PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Blackwood (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=591)

Felix The Cat 08-22-2012 10:20 AM

Re: Blackwood
 
Assalam,

Blackwood pre-order is now opened for booking and payment from 22nd to 30th August 2012. Pickup will be on 1st September 2012 (Saturday).

Thank you.

Felix The Cat 09-27-2012 09:51 AM

Re: Blackwood
 
Assalam....

As usual, Kedai Blackwood is now opened for orders. Collection date will be on 6th October 2012 (Saturday). New prices as of 1st September 2012 :-

Adult - RM10.00 per kg
Kitten - RM13.75 per kg

Breeder Bag 23.8kg - RM240.00

However prices will be revised to RM235.00 per breeder bag effective 1st November 2012 {happy}.

Adult - RM9.80 per kg
Kitten - Will be informed ASAP as price still under negotiation

For further information, please log into felixthecats@weebly.com

Thank you.

Felix The Cat 10-24-2012 09:31 AM

Re: Blackwood
 
Assalam,

Kedai Blackwood dah buka untuk 'pre-order'. Sila layari http://felixthecats.com untuk keterangan lanjug.

Thank you.

bobcatJB 11-17-2012 01:11 PM

Re: Blackwood
 
hmm..lama x masuk sini...
anyways..kak nurul BW punya kapal lum sampai lagi ke??

bobcatJB 12-08-2012 05:36 PM

Re: Blackwood
 
dah macam ghost town dah thread ni...

rabiah al-adawiyah 02-14-2013 12:57 AM

Re: Blackwood
 
Salam...
Saya minat sgt2 nih nak order.. macam mana nak order ya> ? Ada cara lag senang selain dekat forum n?? Saya ni pun takde transprt jugak.. Adehh.. tgh pikir kalau order 24 kg camane ah nak berangkut dari sana ke Petaling jaya, seksyen 19 nih... :-(

Isyarina Ishak 02-19-2013 04:29 PM

Re: Blackwood
 
sekarang packaging blackwood dah jadi 22.56kg

sy jual at RM 260, but u want to try other brand large amount boleh visit fb saya.saya provide home-d{happy}


star pro 18kg- RM160 (best selling)
araton 15 kg-RM138
natures protection 7kg-RM 155 (indoor)

https://www.facebook.com/catshometown

Felix The Cat 03-11-2013 02:59 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by rabiah al-adawiyah (Post 101948)
Salam...
Saya minat sgt2 nih nak order.. macam mana nak order ya> ? Ada cara lag senang selain dekat forum n?? Saya ni pun takde transprt jugak.. Adehh.. tgh pikir kalau order 24 kg camane ah nak berangkut dari sana ke Petaling jaya, seksyen 19 nih... :-(

Wasalam.......
Kalo nak order boleh.....
Bole masuk website saya felixthecats@weebly.com atau sms 012 611 3258.
Packaging sekarang 22.7kg dan harga adalah RM228.00 je.
Star Pro 18kg baru RJM135.00

Felix The Cat 03-11-2013 03:01 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by rabiah al-adawiyah (Post 101948)
Salam...
Saya minat sgt2 nih nak order.. macam mana nak order ya> ? Ada cara lag senang selain dekat forum n?? Saya ni pun takde transprt jugak.. Adehh.. tgh pikir kalau order 24 kg camane ah nak berangkut dari sana ke Petaling jaya, seksyen 19 nih... :-(

Wasalam...
Kalo nak order boleh.
Masuk je kat website felixthecats@weebly.com
Kalo tak ada transport makanan boleh di postkan.
Packaging BW sekarang 22.7kg untuk RM228.00 kalo loose RM10.00 sekilo.
Star Pro 18kg RM135.00

rahayu87 03-12-2013 04:37 PM

Re: Blackwood
 
Salam imann saya nak order bw breeder pack for adult.please email saya sri_rahayu87@yahoo.com.tq

Felix The Cat 03-13-2013 01:14 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by rahayu87 (Post 102076)
Salam imann saya nak order bw breeder pack for adult.please email saya sri_rahayu87@yahoo.com.tq

Wasalam Rahayu,

Sila contact saya 012 611 3258.

Thanks.

sshassan 04-29-2013 11:18 AM

Re: Blackwood
 
Based on your info here, your location is nilai. I am in seremban. Can I collect in Nilai? Can you please give me your hand phone number? Mine, 017-624-1930, Sanusi.

Hairi 07-12-2013 02:47 PM

Re: Blackwood
 
As salam....im new here...is there anyone can give review about blackwood...?sbb igt nak tukar balik ke Blackwood to my cat...sblm ni penah bagi...pastu tukar2 makanan sbb kedai yg sy beli Blackwood tu dah x supply...My cat baka kampung biasa jer...and jika ada tmpt/kedai berdekatan boleh recomand kat saya....area saya Sg Petani/Kepala Batas....Thanks and selamat berpuasa....{wink}

Goth Ug 04-14-2014 09:47 AM

Re: Blackwood
 
Salam... Nak tanya, COD Blackwood Kitten 24kg kat Bandar Tasik Selatan ada tak? Sy takde kereta nak beli sendiri... Tq {happy}

Sean Toh 07-13-2014 12:41 AM

Re: Blackwood
 
Ada Jual blackwood kitten breeder pack tak? Kalau ada pm me


All times are GMT +8. The time now is 06:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.