Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

cookies4bulat is on a distinguished road

cookies4bulat cookies4bulat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 37
  1. kuntum
    09-25-2010 11:52 AM
    kuntum
    Happy birthday, Syikin! Akak doakan semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sukses selalu dalam apa jua bidang! Have a blast today!
  2. fffrrr
    01-06-2010 12:17 AM
    fffrrr
    cookie,dapat tak my reply? i replied dekat my page but im not sure if you were notified. sorry lah i tak biasa pakai bende ni
  3. fffrrr
    01-04-2010 04:49 AM
    fffrrr
    hi cookie, lama tak masuk pf. just read about your bobo's passing from your blog. sorry sweets for your lost =( she was very pretty. velvet anak die ke?
  4. farahnm
    01-02-2010 11:41 AM
    farahnm
    Akak Coookies... dah tengok Holmes? saya tengok cerita tu rasa nengok Detective Conan.. hehehe
  5. farahnm
    12-18-2009 12:39 PM
    farahnm
    ahahaha... betul tu.. nnt terkeluar topik sesangat! dulu saya ikut gak bleach tp da lost banyak episode rs macam penat nye nak capture balik.
    naruto shippuden memang best, saya selalu tengok online streaming kat tailedfox.com (lupa lak nak masukkan dalam list), tp anime naruto mcm da tersasar dr jalan cerita kat manga.
    1piece saya suka benar nengok masa zaman kat u dulu.. tp skg pun da lost track.. hehe
    so far concentrate kat fullmetal alchemis, naruto n conan aje
  6. alfian
    11-13-2009 11:38 AM
    alfian
    hehe..macky tu semakin aktif ....tak mo diam. mcm mana nak amik gambar dia ? amik gambar tgh tido tak best la pulak
    nanti saya cuba lagi... ok..
  7. rock
    11-09-2009 11:15 PM
    rock
    tula...bagus juga tikus tu..diorg suka main.hehehehe.dia lupa sekejap nk cakar langsir.hehehe.cookies beli je tikus utk mainan dia,yg lain2 dia minat sgt kan..kalau yg besar ni,dia tak layan..dia lagi syg mata dia..tido mkn tido mkn...sampaikan semalam,nk terseliuh jari rock,silap pegang dia masa nk mandikan dia..heheheh...dh debab dh sikit..dh tua baru nk debab.hehehe.
  8. rock
    11-09-2009 10:52 PM
    rock
    anak zorro tu sekarang ni sibuk bawa anak tikus dia ke hulu ke mari..nk ambik gambar pn payah..hehehe..esk try ambik gambar dia lagi...
  9. Fareen
    11-08-2009 11:01 PM
    Fareen
    haa tu anak alicia rasanya. budak perempuankan? shadow tu HHP diorang. nak tengok gambar!!! hehe. mlm ni tau:p
  10. Fareen
    11-08-2009 04:10 PM
    Fareen
    Tq Nora. insyaalah terkabul doa awak, dptlah Fareen MCO dan BSh yg diidamkan tu hehehe

About Me

  • About cookies4bulat
    Biography
    superbikes,coffee,cats,cookies,cakes,my family,my boo,my retarted friends,shopping, jalan2 cari mkn
    Location
    KL
    Interests
    coffee,cats,cookies,cakes,superbikes :)
    Occupation
    full time nanny & driver, owner n worker to my own business kihkihkihkih!!
  • Signature
    ~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
    http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
    http://www.noranasir.blogspot.com/

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-02-2012 12:06 PM
  • Join Date: 08-18-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 33

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to cookies4bulat Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=1899

All times are GMT +8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.