Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

afro is on a distinguished road

afro afro is offline

JLD 485

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. rozzygee
    04-30-2009 10:30 AM
    rozzygee
    Tak balik serom? cuti 3 hari ni..
  2. abgraldo
    04-22-2009 05:01 PM
    abgraldo
    Salam Afro n semer, leh sms/miss call Pakcu kat 016-9844678? No HP lagi satu tu ader problem ler. Thanks.
  3. rozzygee
    04-12-2009 07:44 PM
    rozzygee
    akak dah balik awal about 2 weeks ago. Tak dpt nak balik selalu. Maklum ler..13 ekor kucing skrg dah.. hehe.. kalau balik sehari tak pa..kalau lebih dr tu sis mmg kena angkut semua bwk balik hehe.. Adik duduk mana eh? akak dok jalan sialang.. opposite tanjung laboh.. Dulu akak sekolah dkt ledang dgn tun mamat.. :D
  4. rozzygee
    04-09-2009 06:29 PM
    rozzygee
    yuhuuuu.. tak balik tangkak ke?? hehe
  5. shareen_natasha
    01-14-2009 04:45 PM
    shareen_natasha
  6. afro
    01-08-2009 12:48 PM
    afro
    saye bela arnab tapi kucen pon ade gak. kucen bela kat rumah. ade seko je...kucen dtg...xsusah nak jage die. mkn pun just bagi ape yg ktorang mkn. die xsuke mkn makanan kucen ni excpt terpakse je...haha...time membuang pon xtau die buang kat mane. magic blt...jimat duet utk beli pasir.haha....
    ape kate akak tuka pasir tu. akak try pakai habuk kayu mampat. bentuk die mcm palet. makcik saye pakai yang tu...tahan lame sikit n bau pun kurang coz bende tu serap air
  7. rozzygee
    01-08-2009 12:22 PM
    rozzygee
    iskk Afro, mana larat nak beli. Sumer kucing domestik je. Ambik2 tepi jalan je. Ada yg dtg rumah. Sis ni jenis kesian, mudah simpati. Err kalau byk kucing kena rajin ke?.. Sis rasa mm biasa je.. cuma ada penat sikit la. Bab nak buang2 tu laaa hehehe.. Kos? tgk bajet la dik, Sis salu beli cat food yg besar, kira murah dan dpt berjimat sikit, yg jenis 3-5kg tu. Tp kucing sis ni jenis cpt boring dgn 1 brand, So kena standby la. 2x sebulan bg wet food. Bab pasir kucing tu yg x tahan tu, salu gak kena tukar. Tp skrg tgk ada yg dah pandai membuang dlm toilet, kira jimat jugak la tu.. hehe.. sembur air je.. Afro belai kucing ke arnab ni? kompius akak
  8. rozzygee
    01-08-2009 11:14 AM
    rozzygee
    Adik, sis dah ada 10 ekor kucing skrg hehe..

    MUSYANG - 1 tahun 10 bln,
    NYET - 1 tahun 8 bln
    ABBY @ BABY - 8 bln
    BETT @ ETTY - 8 bln
    CIK TOM - 3 bln
    TOMOT @ AMOT - 2 bln
    and 4 kittens berusia 24 days

    Tiap kali bangun pagi, semua ikut sis, smpi ke bathroom, ke dapor. Nk mkn la tu. Kalau weekend, sis lmbt bgn, sekor2 panjat katil kejutkan sis dgn suami.

    Kalau Adik nak reply conversation ni, klik View Conversation dan reply eh? No need private msg anymore.

About Me

  • About afro
    Biography
    happy ever after
    Location
    chulalongkorn
    Interests
    berangan
    Occupation
    makan tanggung, ***** cangkung
  • Signature

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-01-2010 06:00 PM
  • Join Date: 10-28-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 10:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.