Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

CikLola is on a distinguished road

CikLola CikLola is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 35
  1. izazarul
    12-08-2009 11:08 AM
    izazarul
    bgus la cmtu..a'ah akak cri yg dlh gak.tp tingin sgt nk yg flat face..
  2. izazarul
    12-07-2009 03:21 PM
    izazarul
    yeke...so skang fluffy ok ngan yg lain?bgus la cmtu..tu la akak ngah cri2 la.arap dpt la yg sesuai...
  3. izazarul
    12-07-2009 12:35 PM
    izazarul
    a'ah mcm akak n hubby..xcited gile.syg bella mcm anak lak.anak x de lg so bela bella je ah..igt nk cri kwn kt dia.jantan.sian dia sorg2...pagi2 dh ngaco..hehe
  4. izazarul
    12-07-2009 10:04 AM
    izazarul
    haha...ikut owner dia yg adopt kn kat akak tu ckp DLH..bulu dia nmpk kembang kt bhgn bwh,ekor n dlm telinga pun de bulu2 pjg..akak ni x tau sgt kategori kucing ni.bru je nk belaja2 bela kucing ni.dlu2 bela kucing biasa jek kt kg tp comey2 gak..
  5. rock
    12-04-2009 11:23 PM
    rock
    lola,diorg ni kenyanglah macamana pun,kalau org mkn,tetap menyelit juga kat kaki.hehehe.baru buka tupperware keropok,dh ada kat kaki.hehehe.
    tak pe lola,diorg sentiasa depan mata kita..senang kita nk tgk..lagi2 kalau menyelit je kita buat keje..hehehe.
  6. rock
    12-04-2009 05:03 PM
    rock
    ooo....diorg tak berani kacau kalau buat keje...ddk atas buku ada lah..hehehe.
    kalau diorg kacau pn,dia ddk sebelah,mintak gosok,lepas tu diorg mainlah.hehehe.
    tapi kalau tgh mkn,kena hati2..sb mmg suka kacau..
  7. izazarul
    12-04-2009 04:40 PM
    izazarul
    hi lola...thanx.msti bella prsn!!hehe..akak tgk kt album sengal lola mcm bella jek...kucing lola pun cumel2...
  8. rock
    12-04-2009 01:41 PM
    rock
    akak mmg jarang kurung diorg dlm cage,pernah kurung sehari,pastu kesian tgk muka diorg.lepas balik.hehehe.tapi akak senang je,kalau nk diorg mkn tido je,akak tak layan diorg..buat keje sendiri,lama2 dia boring,tidolah..hehehe.
  9. rock
    12-04-2009 12:48 PM
    rock
    hehehehe...nk kucing2 rock,jadi macam tu,mmg tak jadilah..semua lasak2..hehehe.
  10. rock
    12-04-2009 12:07 PM
    rock
    yuhu...tu bukan kucing rock..ihsan dr internet..hehehe..
    suka tgk kucing bulat2 macam tu..hehehe.

About Me

  • About CikLola
    Location
    taman keramat
    Interests
    bela haiwan2 yg cute miut..huk3
    Occupation
    studenT
  • Signature
    www.mrssengal.blogspot.com

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-22-2011 12:27 AM
  • Join Date: 11-01-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 47

All times are GMT +8. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.