Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

binbin is on a distinguished road

binbin binbin is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 86
  1. shareen_natasha
    09-16-2010 04:38 AM
    shareen_natasha
    hye binbin....
  2. Felix The Cat
    05-10-2010 01:27 PM
    Felix The Cat
    Alamak sorry....
    Busy bersihkan rumah tu yang tak reply.
    Sorry ek.
    Ok... see you.
  3. Felix The Cat
    05-10-2010 12:04 PM
    Felix The Cat
    Salam....

    Boleh....
    Semalam tunggu datang tapi tak ada pun?
    Satu hari akk kat rumah.
  4. Felix The Cat
    04-08-2010 11:00 AM
    Felix The Cat
    Salam.......
    Its ok Binbin...
    No hal punya.
    Boleh aje... tapi dalam kul 9 malam leh?
  5. wawa
    03-23-2010 02:23 PM
    wawa
    salam. alhamdulillah dah sehat. si ibu tengah menggatal balek dah. nak bawak g spay nih. yg anak2 aktif teramat, tapi badan kurus melidi. makan xbanyak. tak tahu dah nak buat macam mana. huhu. any tips? hehe. wawa ade gambar dorang, dalam phone kezen, xsempat upload lagi =))
  6. sankyutech
    03-03-2010 11:39 AM
    sankyutech
    salam
    thanks
    diorg ni lahir on 12 Jan 2010
    skang ni dah sebulan setengah...
    tengah nakal lagi
  7. Felix The Cat
    03-03-2010 10:22 AM
    Felix The Cat
    Alhamdulilah......
    Kan akk cakap memang macam tu.
    Mungkin belum biasa kot.
    Tu yang macam tu.
    Binbin tengok je... lepas nie kucing akan jadi lebih kembang sebab makan kitten he..he....
  8. Felix The Cat
    03-01-2010 02:39 PM
    Felix The Cat
    Memang mula mula memang macam tu Binbin. Akk pun riso mereka tak nak makan. Lepas 2 atau 3 hari macam tu baru la nampak mereka start makan and then tak boleh stop pula he..he..... Kawan pun cakap macam tu. Kucing dia langsung tak nak makan. Tapi lepas seminggu baru la ok.
  9. Felix The Cat
    03-01-2010 11:44 AM
    Felix The Cat
    Salam Binbin,

    Jangan riso. Mula mula masa saya bagi pun macam tu. Macam mereka langsung tak nak makan. Lama lama jadi ok. Tapi baru baru nie bila tukar ke adult sebab stock kitten tak ada. Sekarang stock adult pula banyak kat rumah.... pening pening.
  10. shikin
    02-22-2010 03:46 PM
    shikin
    hye there..do u have any white kitten tuk djual?
    but color putih like a snow..bulu lebat/panjang..ade x?if ya,,plzz inform me

About Me

  • About binbin
    Location
    AmPunk....
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-06-2016 03:46 PM
  • Join Date: 10-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 47

All times are GMT +8. The time now is 11:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.