PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Blackwood (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=591)

abzalia 11-24-2008 01:38 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 20307)
hehhehehe!! mari suma Aramaiti.walau pun tak paham.heh!!heh!!

Abzalia,apa ko mo tunggu hubby ko.ko tinggal mana?? ko naik tren turun kat LRT STAR pandan jaya aku amik ko gader2 kita ke BW gathering.hubby tinggal belakang.suami aku pun takut klu ada gader2 org pompuan.dia bilang ngeri klu tgk org pompuan cerita smp ndak ingat dunia.wakakakakak!!

alah jun...aku tinggal kat Kajang..naik LRT..?? hmm...bleh gk try walau jarang naik LRT pegi tempat2 lain{shy}{shy}..salu dr Putrajaya g KL naik ERL jek..lepas tuh pegi area jln TAR & Sogo jek la paling jauh...uhuhuhu..dah setahun x g KL..{grin}{grin}..

memang jun..klu kat umah aku nih kan..klu ajak2 kronis kodok (member2 rapat)kitorg makan2 especially time besdey @ open house..dia cakap mmg seram...tgk "bini" dia dah x cam bini dia dah bila jumpa kodok & the kronies yg lain....{ohmygod}..gelak x hengat....maklum ler..bila dah jumpa tuh..mane ingat hubby memasing...jumpa macam x penah jumpa...walhal opis sebelh2 blok{shy}{shy}wakakaka{shy}

ko nk ambik ker...cadangan buleh dipertimbangkan..hehehe...{shy}{shy} (lepas nih kene ler tanye2 cemane nk g situ){grin}

June 11-24-2008 01:43 PM

Blackwood
 
hah!! tau pun ko klu ada kroni kodok jgn suami,anak pun ada gak yg lupa tu.anak kaki 2 dan yg kaki 4 sekali dilupakan.wakakakakakak!!

klu dari kajang ko naiklah Komuter.smp Nilai si imann boleh tumpangkan ko.sebab dari kajang ada komuter saja,tren lain blm smp lagi.tak pun naik komuter smp Bandar Tasik Selatan pastu minta kroni2 kodok dtg amik dari sana ke rmh si nurul {shy}

Quote:

Originally Posted by abzalia (Post 20558)
alah jun...aku tinggal kat Kajang..naik LRT..?? hmm...bleh gk try walau jarang naik LRT pegi tempat2 lain{shy}{shy}..salu dr Putrajaya g KL naik ERL jek..lepas tuh pegi area jln TAR & Sogo jek la paling jauh...uhuhuhu..dah setahun x g KL..{grin}{grin}..

memang jun..klu kat umah aku nih kan..klu ajak2 kronis kodok (member2 rapat)kitorg makan2 especially time besdey @ open house..dia cakap mmg seram...tgk "bini" dia dah x cam bini dia dah bila jumpa kodok & the kronies yg lain....{ohmygod}..gelak x hengat....maklum ler..bila dah jumpa tuh..mane ingat hubby memasing...jumpa macam x penah jumpa...walhal opis sebelh2 blok{shy}{shy}wakakaka{shy}

ko nk ambik ker...cadangan buleh dipertimbangkan..hehehe...{shy}{shy} (lepas nih kene ler tanye2 cemane nk g situ){grin}


abzalia 11-24-2008 01:43 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by imann (Post 20492)
for DECEMBER order:-

order and pay frm 24Nov - 03december08 b4 5pm

last day payment as at 03December08.

Collection on 06December08
bertempat di:-

Rumah Nurul a.k.a Felix the cat
26-9-1, Block 26,
Jalan 2/146 Desa Tasik
57000 Kuala Lumpur.


perjumpaan kita jam 1200 - 3petang....
sila call jika nak dtg malam ke...keesokan hari nye ke....jgn main terjah2 jek...
takut tuan rumah takde kat umah...

pada sesiapa yg sharing tu...sila bawak bekas or plastik masing2...
jgn susahkan tuan umah........


harap maklum.

PERHATIAN
Account Nbr telah ditukar...jgn salah bankin yea....
sila bank in ke acc Imann
CIMB - 05140106002529 - Ruziatun Zuriaty Azna

email to me the statement at : sshima@malaysiaairlines.com

Tel Nurul : 0163808664
Tel Imann : 0192677474

harga kitten:-
3.63kgs - RM64
7.5kgs - RM128

harga adult:-
24kgs - RM220
7.5kgs - RM90


pada sesiapa yg nak share tu...sila cari partner sendiri.....dan harga sekilo bw jatuh rm9.17. Yg share tu...pandai2 le kira bahagian masing2 yea....

Sesiapa dah bank in...sila infrm sini or sms nurul or me...total kgs and amount bank in...senang for us to monitor...


senarai order DECEMBER:-

Adult 24kgs
1. Imann - 24kgs
2. Nurul - 24kgs
3. Fir - 24kg x 2 guni
4. Fir 10kg + June 14kg = 24kg
5. Aishah fana = 24kgs



Adult 7.5kgs
1.
2.
3.

Kitten 7.5kgs
1.June -7.5kgs
2.
3.

Kitten 3.63kgs
1.
2.
3.

akak..saya nak try sekilo dulu leh x...?? akak masuk le nama saya kat mane2 yg ade belen2 sekilo utk adult 7.5kg tuh..sekilo dulu tau....klu ade la...klu xde...xpe...heheh.{shy}{shy}...

filinlee 11-24-2008 01:49 PM

Re: Blackwood
 
senarai order DECEMBER:-

Adult 24kgs
1. Imann - 24kgs
2. Nurul - 24kgs
3. Fir - 24kg x 2 guni
4. Fir 10kg + June 14kg = 24kg
5. Aishah fana = 24kgs
6. Aishah Fanna (12 kg) + Filin (7kg) + Ina (4kg) + Abzalia (1kg)


Adult 7.5kgs
1.
2.
3.

Kitten 7.5kgs
1.June -7.5kgs
2.
3.

Kitten 3.63kgs
1.
2.
3.

abzalia 11-24-2008 01:58 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 20567)
senarai order DECEMBER:-

Adult 24kgs
1. Imann - 24kgs
2. Nurul - 24kgs
3. Fir - 24kg x 2 guni
4. Fir 10kg + June 14kg = 24kg
5. Aishah fana = 24kgs
6. Aishah Fanna (12 kg) + Filin (8kg) + Ina (4kg)


Adult 7.5kgs
1. aBzaLia (1 kg)
2.
3.

Kitten 7.5kgs
1.June -7.5kgs
2.
3.

Kitten 3.63kgs
1.
2.
3.

saya dah masukkan dalam adult yg 7.5 kg tuh{grin}-sekilo segannyer tgk orang lain order berkilo2 ehsss{grin}

firdaruddin 11-24-2008 02:00 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 20567)
senarai order DECEMBER:-

Adult 24kgs
1. Imann - 24kgs
2. Nurul - 24kgs
3. Fir - 24kg x 3 guni
4. Fir 10kg + June 14kg = 24kg
5. Aishah fana = 24kgs
6. Aishah Fanna (12 kg) + Filin (8kg) + Ina (4kg)


Adult 7.5kgs
1.
2.
3.

Kitten 7.5kgs
1.June -7.5kgs
2.
3.

Kitten 3.63kgs
1.
2.
3.

fir tambah lagi 1 guni adult 24kg ye? kira semua skali 3 guni la.. tq

filinlee 11-24-2008 02:07 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by abzalia (Post 20570)
saya dah masukkan dalam adult yg 7.5 kg tuh{grin}-sekilo segannyer tgk orang lain order berkilo2 ehsss{grin}

yang nih cancel.. eheheheh

abzalia 11-24-2008 02:08 PM

Re: Blackwood
 
kak iman..
filin dah tolong editkan untuk saye..
so saya share ngan dia la...kekekeke..
sorry la byk kali edit plak..
maklum ler...pes2 taim nih (1st time){grin}{grin}

abzalia 11-24-2008 02:08 PM

Re: Blackwood
 
thanks cik filin...heheheh{shy}{shy}

filinlee 11-24-2008 02:15 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by abzalia (Post 20558)
alah jun...aku tinggal kat Kajang..naik LRT..?? hmm...bleh gk try walau jarang naik LRT pegi tempat2 lain{shy}{shy}..salu dr Putrajaya g KL naik ERL jek..lepas tuh pegi area jln TAR & Sogo jek la paling jauh...uhuhuhu..dah setahun x g KL..{grin}{grin}..

memang jun..klu kat umah aku nih kan..klu ajak2 kronis kodok (member2 rapat)kitorg makan2 especially time besdey @ open house..dia cakap mmg seram...tgk "bini" dia dah x cam bini dia dah bila jumpa kodok & the kronies yg lain....{ohmygod}..gelak x hengat....maklum ler..bila dah jumpa tuh..mane ingat hubby memasing...jumpa macam x penah jumpa...walhal opis sebelh2 blok{shy}{shy}wakakaka{shy}

ko nk ambik ker...cadangan buleh dipertimbangkan..hehehe...{shy}{shy} (lepas nih kene ler tanye2 cemane nk g situ){grin}

yang ini senang jer... ko naik tren sampai kat serdang.. aku amek ko... kiter leh gi 2gether2... x der hal.. dekat jer....
Quote:

Originally Posted by abzalia (Post 20577)
thanks cik filin...heheheh{shy}{shy}


welcome!~ {wink}{muacks}

ketotmerah 11-24-2008 02:15 PM

Re: Blackwood
 
Kak Imann,

Saya nak order kitten 7.5kgs..nak kena bawak bekas jugak ke atau untk 7.5kgs dah siap 1 packing?hehehe..ni baru first time order kat sini..

Felix The Cat 11-24-2008 02:24 PM

Re: Blackwood
 
Salam Ketot Merah,

Ketot Merah yang ambil kucing kat Ayunie juga kan? Kalo tak silap orang la...
Sori off topic jap he..he...{shy}
Anyway, packing 3.63 dan 7.5 tak yah bawa bekas sebab dah pack sedia. Cuma orang yang sharge (24 kg) tu yang perlu bawa bekas masing masing sebab rumah nurul dah keabesan plastic {grin}

duyung_leo 11-24-2008 02:25 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by ketotmerah (Post 20582)
Kak Imann,

Saya nak order kitten 7.5kgs..nak kena bawak bekas jugak ke atau untk 7.5kgs dah siap 1 packing?hehehe..ni baru first time order kat sini..

7.5kg mmg dlm1 pack ketotmerah..

Felix The Cat 11-24-2008 02:27 PM

Re: Blackwood
 
Satu makluman juga.... 3.63kg for Adult dah tak ada ye. Distributor kata packaging tu dah tak ada lagi. Yang cuma ada 2 kg dalam special packing iaitu dalam tong plastic blackwood. Harga RM32.00 se tong.

Sekian Terima Kasih.

ketotmerah 11-24-2008 02:32 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by Felix The Cat (Post 20587)
Salam Ketot Merah,

Ketot Merah yang ambil kucing kat Ayunie juga kan? Kalo tak silap orang la...
Sori off topic jap he..he...{shy}
Anyway, packing 3.63 dan 7.5 tak yah bawa bekas sebab dah pack sedia. Cuma orang yang sharge (24 kg) tu yang perlu bawa bekas masing masing sebab rumah nurul dah keabesan plastic {grin}


ooo hai..ingat lagi kat saya ye..actually saya cuma ambil cage jer..tak ambil kucing kak Ayunie..

ok..so saya tak payah bawak bekas laa ek..bw badan jer{shy}

kalau order 24kg (tak share dgn sape2) pun tak payah bawak bekas kan?(nak tau jer..mana la tau kot2 untk januari nak order 24kg lak)

abzalia 11-24-2008 02:33 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 20581)
yang ini senang jer... ko naik tren sampai kat serdang.. aku amek ko... kiter leh gi 2gether2... x der hal.. dekat jer....



welcome!~ {wink}{muacks}

wahh..bestnyerr...bulehhhh{good}...bulehhhh{good}. ..bulehhhh{good}...
ape2 nnt kite koling cam biasa ekk...{shy}{shy}

ketotmerah 11-24-2008 02:33 PM

Re: Blackwood
 
off topik jap..

kak Ayunie apa khabar?still contact dia ke?

filinlee 11-24-2008 02:34 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by ketotmerah (Post 20596)
ooo hai..ingat lagi kat saya ye..actually saya cuma ambil cage jer..tak ambil kucing kak Ayunie..

ok..so saya tak payah bawak bekas laa ek..bw badan jer{shy}

kalau order 24kg (tak share dgn sape2) pun tak payah bawak bekas kan?(nak tau jer..mana la tau kot2 untk januari nak order 24kg lak)

kalo x share.. xper.. x yah bawa bekas... trus angkat jer 1 guni.. ehehhe {victory}{shy}

filinlee 11-24-2008 02:34 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by abzalia (Post 20598)
wahh..bestnyerr...bulehhhh{good}...bulehhhh{good}. ..bulehhhh{good}...
ape2 nnt kite koling cam biasa ekk...{shy}{shy}

wokeh!!~ {muacks}{shy}{wink}

ketotmerah 11-24-2008 02:37 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 20600)
kalo x share.. xper.. x yah bawa bekas... trus angkat jer 1 guni.. ehehhe {victory}{shy}

1 guni?? ni kena bawak assistant ni..

oo ya nak collect 6hb kan..kalau saya pegi mlm boleh tak?nak tanya awal2 ni..sebab mlm jer free


All times are GMT +8. The time now is 06:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.