Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

xzacx is on a distinguished road

xzacx xzacx is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 26
  1. jasmine forever
    07-28-2010 04:30 PM
    jasmine forever
    owh,,,sye pun bg tgok dorg mkan pun selere smcam je & badan dorg pun bleh tahan gak..
    tp x bnyak sgat kedai yg jual lg brand ni la kan...
  2. prinz38i
    01-30-2010 07:00 PM
    prinz38i
    kat puchong ade beberapa... kat area tesco tu ade st.angle. Pastu area Giant bandar puteri tu pun ade beberapa. Kalo kat area rumah saye, depan Jusco dekat ngan kedai makan Ming-Chu tu ade Baby Pets and St angle kat block belakang.
  3. prinz38i
    01-29-2010 05:04 PM
    prinz38i
    salam.. esok takde ape2, cuma ptg or mlm gi putrajaya and bermalam kat sane coz ahad nak kene hantar my mother pegi airport balik kg.
  4. Felix The Cat
    01-29-2010 04:34 PM
    Felix The Cat
    Walaikumsalam....... Alhamdulilah sihat walafiat di samping anak dua kaki dan anak empat kaki :-) Xzacx serta keluarga macam mana? Anak anak dah sihat ke? Sekarang dah mula musim hujan kena la hati hati sikit. Takut demam balik. Wah... asyik travelling nie. Bestnya. Nasib tak ada apa apa... takut tersangkut kat situ tak boleh balik kalo ada kacau bilau. Ada la orang rindu nanti he..he.... Siannya... mesti mereka rindu nie. Akk pula on 13 to 16 g Setiawan ikut mak dan ayah dan adik. Celebrate raya cina kat kampung wife adik lelaki saya. Boleh la dapat koleksi angpow he..he....
  5. Felix The Cat
    01-25-2010 12:24 PM
    Felix The Cat
    Alhamdulilah.... senang hati seorang ibu bapa kalo anak dia dah sihat. Akk paling riso kalo anak atau anak bulus sakit. Memang tak boleh concentrate kerja punya. Asyik ingat kat mereka je. Tau la kita mana ada orang nak tolong kita jenguk. Kita kan seorang je :-(. Lain la kalo ada family members yang boleh harap. Tapi nie kena harap orang luar jaga hu..hu.... Biasa la budak memang macam tu. Anak Nurul pula asalkan kuar mesti nak beli mainan. Nasib kalo Nurul kata 'No' mereka dengar tapi ada masa bising gak. Betul tu budak budak zaman sekarang bukan macam budak zaman dulu dulu. Wah... bestnya... bawa grooming. Dulu Nurul pun hantar kat Ramzee sebab tak larat nak mandikan kucing akk. Penat yuuuuu. Memang puas hati kan dia mandikan kucing? Bersih sangat. Wah.... lebih kurang macam anak Nurul.
  6. Felix The Cat
    01-23-2010 12:08 PM
    Felix The Cat
    He..he.. betul tu. Lebih lebih lagi duit Yen nie mahal. Barang Jepun pun mahal. Boss punya bini cerita kalo bab makan kat situ memang mahal giler. Kalo akk bawa banyak maggie mee ke situ he..he.. Jimat ma....
    Betul tu... lebih lebih akk seorang ibu tunggal. Ada masa nak 'give up' tapi alhamdulilah ramai yang kuatkan semangat akk. Alhamdulilah dia dapat terima anak. Ada yang tak boleh. Ada kawan kat ofis suami yang tak boleh terima anak husband pertama. Kesian pula dengar. Sorry dengar pasal 1st wife. Baby macam mana pula? Ok ke? Ok la tu quarantine dalam umah juga. Happy Weekend.
  7. iskandarshah
    01-22-2010 07:31 PM
    iskandarshah
    slm.hujan nih.. ..jap jer singgah.
    aku duk kat pekan rawang.kejer kat kl. aku duk sorang jer..family jauh kat johor. tp ada ler budak 3 ekor teman. ko banyak bela kucing? mana pic?
  8. Felix The Cat
    01-22-2010 09:29 AM
    Felix The Cat
    Wah... bestnya g Japan. Jeles membuak buak. Bila la... sampai nie ek...(mengalamun jap he..he..) La... siannya. Sekarang memang musim demam. Akk pun baru sembuh dari demam. Anak sekarang pun tengah batuk batuk juga. Ni la dugaan seorang ibu kan. Bukan senang kalo anak atau anak bulus sakit. Memang riso tahap gaban. Naper kucing kena quarantine?
  9. CikLola
    01-21-2010 02:42 PM
    CikLola
    lor..lola paham r..hahaha..dh bese dgr ayat cm gitu....ngeh4..
    wahh keje kene travel ekh..ok r tuh..xpe la..waktu gagah neh cr wet byk2..nnt dh x larat anak2 dh beso..dowang lak kasi wet..leh duk umh lak..ngeh4..
    lola ada 8 ekor..7 ekor DSH sekor DLH...huk2...wahh..sume nye DLh kew??fuh~~mesti byk kos kn..hek4
  10. Felix The Cat
    01-21-2010 10:03 AM
    Felix The Cat
    Salam....

    Alhamdulilah sihat walafiat di samping anak bulus he..he... Xzacx pula macam mana? Wah.... bestnya baru balik dari trip. G mana tu? Akk sempat g Melaka je last year ngan parents dan anak. Wat masa ni lum ada cuti sebab baru start kerja hu..hu.... Kalo bisness dah lama akk kaya he..he... Ni cuma tolong kawan je. Akk cuma kadang kadang dapat makanan free dari supplier sebab tolong promotekan. Duit tak ada hu..hu...

About Me

  • About xzacx
    Location
    Berpijak di bumi nyata
    Interests
    Holiday
    Occupation
    Plant Technical Engineer

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-23-2011 09:03 AM
  • Join Date: 11-12-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 04:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.