Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

cutetomel is on a distinguished road

cutetomel cutetomel is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. cutetomel
    09-22-2010 01:37 PM
    cutetomel
    tq sgt2 akak...tips akak ni mmg byk bantu saya...kucen saya pon x gemuk2 gak.saya geram tul nak tgk drg ni gemuk.da cuba mcm2 cara da.da mcm2 vitamin yg kami bg tp mcm tu gak...thanks a lot
  2. Felix The Cat
    09-22-2010 01:27 PM
    Felix The Cat
    Yup... dulu... akk bagi makan RC dan IAMS tapi bulu banyak gugur la... dah tu tak gemuk gemuk. Tapi bila dah tukar ke BW, bulu memang kurang gugur and then badan pun naik macam tuan dia ha..ha... Akk ambil direct dari supplier BW terus. Kalo you pergi kilang dia, dia tak akan bagi harga macam kat akk sebab dia jual mahal sikit. Kalo dari akk satu bag adult 24 kg RM220.00 dan 24 kg kitten RM300.00.
  3. cutetomel
    09-21-2010 03:49 PM
    cutetomel
    oooo ye ke...x taw plak akak ni kat kl...akak nak tumpang tanya kalo iams bg kucen parsi mkan bagus ke??
  4. Felix The Cat
    09-21-2010 03:36 PM
    Felix The Cat
    Wkslm.....

    Jauhnya mencari blackwood nie he..he..... Yup memang akk jual BW tapi kat KL la dan bukan di Sabah. Kalo di KK, yang akk tau jual BW ialah di Taman Fortuna... tapi mahal la dari harga kami orang di sini.
  5. cutetomel
    09-20-2010 08:21 PM
    cutetomel
    saya baru lg dlm petfinder...tlg la tunjuk aja ye

About Me

  • Signature
    hadrinie

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-21-2011 04:13 PM
  • Join Date: 09-20-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

All times are GMT +8. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.