PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Blackwood (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=591)

imann 08-19-2008 08:58 AM

Re: Blackwood
 
Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June = 24kgs
8. june = 3.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs

fanna 08-19-2008 09:00 AM

anosmentt
 
ade sape-sape nak kongsi tak hehehhe?ade lagi 10 kg kat kitorang {good}

fanna = 6 kg
filin = 8 kg
?? = 10 kg

{grin}

Felix The Cat 08-19-2008 09:25 AM

Re: anosmentt
 
Quote:

Originally Posted by fanna (Post 4855)
ade sape-sape nak kongsi tak hehehhe?ade lagi 10 kg kat kitorang {good}

fanna = 6 kg
filin = 8 kg
?? = 10 kg

{grin}

Hi Fanna!
Tolong reserve untuk Simistri.
Dia nak join group Fanna dan Aishah la.
Tapi Nurul tak tau berapa kg dia nak la.
Semalam Nurul dah bagi number Aishah kat Simistri.
Tak tau pula kalo dia ada kol ke tak?

filinlee 08-19-2008 09:45 AM

Re: Blackwood
 
mari mari mari..... cepat kasi order.....

nynakayle 08-19-2008 09:46 AM

Re: Blackwood
 
Whoops...Looks like K.Imann had paired me w Kcg Kmpg.{mbiggrin}Thanks K.Imann but K.June McGyver needs a partner! She just called me and she is joining Fanna&Filin's 10kg.

fanna 08-19-2008 09:58 AM

Re: anosmentt
 
Quote:

Originally Posted by Felix The Cat (Post 4862)
Hi Fanna!
Tolong reserve untuk Simistri.
Dia nak join group Fanna dan Aishah la.
Tapi Nurul tak tau berapa kg dia nak la.
Semalam Nurul dah bagi number Aishah kat Simistri.
Tak tau pula kalo dia ada kol ke tak?

kak nurul,simistri tak call pun kami lagi.jadi si june nak kongsi dengan kami yang 10 kg tu la {shy} jadi dah cukup partner.

so fanna nak 2 beg yang 24 kg ek kak nurul {victory}

fanna = 24 kg
fanna and geng = 24kg

June 08-19-2008 10:01 AM

anosmentt
 
okey,okey.Imaan.mcm yg aku tepon tadi.aku tukar booking.sorilah Pemaisuri Imann.kasih ko bingung sikit bulan ni.

aku join geng Fanna dan Filin.aku amik 10kg.jadi aku punya part Blackwood adt RM90 dan kitten 7.5kg RM128.So total hutang aku RM218.nanti bila dah bank in aku calling2.

Fanna,assistant timbang,jgn lupa ok,tugas kita mencabar kali ni.he!!he!!

Quote:

Originally Posted by fanna (Post 4855)
ade sape-sape nak kongsi tak hehehhe?ade lagi 10 kg kat kitorang {good}

fanna = 6 kg
filin = 8 kg
?? = 10 kg

{grin}


filinlee 08-19-2008 10:07 AM

Re: anosmentt
 
yea.. ini sudah bagus... ehehehehhe...setel... nnt friday kiter bank in kan.... ;)

imann 08-19-2008 10:19 AM

Re: Blackwood
 
Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June 10kgs + Filinlee 8kgs + Fanna 6kgs = 24kgs
8. june = 7.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs
16. Fanna/Aishah = 24kgs

sila chk senarai ini..kalau ada tersalah update...sila infrm...kalau ada nama tercicir...jgn lupa kasi tau aaaaaa....

Chitam 08-19-2008 11:33 AM

Re: Blackwood
 
tuuu diaaa.... benang2 order semakin panjang.... meh kiter ramai2 panjang kanlagi benang2 blackwood... huhuuhhu... tak sabar nk party BW!! nk tgk koocing...koocing...kak imann & kak nurul ittew!!!

June 08-19-2008 09:42 PM

Blackwood
 
Kekawan,aku nak bawa cup cake masa gader2 kita nanti.korang mesti suka cup cake ni.selain dari rupanya yg cantik,rasa cup cake ni pun sedap.aku dah pernah makan.huhuhu!!ketagih aku tau.cup cake tu medium size supaya kita tak muak makan dan dicampur dgn coklat chip lagi. {high}{high}

ladycatherine 08-19-2008 11:31 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 5046)
Kekawan,aku nak bawa cup cake masa gader2 kita nanti.korang mesti suka cup cake ni.selain dari rupanya yg cantik,rasa cup cake ni pun sedap.aku dah pernah makan.huhuhu!!ketagih aku tau.cup cake tu medium size supaya kita tak muak makan dan dicampur dgn coklat chip lagi. {high}{high}

cupcake... {high}
dasat tul cupcake ni kalau sampai ko pun ketageh june...
naseb baik senin tu dah mula pose...

June 08-19-2008 11:45 PM

Blackwood
 
ah!! tulah pasal.aku ni benda manis2 kureng sikit tp cup cake ni buat aku ngap 10x.he!!he!! lantak puas2 sebelum posa {wink}

Quote:

Originally Posted by ladycatherine (Post 5068)
cupcake... {high}
dasat tul cupcake ni kalau sampai ko pun ketageh june...
naseb baik senin tu dah mula pose...


filinlee 08-20-2008 10:42 AM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 5046)
Kekawan,aku nak bawa cup cake masa gader2 kita nanti.korang mesti suka cup cake ni.selain dari rupanya yg cantik,rasa cup cake ni pun sedap.aku dah pernah makan.huhuhu!!ketagih aku tau.cup cake tu medium size supaya kita tak muak makan dan dicampur dgn coklat chip lagi. {high}{high}

mana ko beli cupcake tuh???? murah x kalo nak order????

June 08-20-2008 11:02 AM

Blackwood
 
budak kat opis aku punya kawan.dia dok kat Ampang.yg medium size RM45 utk 25 pieces.klu yg kecik sgt pula takde coklat chip.size cup cake dia S,M,L.

Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 5152)
mana ko beli cupcake tuh???? murah x kalo nak order????


Mr & Mrs Mondok 08-20-2008 11:17 AM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by Felix The Cat (Post 4066)
Jangan benggang. Masih ada lagi {happy}

.:: Bukan bengang.. Tp bingung... Huhuhu!!! Jap ehh... Nk baca thread ni smp habes... Lalalalala... {cool}::.

Mr & Mrs Mondok 08-20-2008 11:33 AM

Re: Blackwood
 
.:: Kak Imann... Mr & Mrs Mondok mau order Blackwood adult, 3.63kgs - RM45.00. Will bank in as soon as gaji masuk... Huhuhu... We are broken now... Menghitung hari je nk tunggu gaji... Wakakak!!! Yg pastinya sebelum dateline pembayaran tu dah setel... {cool}::.

imann 08-20-2008 12:33 PM

Re: Blackwood
 
Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June 10kgs + Filinlee 8kgs + Fanna 6kgs = 24kgs
8. june = 7.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs
16. Fanna/Aishah = 24kgs
17. Mondok = 3.5kgs

sila chk senarai ini..kalau ada tersalah update...sila infrm...kalau ada nama tercicir...jgn lupa kasi tau aaaaaa....

filinlee 08-20-2008 01:45 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 5155)
budak kat opis aku punya kawan.dia dok kat Ampang.yg medium size RM45 utk 25 pieces.klu yg kecik sgt pula takde coklat chip.size cup cake dia S,M,L.

owh..kire satu rm1.80 la...boleh tahan gak rege...{good}

June 08-20-2008 01:52 PM

Blackwood
 
mmg,puas hati makan sedap.ko nak order ke??

Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 5173)
owh..kire satu rm1.80 la...boleh tahan gak rege...{good}



All times are GMT +8. The time now is 05:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.