PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Cat TV and Photos (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=51)
-   -   LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=764)

Bareen 08-22-2008 12:23 PM

LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Ini adalah pose biasa Hijra bila dah sarat bunting. Expected due any day minggu pertama puasa tahun ni...

http://a3.vox.com/6a00e39898b3ed0004...ceeb000b-500pi
Kali ni Hijra mate dengan CDior dan Phaibun Nai. Tengok male mana yang lebih power, Si Itam atau Si Siam.

June 08-22-2008 11:18 PM

LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
woi!! pakcik,bunting lg si Hijra.isk!!isk!!! bertambah meriahlah rumah ko.skrg dah ada 7 ekor kan kat rmh ko?? ada hajat nak bg adoption ke yg akan lahir ni??

Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 5859)
Ini adalah pose biasa Hijra bila dah sarat bunting. Expected due any day minggu pertama puasa tahun ni...

http://a3.vox.com/6a00e39898b3ed0004...ceeb000b-500pi
Kali ni Hijra mate dengan CDior dan Phaibun Nai. Tengok male mana yang lebih power, Si Itam atau Si Siam.


BabyZee 08-22-2008 11:26 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
nak chop!nak chop!
ciken chop!{shy}

Bareen 08-22-2008 11:34 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 5989)
woi!! pakcik,bunting lg si Hijra.isk!!isk!!! bertambah meriahlah rumah ko.skrg dah ada 7 ekor kan kat rmh ko?? ada hajat nak bg adoption ke yg akan lahir ni??

8 lah. Ko lupa ngan Chart Chai lah June. Kalau anak Phaibun Nai aku nak bela tapi kalau anak CDior yang sama corak ngan yang ada sekarang nih orang dah book untuk adopt.

Lyn_Cat 08-22-2008 11:53 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Bareen... hijra u pose same mcm mimie lyn.. dia pun tgh sarat gak nih.. kalo tido skang mesti kepala kena sandar kat tepi dinding ke...tilam ke... {happy}

http://forums.petfinder.my/picture.p...&pictureid=172
http://forums.petfinder.my/picture.p...&pictureid=166

Bareen 08-23-2008 06:50 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Lyn_Cat (Post 5996)
Bareen... hijra u pose same mcm mimie lyn.. dia pun tgh sarat gak nih.. kalo tido skang mesti kepala kena sandar kat tepi dinding ke...tilam ke... {happy}

http://forums.petfinder.my/picture.p...&pictureid=172
http://forums.petfinder.my/picture.p...&pictureid=166

Wah ada geng bunting {shy} Post ler pic hubby Mimie, leh kita main teka ramal kaler anak-anak dia nanti. Bila expected date Mimie?

Lyn_Cat 08-23-2008 07:04 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 6061)
Wah ada geng bunting {shy} Post ler pic hubby Mimie, leh kita main teka ramal kaler anak-anak dia nanti. Bila expected date Mimie?


erkk... mmg takleh nak ramalkan laa.. sbb hubby mimie nih mat rempittt..kakakakkaka
mimie terlepas kuar tingkap masa dia on heat.. so tak dapek nak nolong dohhhh.... due date dia dlm minggu depan kot...

Bareen 08-23-2008 07:18 PM

Alahai Fabulous..
 
http://a6.vox.com/6a00e39898b3ed0004...940e0002-500pihttp://a4.vox.com/6a00e39898b3ed0004...93ec0002-500pi

Ini Fabulous, female sibling pada Chantek. Bila ibu Hijra deliver 1st week Sept 2008, Fabulous akan mencapai umur 5 bulan.

Hari ni aku bawa anak-anak Hijra, Chat Chai dan Phaibun Nai gi vaccination. Masa buat pemeriksaan pada Fabulous, vet found out Fabulous ni XXXXXX{sweat}XXXXXX aku jaws dropping {shy} dengar cakap vet.
Bagi suspend sikit {shy}
Anyway, Chantek confirm female hehehehehehehe....

Bareen 08-23-2008 07:29 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Lyn_Cat (Post 6062)
erkk... mmg takleh nak ramalkan laa.. sbb hubby mimie nih mat rempittt..kakakakkaka
mimie terlepas kuar tingkap masa dia on heat.. so tak dapek nak nolong dohhhh.... due date dia dlm minggu depan kot...

Aduh Lynn....anak mat rempit tu nanti akan ikut rupa bapa rempit mereka.

Lyn_Cat 08-23-2008 07:59 PM

Re: Alahai Fabulous..
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 6064)
http://a6.vox.com/6a00e39898b3ed0004...940e0002-500pihttp://a4.vox.com/6a00e39898b3ed0004...93ec0002-500pi

Ini Fabulous, female sibling pada Chantek. Bila ibu Hijra deliver 1st week Sept 2008, Fabulous akan mencapai umur 5 bulan.

Hari ni aku bawa anak-anak Hijra, Chat Chai dan Phaibun Nai gi vaccination. Masa buat pemeriksaan pada Fabulous, vet found out Fabulous ni XXXXXX{sweat}XXXXXX aku jaws dropping {shy} dengar cakap vet.
Bagi suspend sikit {shy}
Anyway, Chantek confirm female hehehehehehehe....

bareennn... XXXX nih hape..? tak pahem ler..

Bareen 08-23-2008 08:32 PM

Re: Alahai Fabulous..
 
Quote:

Originally Posted by Lyn_Cat (Post 6068)
bareennn... XXXX nih hape..? tak pahem ler..

Tu lah suspend nya Lyn.....ko agak apa kah benda itu.....{oh} Kata vet, untuk kepastian Fabulous kena check up lagi kat klinik. Tadi check secara fisikal, vet memang cakap Fabulous XXXXXXXXXXX{sick} {cry2}

Bareen 08-23-2008 10:07 PM

http://a0.vox.com/6a00e39898b3ed0004...9bb80002-500pi
Camni lah cucu-cucu aku kalau dah letih bermain, semuanya berkumpul tido....mesti dekat-dekat ngan aku. Suruh tido dalam bilik, tak mahu semuanya....

June 08-23-2008 10:39 PM

LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
oh,ya ya.lupa.he!!he!! wui!!cepatnya kena book.dasat sungguh spesis kucing ko ni.laku manis.he!!he!!

apa kebendanya yg xxxx ni?? suspenlah.habaglah kat kita org.


Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 5995)
8 lah. Ko lupa ngan Chart Chai lah June. Kalau anak Phaibun Nai aku nak bela tapi kalau anak CDior yang sama corak ngan yang ada sekarang nih orang dah book untuk adopt.


Bareen 08-24-2008 12:18 AM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 6096)
oh,ya ya.lupa.he!!he!! wui!!cepatnya kena book.dasat sungguh spesis kucing ko ni.laku manis.he!!he!!

apa kebendanya yg xxxx ni?? suspenlah.habaglah kat kita org.

Kelak-kelak ler habaq apamende XXXXXXXX Fabulous tu. Tunggu lepas Hijra beranak ker {oh}
Nak ajak Lyn tubuh kelab kucing mengandung dulu {shy}.

Lyn_Cat 08-24-2008 08:07 AM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 6109)
Kelak-kelak ler habaq apamende XXXXXXXX Fabulous tu. Tunggu lepas Hijra beranak ker {oh}
Nak ajak Lyn tubuh kelab kucing mengandung dulu {shy}.

aku rasanyaa XXXX tu maksudnya... khunsa tak? ade 2 jantina.. ?eheheh btol tak bareen..?

Bareen 08-24-2008 08:31 AM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Lyn_Cat (Post 6122)
aku rasanyaa XXXX tu maksudnya... khunsa tak? ade 2 jantina.. ?eheheh btol tak bareen..?

Lyn...ko tengah tengok citer Sutun 2 kat Astro ker pagi-pagi nih {shy}?

Isk isk isk... kucing calico jantan jer dichop khunsa. Fabulous tu betina hitam.

Teka lagi......

1) Khunsa (good one)

sillylupie 08-24-2008 02:34 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Bareen, thanks for the tips! Wanted to PM you to say TQ but somehow I couldn't!!! It said that you disabled PM??? Tak tahu laa....
:)

Bareen 08-24-2008 03:25 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by sillylupie (Post 6128)
Bareen, thanks for the tips! Wanted to PM you to say TQ but somehow I couldn't!!! It said that you disabled PM??? Tak tahu laa....
:)

I already make some adjustment on my CP. Hope I could receive PM now.

Daniel 08-24-2008 05:55 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 6123)
Lyn...ko tengah tengok citer Sutun 2 kat Astro ker pagi-pagi nih {shy}?

Isk isk isk... kucing calico jantan jer dichop khunsa. Fabulous tu betina hitam.

Teka lagi......

1) Khunsa (good one)

Fabulous dah mengandung ke....?

Lyn_Cat 08-24-2008 07:22 PM

Re: LifeBlog of Hijra Madina - 2nd Litter
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 6123)
Lyn...ko tengah tengok citer Sutun 2 kat Astro ker pagi-pagi nih {shy}?

Isk isk isk... kucing calico jantan jer dichop khunsa. Fabulous tu betina hitam.

Teka lagi......

1) Khunsa (good one)

baru pagi td tgk citer sutun,,,kekekekek.. kalo bukan khunsa,and fobulus tu betina... so maybe dia pengkid or lesbian?aduuyaii... susah betul nak jwb teka teki nih.. nihihihi


All times are GMT +8. The time now is 06:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.