Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

abgraldo is an unknown quantity at this point

abgraldo abgraldo is offline

Banned

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 183
  1. shareena
    12-07-2009 01:22 PM
    shareena
    pakcu..pakcu ade kembar duk kt pahang yer??rase cam tau jer..duk jerantut kan??sbb sangkar kucing yang die buat tu cam penah tgk..hehe..
  2. abgraldo
    11-13-2009 07:15 PM
    abgraldo
    Oooh tak der la.... Shampoo tu mahal sangat... tak mampu rasanya Pakcu nak jual...
  3. ayumisha
    11-13-2009 04:08 PM
    ayumisha
    hehe..ok..kedai pakcu ade jual shampoo "1 All System Professional Formula Whitening" tak?? ej rekemenkan kat ayu pkai shampoo tu utk kucing putih..kat melaka ni takde...huuu
  4. abgraldo
    11-13-2009 01:48 PM
    abgraldo
    ok... bulu kuning tu kalau setakat 2-3 kali groom tak ilang lagi. Dah banyak2 kali nanti baru hilang....hehehe
  5. ayumisha
    11-13-2009 12:27 PM
    ayumisha
    pakcu, sbtu depan ayu nak hantar 2 ekor kucing putih ayu g grooming kat kdai pakcu leh? bulu2 dorg da kuning..boleh hilang tak? =)
  6. abgraldo
    11-13-2009 11:53 AM
    abgraldo
    Ok...bagusla ayu. Not to worry so much k sebab muntah tu sekali jer. Elok ler stop bagi nutricoat... bagi dia org time dulu.
  7. ayumisha
    11-13-2009 10:34 AM
    ayumisha
    hm,da vaksin da sume.. hm, so far sekali je muntah kuning,2nd time muntah rc.. ayu da stop bg nutricoat, takot plak..
  8. kuntum
    11-13-2009 02:01 AM
    kuntum
    Ok Pak Cu...tak de saja tanya. Saya faham keadaan Pakcu, pasal payment tu, don't worry. Tapi, Setakat ni belum ada lagi la. Saya jaga strays kat sini. Mana tahu ada yang mak kucing tak nak jaga anak2 dia. Sebab kalau ada, saya tak nak hantar shelter2..nanti diorang bunuh kalau dah tak de adopters...huhu...Thanks pakcu..
  9. abgraldo
    11-13-2009 01:43 AM
    abgraldo
    Wlkmslm Kuntum. So far apa yang Pakcu tahu, RC tu will still be in the market, cuma sole distributor jer tukar....
    Pasal adoption tu boleh letak tapi Kuntum kena bear all the boarding and treatment cost (little less dari normal boarding rate).... Harap Kuntum understand sebab Pakcu berkedai.....hehehe..
  10. kuntum
    11-13-2009 01:33 AM
    kuntum
    Salam pak cu, lega saya mendengarnye...yeay!! Pak Cu, saya nak tahu la....(sorri Pak Cu, saya ni banyak betol tanya). Kucing2 yang up for adoption tu, boleh ke, org luar, macam saya pi hantar kucing untuk diadopt kat pak Cu? Maknanya, kalau ada anak2 kucing terbiar ke?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-11-2009 08:43 AM
  • Join Date: 08-20-2008
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 57

All times are GMT +8. The time now is 01:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.