PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Events (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=5)
-   -   KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09) (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=3158)

Fareen 11-10-2009 07:54 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by izyandanial (Post 66903)
belum....still in kl because i'm going to kl again on thursday and go to bangkok the following day.But simon jr and the british is here already.{grin}

awwww British ngan u dah? what are they like? cantik tak? gemuk2 tak? or still need time to condition them?

post pics pleaseee. I still stuck in Kuching without my kucings hehe. Thursday baru balik kot :(

izyandanial 11-10-2009 07:59 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by Fareen (Post 66905)
awwww British ngan u dah? what are they like? cantik tak? gemuk2 tak? or still need time to condition them?

post pics pleaseee. I still stuck in Kuching without my kucings hehe. Thursday baru balik kot :(

hahah...he's still very small and not very nice.British will be nice if they are older.Nanti la...tak sempat nak snap lagi sebab buzy .

Fareen 11-10-2009 08:12 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Berapa umur diorang Izyan?

They're 2 lucky blues :-)

izyandanial 11-10-2009 08:49 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by Fareen (Post 66907)
Berapa umur diorang Izyan?

They're 2 lucky blues :-)

just 1 only...he's 5 months i think...but tak de nama lagi and i got no time to think lagi....hahahh tunggu la...nanti bila i balik bangkok baru pikir....hahahah

Fareen 11-10-2009 09:13 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by izyandanial (Post 66913)
just 1 only...he's 5 months i think...but tak de nama lagi and i got no time to think lagi....hahahh tunggu la...nanti bila i balik bangkok baru pikir....hahahah

ehhh yg satu lagi x jadi? men I contribute satu Nama (cattery name) Grandeur Blue :)

Coony 11-10-2009 11:47 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
A very very big thank you to both sister Fanna & Aishah for the superb clerking job done at this show. It's been a long time since we got such good ring clerks, the calling of the cats number was loud & clear without freaking any cats & it is truly a well done job.

Nana 11-11-2009 09:49 AM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by izyandanial (Post 66896)

And hari tu if i'm not mistaken Nana tegur...So sorry masa tu kena gi judging tapi bila i toleh lepas balik nana dah hilang.Sorry sgt sgt sebab memang buzy cause tak cukup orang and we are showing 14 cats in 1 time.....adoiii rasa mcm nak pengsan.


yeah I did, tp pastu gi tgk kucen kat ring, trs rasa di awan awangan... hehe. mmg izyan and the others nampak bz pon. hehe. nana gi round2, dah tu xmnyempat dah nak btegur sapa dah. dok sibuk tgk kucen {happy}. anyhow, maybe next time, beriye nak dgr how u care n train ur cats.... btw, mcm lenguh2 je tgk izyan angkat anak2 kucing yg besar tu... hehe...

izyandanial 11-11-2009 10:51 AM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by Coony (Post 66930)
A very very big thank you to both sister Fanna & Aishah for the superb clerking job done at this show. It's been a long time since we got such good ring clerks, the calling of the cats number was loud & clear without freaking any cats & it is truly a well done job.


hahahah....yeah...i think this time is the best show that you can clearly hear what is the number they are calling...heheh{shy}

izyandanial 11-11-2009 10:53 AM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by Nana (Post 66951)
yeah I did, tp pastu gi tgk kucen kat ring, trs rasa di awan awangan... hehe. mmg izyan and the others nampak bz pon. hehe. nana gi round2, dah tu xmnyempat dah nak btegur sapa dah. dok sibuk tgk kucen {happy}. anyhow, maybe next time, beriye nak dgr how u care n train ur cats.... btw, mcm lenguh2 je tgk izyan angkat anak2 kucing yg besar tu... hehe...

la....pulak,Tak pe la maybe next time.Memang la lenguh sebab tak pernah buat weight lifting tetiba lak bila cat show kena buat lebih kurang cam tu la....cram kaki ngan tangan,mula mula pakai kasut tinggi pastu lepas ja stengah jam tukar terus...perghhhh tak leh nak glam sikit kan.{shy}{cry2}tapi this time is not so bad because si jerry is not around.hehehe....

DJSNAZ83 11-11-2009 11:32 AM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by izyandanial (Post 66965)
la....pulak,Tak pe la maybe next time.Memang la lenguh sebab tak pernah buat weight lifting tetiba lak bila cat show kena buat lebih kurang cam tu la....cram kaki ngan tangan,mula mula pakai kasut tinggi pastu lepas ja stengah jam tukar terus...perghhhh tak leh nak glam sikit kan.{shy}{cry2}tapi this time is not so bad because si jerry is not around.hehehe....

wakakaka{shy} i know y...

fanna 11-11-2009 11:52 AM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by Fareen (Post 66883)
Fanna,
Hi, x pernah bertegursapa kita ni:)
hari tu patutnya organizer organizekan clerking class sebelum show tu utk org yg nak belajar tapi disebabkan x cukup participants, dia terpaksa cancel so x dptla Fareen join. Sayang :(

hi fareen, selamat berkenalan...fanna memang macam chipsmore kat forum ni haha..bile ade cat show, timbul pastu tenggelam {shy} anyway your sophie sangat adorable {muacks} next time i nak pinjam peluk2 sekejap ok hihi

oh tak cukup participants ek. kalau jadi hari tu, mesti dirk kallmeyer yang ajar. dulu fanna & aishah belajar dengan dia.senang faham.hopefully next time ramai la nak join so me and my sister ade geng {happy}

Quote:

Originally Posted by izyandanial (Post 66906)
hahah...he's still very small and not very nice.British will be nice if they are older.Nanti la...tak sempat nak snap lagi sebab buzy .

british? you add british short hair to your collection? {scared} aaaaaaaaaaaaaaaa BEST nyeeeeee

fanna 11-11-2009 12:14 PM

Re: KL INTERNATIONAL CAT SHOW 2009, 8th NOV 2009 (KLICS 09)
 
Quote:

Originally Posted by Coony (Post 66930)
A very very big thank you to both sister Fanna & Aishah for the superb clerking job done at this show. It's been a long time since we got such good ring clerks, the calling of the cats number was loud & clear without freaking any cats & it is truly a well done job.


hehe you are most welcome {victory} it is our pleasure to clerk anyway hihi..glad everything went okey if not sure pengsan haha

Quote:

Originally Posted by izyandanial (Post 66964)
hahahah....yeah...i think this time is the best show that you can clearly hear what is the number they are calling...heheh{shy}

hahahah...now i wonder what actually had happened in the previous show {shy}


All times are GMT +8. The time now is 10:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.