Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Ekien Ashikin is on a distinguished road

Ekien Ashikin Ekien Ashikin is offline

Cats lover...

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. iskandarshah
    12-21-2009 01:58 PM
    iskandarshah
    hi
    or..silap nama ler ni. sori ekien..hehe..
    pernah hantar kucing boardin mana2 tak kat rawang?
  2. iskandarshah
    12-21-2009 01:23 AM
    iskandarshah
    tambah sket lagi..sha bg kucing sha mkn rc ek..?
    sy bagi mkn bw cuma baru dua minggu tukar rc sebab ada kucing baru so ingat nak tukar ikut mkn kucing baru tu dulu..cuma bau dia kuat ar..litter dia
    sha pakai pasir apa?
    sebelum ni sy pakai pasir tesco..isi dua beg penuh
    n bg mkn bw memang x ada bau
    kena turn back pada bw ler...
  3. iskandarshah
    12-21-2009 01:00 AM
    iskandarshah
    hi..sha.salam
    org rawang ker..sy org rawang juga.cantik rmh kucing..
    mcm ni boleh buat hotel kucing ker...
    yer lah klu u buat bg tau yer
    nak balik kampung senang...
  4. ayumisha
    11-17-2009 11:01 AM
    ayumisha
    pggil sha je..
    bilik utk furkids sha simple je..yg pntg ade 1 bahagian letak litter box, 1 bahagian tmpat makan n minum, n sha jgk letak drawer utk simpan brg2 dorg mcm towel, pasir, shampoo, brg2 grooming n ext.. sha jugak letak cage supaye klu nak kemas bilik dorg boleh kurungkan kejap dorg dlm tu.. jgn lupe letak scratcher n brg2 mainan utk dorg.. kucing indoor ni pgerakkan dorg terhad, so bgla mainan yg tak bahaya kat dorg. n sha jugak pasang jaring kat tgkap n tgkap tu always open 24 jam supaya angin boleh masuk kuar..

    ni rupe bilik furkids sha, tp blom update rupe bilik yang baru.. http://cutekitty85.blogspot.com/2009...ies-house.html

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-16-2012 05:27 PM
  • Join Date: 11-14-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 11

All times are GMT +8. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.