PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Football (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=60)
-   -   MU .....oh MU....!!! (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2537)

adamyala 07-08-2009 12:06 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 51817)
bukan main suka lg mak dan bini orang yg seekor ni. almaklumlah,boipren oberseas nak dtg {shy}{grin}

june....mak orang tu kompem betuiii ....

bini orang tuuuu ermmm ada '?' sket wakakaka !

June....aku merepek kat thread aku senirik takpe kan...

at least leh gak release tension dgn kwn2 yg sporting bola cam kau ...

takde la pulak aku nak off topic, menyamar dan ganggu thread oranglain yang tgh diskas topic serius tapi dipermain2kan betul tak ?

main bola kan sukan june...
orang sakit mcm aku dah tak larat nak sepak bola betul,
sepak kat sini pun jadik lerr...janji rock !!! {shy}

CookieMonster 07-08-2009 09:27 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51819)
june....mak orang tu kompem betuiii ....

bini orang tuuuu ermmm ada '?' sket wakakaka !

June....aku merepek kat thread aku senirik takpe kan...

at least leh gak release tension dgn kwn2 yg sporting bola cam kau ...

takde la pulak aku nak off topic, menyamar dan ganggu thread oranglain yang tgh diskas topic serius tapi dipermain2kan betul tak ?

main bola kan sukan june...
orang sakit mcm aku dah tak larat nak sepak bola betul,
sepak kat sini pun jadik lerr...janji rock !!! {shy}

biasa aa Kak June, boipren2 baru dia nak turun KL tu yg Kak Zai melompat2 tuh...{ohmygod}

kene start gi cari jersey baru kat uptown la neh...{shy}

June 07-08-2009 11:09 AM

MU .....oh MU....!!!
 
ya!!!!!!!!!!!!!!! betul!!!!!!!!!!!! kita kena hepi hepi {shy}{shy} hilang hilangkan tension.klu tak mcm rambut aku ni uban makin hari makin byk.adoi!!! malu dgn jejaka hensem {wink}

org2 yg menyamar ni penakut.so tak payah layan org penakut ni. klu setakat berani behind computer,suruh terjun laut bunuh diri.{grin}{shy}

Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51819)
june....mak orang tu kompem betuiii ....

bini orang tuuuu ermmm ada '?' sket wakakaka !

June....aku merepek kat thread aku senirik takpe kan...

at least leh gak release tension dgn kwn2 yg sporting bola cam kau ...

takde la pulak aku nak off topic, menyamar dan ganggu thread oranglain yang tgh diskas topic serius tapi dipermain2kan betul tak ?

main bola kan sukan june...
orang sakit mcm aku dah tak larat nak sepak bola betul,
sepak kat sini pun jadik lerr...janji rock !!! {shy}


adamyala 07-08-2009 09:13 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 51840)
biasa aa Kak June, boipren2 baru dia nak turun KL tu yg Kak Zai melompat2 tuh...{ohmygod}

kene start gi cari jersey baru kat uptown la neh...{shy}

uptown mana mon ?
kota damansara ke ?

mana ada akak lompat mon....mandai jer ko {nah}{nah}
nak angkat kaki pun dah tak larat hehehe {ohmygod}

adamyala 07-08-2009 09:27 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 51848)
ya!!!!!!!!!!!!!!! betul!!!!!!!!!!!! kita kena hepi hepi {shy}{shy} hilang hilangkan tension.klu tak mcm rambut aku ni uban makin hari makin byk.adoi!!! malu dgn jejaka hensem {wink}

org2 yg menyamar ni penakut.so tak payah layan org penakut ni. klu setakat berani behind computer,suruh terjun laut bunuh diri.{grin}{shy}

apa nak malu uban tu june ....
itu natural hilite namanya..{good}
ada gak setengah jejaka hensem yang beruban jugak {shy}{wink}

aku tengok ramai gak yang tensyen2 kat sini...
apa la nak tensyen...marah2 ...tuding menuding, sindir menyindir...
tak takut ke tumbuh banyak uban atas kepala ?
orang lain yang semakin maju dan makmur, org lain yang risau dan beruban kesian gak aku tengok ...

ish..apa la aku ni mengarut....gi makan UBAT aku lagi baik....
kang lambat makan UBAT kang aku yang lambat sembuh ...{sick}
jaga diri sendiri lagi baik ...buat hapa jaga tepi kain orang *ni aku cakap pada diri aku sendiri laa...jgn ada yang terasa pulak *

pasni nak tengok balik bola ...
MU lawan Barca aritu....
macam mana boleh kalah ???? {ohmygod}

CookieMonster 07-09-2009 09:09 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51930)
apa nak malu uban tu june ....
itu natural hilite namanya..{good}
ada gak setengah jejaka hensem yang beruban jugak {shy}{wink}

aku tengok ramai gak yang tensyen2 kat sini...
apa la nak tensyen...marah2 ...tuding menuding, sindir menyindir...
tak takut ke tumbuh banyak uban atas kepala ?
orang lain yang semakin maju dan makmur, org lain yang risau dan beruban kesian gak aku tengok ...

ish..apa la aku ni mengarut....gi makan UBAT aku lagi baik....
kang lambat makan UBAT kang aku yang lambat sembuh ...{sick}
jaga diri sendiri lagi baik ...buat hapa jaga tepi kain orang *ni aku cakap pada diri aku sendiri laa...jgn ada yang terasa pulak *

pasni nak tengok balik bola ...
MU lawan Barca aritu....
macam mana boleh kalah ???? {ohmygod}

cane leh kalah ek?{good}

1. Barcelona played so well, especially their midfield.
2. MU played badly, after the 1st 10 minutes.
3. One of MU players, kepala otak dia dah ada kat Madrid..so masa game Final malam tuh, dia ingat dia tgh training dgn Real madrid kot...{shy}

Malam tu Barcelona deserved the trophy.. MU cuba lagi next season!!!{cool}

June 07-09-2009 12:36 PM

MU .....oh MU....!!!
 
org kat klu byk uban tu pandai.wakakakakkak!! pandailah knonon aku ni ye zai?? {shy}{shy} hmmm! aku beruban pasal mikir anak bulus/strays dan kerja kat opis.klu yg ko cakap sindir menyindir,tuding menuding tu aku malas nak campur.penat aku.fikir hal sendiri lg bagus {good} eh,ramai yg tensyen kat sini?? tenysen camna tu?? almaklumlah aku malas nak layan hal remeh temeh ni {shy}

apa cite boipren ko yg terbaru?? gempak sih korang {shy}{shy}{shy} sejak ko buka thread ni,aku hari2 belek paper mesti gi bola sepak punya section nak tgk cite pasal boipren sharing korang ni {shy}{wink}


Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51930)
apa nak malu uban tu june ....
itu natural hilite namanya..{good}
ada gak setengah jejaka hensem yang beruban jugak {shy}{wink}

aku tengok ramai gak yang tensyen2 kat sini...
apa la nak tensyen...marah2 ...tuding menuding, sindir menyindir...
tak takut ke tumbuh banyak uban atas kepala ?
orang lain yang semakin maju dan makmur, org lain yang risau dan beruban kesian gak aku tengok ...

ish..apa la aku ni mengarut....gi makan UBAT aku lagi baik....
kang lambat makan UBAT kang aku yang lambat sembuh ...{sick}
jaga diri sendiri lagi baik ...buat hapa jaga tepi kain orang *ni aku cakap pada diri aku sendiri laa...jgn ada yang terasa pulak *

pasni nak tengok balik bola ...
MU lawan Barca aritu....
macam mana boleh kalah ???? {ohmygod}


adamyala 07-09-2009 10:08 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 51953)
cane leh kalah ek?{good}

1. Barcelona played so well, especially their midfield.
2. MU played badly, after the 1st 10 minutes.
3. One of MU players, kepala otak dia dah ada kat Madrid..so masa game Final malam tuh, dia ingat dia tgh training dgn Real madrid kot...{shy}

Malam tu Barcelona deserved the trophy.. MU cuba lagi next season!!!{cool}

wakaka !!! sekali sekala menyindir pedeh gak ko ni mon {shy}

berasapppp !!!!....{ohmygod}{good}{victory}

adamyala 07-09-2009 10:20 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Memang ko pandai pun june {good}
kalau tak, mesti tak leh jadik MacGyver ..hahahaha !!!!{victory}{shy}

Ye lah...aku pun sebenarnya malas nak amik pot !!!
tapi aku tak sengajer....terambik pot pulak....{shy}
LUPER laaaa !!!!{ohmygod}{shy}
lebih baik aku ngajar anak2 aku kat umah ni ha...
sbb itu dah jadi tanggungjawab aku ...

Haaa...eluk la tu...ko dah mula minat selak2 suratkhabar
tengok stori bola.
17hb petang durang *boipren2 haku ngan nieda* ada training
kat bukit jalil. Si mon siap amik cuti lagi tu...
jgn lupa gambo ye mon...!!!!




Quote:

Originally Posted by June (Post 51983)
org kat klu byk uban tu pandai.wakakakakkak!! pandailah knonon aku ni ye zai?? {shy}{shy} hmmm! aku beruban pasal mikir anak bulus/strays dan kerja kat opis.klu yg ko cakap sindir menyindir,tuding menuding tu aku malas nak campur.penat aku.fikir hal sendiri lg bagus {good} eh,ramai yg tensyen kat sini?? tenysen camna tu?? almaklumlah aku malas nak layan hal remeh temeh ni {shy}

apa cite boipren ko yg terbaru?? gempak sih korang {shy}{shy}{shy} sejak ko buka thread ni,aku hari2 belek paper mesti gi bola sepak punya section nak tgk cite pasal boipren sharing korang ni {shy}{wink}


Penghulu 07-10-2009 07:42 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Hari2 saya tgk iklan ni...dia orang tgh belajar bahasa Indo/Malay...
cute sangat plak si rooney tu...senyum simpul
...{shy}



<object width='420' height='320'><embed src='http://img531.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Tvids005fc1&autostart=true' width='420' height='320'/></object>

CookieMonster 07-10-2009 09:28 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by Penghulu (Post 52139)
Hari2 saya tgk iklan ni...dia orang tgh belajar bahasa Indo/Malay...
cute sangat plak si rooney tu...senyum simpul
...{shy}



<object width='420' height='320'><embed src='http://img531.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Tvids005fc1&autostart=true' width='420' height='320'/></object>

Tok Penghulu...join sekali ke kat bukit jalil nanti?{shy} ke tok penghulu sokong Arsenal?{shy}

CookieMonster 07-10-2009 09:31 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52114)
wakaka !!! sekali sekala menyindir pedeh gak ko ni mon {shy}

berasapppp !!!!....{ohmygod}{good}{victory}

pasal nak cari jersey tuh, tak tau aa lagi nak cari kat mana..uptown ke... downtown ke...pasar malam ke..{shy}

pasal CR7 to CR9 tuh Kak Zai..hmm, tak leh cakap apa aa, nak tgk how successful he is kat Madrid nanti...{oh}

nastygurlz 07-10-2009 11:12 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
amboi2..bru 2ari tertinggal bas dh makin meriah ek threat MU ni..{shy}{shy}
sy emergency blik kg atuk meninggal..{cry}{cry}
wah..pasni ktorg ade bopren bru ek..hensem tk..mon tepek la pic die kalo ade..

CookieMonster 07-10-2009 11:20 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 52161)
amboi2..bru 2ari tertinggal bas dh makin meriah ek threat MU ni..{shy}{shy}
sy emergency blik kg atuk meninggal..{cry}{cry}
wah..pasni ktorg ade bopren bru ek..hensem tk..mon tepek la pic die kalo ade..

Salam takziah Nieda di atas pemergian Arwah Atuk Nieda ke Rahmatullah tu. Al-Fatihah dari mon.{cry}

boipren2 baru korang...

Luis Antonio Valencia... Ecuador...Wigan
Micheal Owen..............England...Newcastle
Gabriel Obertan............France....Bordeux


cepat pilih nieda sebelum berebut dgn org laen...{shy}

June 07-10-2009 11:32 AM

MU .....oh MU....!!!
 
yalah,pandailah aku.pandai kelentong.yg tu tak dpt dinafikan. {shy}{shy}

alah!! sis.ko jgn layanlah sosek sosek camtu.itu ialah kata kata manusia kuno yg tinggal kat bandar.fikiran msh frog under coconut shell {shy}{shy}

ari ni aku baca paper si Barcelona mengamuk kat Real Madrid coz sapu player2 durang.{shy}{shy}


Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52116)
Memang ko pandai pun june {good}
kalau tak, mesti tak leh jadik MacGyver ..hahahaha !!!!{victory}{shy}

Ye lah...aku pun sebenarnya malas nak amik pot !!!
tapi aku tak sengajer....terambik pot pulak....{shy}
LUPER laaaa !!!!{ohmygod}{shy}
lebih baik aku ngajar anak2 aku kat umah ni ha...
sbb itu dah jadi tanggungjawab aku ...

Haaa...eluk la tu...ko dah mula minat selak2 suratkhabar
tengok stori bola.
17hb petang durang *boipren2 haku ngan nieda* ada training
kat bukit jalil. Si mon siap amik cuti lagi tu...
jgn lupa gambo ye mon...!!!!




CookieMonster 07-10-2009 11:37 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 52166)
yalah,pandailah aku.pandai kelentong.yg tu tak dpt dinafikan. {shy}{shy}

alah!! sis.ko jgn layanlah sosek sosek camtu.itu ialah kata kata manusia kuno yg tinggal kat bandar.fikiran msh frog under coconut shell {shy}{shy}

ari ni aku baca paper si Barcelona mengamuk kat Real Madrid coz sapu player2 durang.{shy}{shy}


psst..Kak june..tak gi stadium ke next weekend?{shy}

mon arap Barcelona jadi champion la liga lagi la season depan..padan muke Real tuh..semua nak sebat...{shy}

June 07-10-2009 11:42 AM

MU .....oh MU....!!!
 
tak gi Mon.akak kena kerja weekend ni.biasalah org kerja travel agent.org cuti kita kerja,org kerja kita cuti {shy}{shy}

akak ucap selamat berbahagialah korang dgn boifren masing2 {wink}

Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52167)
psst..Kak june..tak gi stadium ke next weekend?{shy}

mon arap Barcelona jadi champion la liga lagi la season depan..padan muke Real tuh..semua nak sebat...{shy}


CookieMonster 07-10-2009 11:47 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 52170)
tak gi Mon.akak kena kerja weekend ni.biasalah org kerja travel agent.org cuti kita kerja,org kerja kita cuti {shy}{shy}

akak ucap selamat berbahagialah korang dgn boifren masing2 {wink}

hehhehe..Kak june.. diorg bukan boipren mon tau..{cool}

next weekend aar Kak..bukan this weekend tau..

June 07-10-2009 11:53 AM

MU .....oh MU....!!!
 
eh,bukan boifren ko ah?? hahahah!! boifren kak zai dan nieda je rupanya {shy}

cik mon,18 19 July tu minggu inilah kan??

Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52173)
hehhehe..Kak june.. diorg bukan boipren mon tau..{cool}

next weekend aar Kak..bukan this weekend tau..


CookieMonster 07-10-2009 12:25 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 52174)
eh,bukan boifren ko ah?? hahahah!! boifren kak zai dan nieda je rupanya {shy}

cik mon,18 19 July tu minggu inilah kan??

encik mon kak june...encik mon..{ohmygod}

diorg datang 17 ngan 18 july...next week kan? ish kak june neh wat konpius mon jerk la...he he he


All times are GMT +8. The time now is 09:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.