Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

skeezer is on a distinguished road

skeezer skeezer is offline

PetFinder Buddy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 25
  1. Mia_Katz
    10-22-2008 11:14 PM
    Mia_Katz
    uh jauh nye... moga moga koko ngan anak anak die happy disamping tuan baru... so skarang ni tinggal lagi dua 2 lah ye...
  2. Mia_Katz
    10-21-2008 01:11 AM
    Mia_Katz
    ye ke .... im so happy 2 hear that... org mana tuan die 2?
    untong lah koko.... memang tak sia sia u bawak dorang jauh jauh...
    syukur...
  3. Mia_Katz
    10-17-2008 07:14 PM
    Mia_Katz
    ha'a... pegi gather ke nanti?... u r kittens macam mana.... dah ade adopter ke?
  4. Penghulu
    10-10-2008 04:57 PM
    Penghulu
    nanti...abg din taruk kan nama kat list yer...biar kak june contact yan nanti...ok...timekasih yan...sebab support kita org dan kak june...
  5. Penghulu
    10-10-2008 10:27 AM
    Penghulu
    Yan, meh le join raya gather 19th Oct nie....leh le jumpa bapak2 dan mak2 angkat si Tiga tu...
  6. hatemetoday
    10-05-2008 10:11 AM
    hatemetoday
    Selamat hari raya skeezer...
  7. hatemetoday
    09-29-2008 10:29 AM
    hatemetoday
    skeezer...last friday kak ina pegi velodrom la...mana2 booth yg jual acessories kak hate nengok kat bawah meja mana tau nampak kucing...tak ada yg matching...pastu kak ina jln2 lagik..tetibe ada nampak sorang auntie ni tengah kasik kucing kaler futey minom dgn makan kibble...so cute okeh..kucing tu ada tapawer dia sendirik..hikhikhik...pastu kita usha2 gak tengok ada tak anak dara mana tau kita nak tego - skeezer ke nih? tapi tak de plak..rasa2 nya bukan kot ....
  8. Penghulu
    09-25-2008 12:35 AM
    Penghulu
  9. Penghulu
    09-24-2008 02:39 PM
    Penghulu
    Ade...kalau jumpa tegor2 lah.yek...emak kamu dah sihat kannn...ermm
    bagus lah...
  10. hatemetoday
    09-19-2008 12:35 PM
    hatemetoday
    huwaaa..part nak kembiri kan mummy cat lps bersalin tu kak ina tak pasti la tempoh recommended untuk pengkasian...tapi kalau nengokkan xperience kawan2 yg membela ibu bersalin..lps 4/5 bulan tempoh menyusu...

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 04-18-2009 11:04 AM
  • Join Date: 08-13-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 15

All times are GMT +8. The time now is 07:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.