Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Felix The Cat is on a distinguished road

Felix The Cat Felix The Cat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 441 to 450 of 452
  1. Felix The Cat
    06-24-2009 11:38 AM
    Felix The Cat
    Booboo, jadi kitten tu masih nak ke atau nak cancel?
  2. Felix The Cat
    06-24-2009 11:37 AM
    Felix The Cat
    Alamak! Saper nak ambil lagi portion Booboo. Kena war warkan la macam si Ina tu. Harap harap ada orang nak.
  3. booboo
    06-24-2009 10:54 AM
    booboo
    kak nurullllllllllllllllllllllll
    ni nak gtaw sad news la....
    erm...husband boo da beli blackwood la!! siap sekampit besaq lagik!!
    dia x gtaw boo pon taw2 da beli....sb masa 2 ada skali boo gtaw dia nak order blackwood sb kat cni payah nak cari stokist. taw2 smlm nahh punya besaq kampit dia bwk lik umah....suprised la kunun nak pujuk boo (kelmarin majok nak beli menan kat meow tp mahai hubby x bg dia ganti ngan blacwood)
    so boo ingt nak kansel la order 2 kak nurul...ampun maaf dari ujung rmbut smpi kaki kak nurul.... (takot neh smbil wat aksi2 manjer ala kucen)
    kbetulan kat kota damansara ni kwn dia bukak petshop juai blackwood. 2 dia g beli 2...cmana ek kak nurul....ngeeeeeeeeee
  4. Felix The Cat
    06-23-2009 12:34 PM
    Felix The Cat
    Amboi.... manjanya si boo boo nie :-p. Tak kan kira kira pun tak pandai he..he.. sekarang zaman modern ada calculator he..he.. (Gurau je) RM9.20 x 5 kg = RM46.00 + RM64.00 = RM110.00. Boo boo kena la bank in lebih untuk kos pengiraan tu he..he...
  5. booboo
    06-23-2009 10:53 AM
    booboo
    kak nurul..boo x reti r nak kira suma bapa henggt nak bank in...
    kak nurul PM la boo bapa total suma....hihi...(nak manjer2 soh kak nurul tlg kire la kunun) smbil wat mater2 ayu...blink blink
  6. harris
    06-08-2009 10:18 AM
    harris
    akum kak...akak bila nak jumpa mdm wai?
  7. shareen_natasha
    04-23-2009 09:15 PM
    shareen_natasha
    Eh, lupa tanya... apa dah jd dgn MR KURA2... ada lg x? ari2 g... dia ada celah batu..
  8. June
    03-30-2009 02:43 PM
    June
    hahahahah!! pakai ting tong lagi.aku ok saja bah ni.kemarin aku pengsan tido.penat gila. anak2 bulus pun sihat.ada yg mo kena dikerjakan ahad ni.mo cuci mata,telinga dan mandi.mentang mentang kemarin baru dpt free eye cleaner.hehehehe!!
  9. Felix The Cat
    01-19-2009 12:44 PM
    Felix The Cat
    Ting Tong! Ada pun.... Pe khabar? Lama tak dengar cerita. Harap you and esben and anak2 bulus sihat walafiat.
  10. Mr & Mrs Mondok
    01-19-2009 12:10 PM
    Mr & Mrs Mondok
    .:: Ping pong.... Anybody home??? Drop by to say hello... ::.

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-13-2013 01:14 PM
  • Join Date: 08-12-2008
  • Referrals: 5

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 76

All times are GMT +8. The time now is 11:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.