyne
    Hi Keen, nampak u post kat kak nurul in Blackwood thread.

    U mentioned about utara. U kat mana? I kt butterworth. I pun baru seminggu berjinak-jinak feeding my cats with BW. Last week saya dapat stock BW kat taman selasih kulim. But kedai tu cakap dia ada lagi satu cawangan kat butterworth, but bila call yg butterworth, stock kat kedai dia baru habis dan tatau bile nak restock.

    Kat kulim i dapat RM13 sekilo. But plus toll and petrol ke sana, lebih kurang sama kalo membeli di vet kat area sbrg jaya yg jual loose pack BW pada harga RM20 sekilo. Kat area penang dan butterworth ni petshops jual BW breeder pack RM230. Kalo order breeder pack dari kak nurul, harga lebih kurang sama (RM220 + RM10 transportation tumpang supplier yang nak anta barang ke penang).

    Kucing˛ i makan around 8kg per month. Kalo ada 2-3 org nak share beli breeder pack kat area mainland penang ni, cantik jugak... :peace:

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-04-2011 10:01 PM
  • Join Date: 12-16-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT +8. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.