Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

ainzanie is on a distinguished road

ainzanie ainzanie is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. ainzanie
    11-15-2011 07:57 AM
    ainzanie
    kak boleh ker sy ambil awal hari esok,lepas magrib...husband saya keje syif ptg hari ni..malam esok pon keje syif malam masuk keje pukul 9.30...x sempat..klu x boleh esok..hari khamis
  2. Felix The Cat
    01-15-2010 05:34 PM
    Felix The Cat
    He..he... sorree tak perasan pula.
    Order dah ada.
  3. Felix The Cat
    01-15-2010 05:32 PM
    Felix The Cat
    Boleh no hal punya.
    Dah order ke nie?
  4. Felix The Cat
    01-11-2010 05:40 PM
    Felix The Cat
    Okies... kalo akk ingat nanti akk akan tulis ok?
    No hal .... nak tambah pun boleh.
    Lepas order tolong check berapa harga nak posting ya!
  5. ainzanie
    01-11-2010 04:24 PM
    ainzanie
    tq..nnt 15hb sy akan buat order balik
    rm12.5 x 3 kg=rm37.5
    mgkn sy akan order lebih ms tuh...sbb tgh nk promote kat adik..sy tgk Comel dia mcm dah makin kurus plak..org kate mkn bw kitten bagus..kitten gebus2..
  6. Felix The Cat
    01-11-2010 03:36 PM
    Felix The Cat
    Oic...
    Tak payah nak minta maaf pun.
    No worries.
    For your information, order dan pembayaran selalu di jalankan pada 15 hb hingga 30 hb.
    Pengambilan makanan di ambil pada Sabtu minggu pertama kat rumah saya di Cheras.
    Semua information ada kat thread.
  7. Felix The Cat
    01-11-2010 12:54 PM
    Felix The Cat
    Wkslm.......
    Kena tunggu juga order buka sebab takut nanti Nurul terlupa pula. Check thread BW pada 15hb ye. Harga pos pun dah di tepek dalam thread BW jadi boleh refer kat situ. Satu lagi, you nak order Adult ke Kitten? Kena tambah RM5.00 untuk kertas balut dan cellotape. Terima kasih.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-17-2011 04:53 PM
  • Join Date: 01-06-2010
  • Referrals: 0

All times are GMT +8. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.