Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Members List

CookieMonster is on a distinguished road

CookieMonster CookieMonster is offline

Loves 'Cat'ivity

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
  1. bigben4949
    01-02-2010 03:59 PM
    bigben4949
    Hi Cookiemonster. Patut le kat sana sunyi sepi, sume dah lompat kesini. Ni mesti pasal Nurul n BW dia. hehehe. Just jokin'. U dlm Air Force ke? Ha, kat sini ex-RMAF, service number 703938.
  2. adamyala
    08-21-2009 10:00 AM
    adamyala
  3. nastygurlz
    07-17-2009 02:43 PM
    nastygurlz
    mon..nnti jgn lupe tau pic bopren2 ku itu..muahahaha..
  4. shareen_natasha
    06-29-2009 05:13 PM
    shareen_natasha
    sumer kucen berbulu.......hehehehehhehehhe
  5. CookieMonster
    06-29-2009 08:31 AM
    CookieMonster
    ala rozzy, avatar tuh cilok kat internet jer..tapi cute jer kan...he he he
  6. rozzygee
    06-26-2009 06:25 PM
    rozzygee
    OwwwAaaa... sateknyaaaaaaaa Avatar dier!..
  7. CookieMonster
    06-25-2009 04:35 PM
    CookieMonster
    tu la pasal..sini ramai member aktif kan...marah plak kalau Jay dgr ni...he he he...

    mon dah nyampuk kat BW punye thread dah...
  8. adamyala
    06-25-2009 04:25 PM
    adamyala
    hehe..tau takpe....kat sini lebih happening...
    kat sana sunyi sepi mcm dilanggar garuda. Kat sini leh shortform, bahasa sms pun ok. Jgn bahasa lucah dah la...hahahaha

    nanti mon reply msg kat sini, click view conversation dulu, kat page tu ada panel kosong kat atas, taip kat situ kay...nanti msg terus pi kat profile kak zai. gitu la jugak kalau nak reply kwn2 yang lain nanti...

    felan2 ler...nanti pandai kay....
    selamat berforum..dan menambah ilmu kucen....
  9. CookieMonster
    06-25-2009 03:52 PM
    CookieMonster
    abih la pasni sure aktif kat sini je la...he he he
  10. adamyala
    06-25-2009 03:33 PM
    adamyala
    takpe...nanti ada masa leh tambah apa yg patut...

About Me

  • About CookieMonster
    Biography
    bersopan santun dan bersahsiah rupadiri
    Interests
    sports, cat, air force
    Occupation
    biasa2 je
  • Signature
    +kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-09-2011 07:35 PM
  • Join Date: 06-25-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 18

All times are GMT +8. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.