PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Cats & Kittens (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=25)
-   -   .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::. (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=4570)

BabyZee 07-07-2010 06:15 PM

.:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.
 
Salam and hye semua..
Well berkaitan dengan title di atas, Zee mencari sesiapa yang tahu any kedai untuk grooming services for cats atau sesiapa pun individuals yang ada buat grooming services di Shah Alam dengan reasonable prices harapnya..{happy}{victory}
So anyone??{wink}{victory}

Yucca Bonito 07-08-2010 02:53 PM

Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.
 
http://www.mudah.my/Home+Based+Cat+B...ng-6526156.htm

so far yucca jumpe yang macam ni je...
babyzee duk mane..?

BabyZee 07-09-2010 03:04 AM

Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.
 
lor...tak pernah plak terfikir nak search dekat mudah...{grin}{shy}{shy}{ohmygod} lupa plak....
zee area shah alam tak kisah asal dalam 13 or belas2 ke apa, asal ada transportion, asal dalam shah alam dah ok dah...{happy}{victory}
thanks yucca for helping...{wink}{victory}
nanti nak tanya yang mudah ni dulu tapi kalau ada members sini lagi di alu2kan la ye...{happy}

simple 07-09-2010 01:54 PM

Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.
 
BabyZee,

Tdo lambat ker, tak tdo lansung (tgk awk menaip nih jam 3:40am) {grin}

I know 2 vets yg buat grooming. The Sectn 6 (x der ph no) & Sectn 13 (call 03-55116182).

Harga - sorry. Kena call ler. Tak pernah hantar; nak jimat duit {shy}. Mostly mandi masa hujan turun lepas tuh gesel kat kita atau berguling atas sofa utk keringkan {sick}

BabyZee 07-09-2010 02:03 PM

Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.
 
biasala keje perlu online jadi berhadapanla pc tak kira masa....{grin}{shy}{shy}
owh...tak tau plak vet sec13 ada buat grooming, klinik my babies tu, okla nanti call tanya dorg...
thanks for the info simple...
my baby sekor ni susah nak handle skit,lagi2 long haired jadi nak serahkan dekat pro yang ada kelengkapan alat untuk handle dia, kalau kami buat alamatnya tak lama lepas mandi dah macam tak pernah mandi plak...{ohmygod}{shy}{shy}


All times are GMT +8. The time now is 12:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.