PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Doggy TV & Photos (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=52)
-   -   A True Love Story-Hachiko Monogatari (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2773)

cookies4bulat 09-05-2009 09:03 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 59347)
buat per nak malu ?
ayu ape org pompuan nangesh {ohmygod}{shy}

dlm wayang malu lah kak..{shy}{shy} kene plak nak pret2 hembus ingus..{ohmygod}{ohmygod}isk..menganggu konsentrasi org lain nanti{shy}{shy}

alfian 09-10-2009 09:58 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
Quote:

Originally Posted by cookies4bulat (Post 59349)
dlm wayang malu lah kak..{shy}{shy} kene plak nak pret2 hembus ingus..{ohmygod}{ohmygod}isk..menganggu konsentrasi org lain nanti{shy}{shy}

saya pernah tengok wayang citer beverly hills chihuahua dgn kawan saya *kira cam makwe saya gak la dia tu {shy}* ada satu part anjing coomel tu kene kidnap, ada la part2 sedeh masa dia dok di jalanan, sbb dia anjing kepunyaan org kaya kt beverly hills kan. Org sebelah dah nanges , bila kua panggung tengok muka dia dah lain. {oh}{oh}

Sebab maskara dah cair {shy}{shy}{shy}{ohmygod}{victory}

cookies4bulat 09-10-2009 10:01 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
Quote:

Originally Posted by alfian (Post 60180)
saya pernah tengok wayang citer beverly hills chihuahua dgn kawan saya *kira cam makwe saya gak la dia tu {shy}* ada satu part anjing coomel tu kene kidnap, ada la part2 sedeh masa dia dok di jalanan, sbb dia anjing kepunyaan org kaya kt beverly hills kan. Org sebelah dah nanges , bila kua panggung tengok muka dia dah lain. {oh}{oh}

Sebab maskara dah cair {shy}{shy}{shy}{ohmygod}{victory}

mesti dah mcm momok je..itam je mata{shy}{shy}{shy}

alfian 09-10-2009 10:03 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
dia mcm segan la jugak..tunduk aje...
tapi saya suoh dia gi cuci muka kat bilik air
pastu kami gi makan2....cun apa...muka dia tak yah mke up {cool}{cool}

cookies4bulat 09-10-2009 10:48 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
Quote:

Originally Posted by alfian (Post 60183)
dia mcm segan la jugak..tunduk aje...
tapi saya suoh dia gi cuci muka kat bilik air
pastu kami gi makan2....cun apa...muka dia tak yah mke up {cool}{cool}

kalu tak cun takkan awak suke{shy}{shy}

alfian 09-10-2009 10:53 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
Quote:

Originally Posted by cookies4bulat (Post 60190)
kalu tak cun takkan awak suke{shy}{shy}

ye tak ye gaks hehe {shy}

Divas 03-06-2010 12:54 PM

Re: A True Love Story-Hachiko Monogatari
 
I love the story of Hatchico, it gives me pride to be able to share my life with such a fantastic animal.
I recently watched the American adaptation of the Hatchico story which to begin with i thought would be not as good as the real story (as with the case of 'Marley and Me' the movie vs the book).
In reality it is a beautiful movie that truly is a testiment to the loyal and loving nature as well as the determination of Hatchico and all dogs. I would reccomend it to all and any animal lovers (although be warned it will really get the tears flowing, even my husband shed a silent tear towards the end although he would never admit it :P)...


All times are GMT +8. The time now is 05:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.