Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

gingergirl1 is on a distinguished road

gingergirl1 gingergirl1 is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. iskandarshah
    12-13-2009 10:27 PM
    iskandarshah
    hi..ok u ada 2 ekor kucing betina n i lak ada 2 ekor kucing jantan.yang sulung tu nama dia UB (mcm kucing u) umur dia 2 tahun (birman) yg bongsu tu baru 7 bullan (ash). sama mcm u kucing ni juga lah hidup i..sebab i x ramai kawan, bukan tak suka berkawan tapi ....entah...lebih senag duk tgk budak2 tu bermain lari sana sini..teh rasa hepi jgk bila rumah ni jadi kecoh dengan benda2 pecah..ker klu tak sunyi jer. i duk sorang jer..sejak ditinggalkan...then ada lah teman.sepanjang ditinggalkan tu UBlah yang banyak teman i...banyak benda i citer kat dia...n may b sejak ada Nico dia dah bagi tau Nico kot citer2 yg i citer kat dia.by the way i nak panggil u apa yer?
    nama i Iskandar..Is pun ok.
  2. iskandarshah
    12-12-2009 11:28 AM
    iskandarshah
    hi gg..gudmornin...1year3mnt lah. nama dia baby (male) baru ni i ada beli kucing baru ash jantan 7 bulan so nama baby dah tukar jd uncle baby (UB)..
  3. iskandarshah
    11-04-2009 12:24 AM
    iskandarshah
    hi GG kucing u...tu mcm kucing i lah....by the way...u look muahhh
    welcome..

About Me

  • About gingergirl1
    Biography
    Shamsuriah
    Location
    PJ, Selangor
    Interests
    swimming
    Occupation
    Secretary/Personal assistant

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-13-2010 09:59 AM
  • Join Date: 11-03-2009
  • Referrals: 0

All times are GMT +8. The time now is 09:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.