PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Blackwood (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=591)

imann 08-12-2008 10:20 AM

Blackwood
 
http://www.blackwoodpetfood.com/Images/19020.png


Salam to all.


Mungkin ramai belum pernah dengar...atau jarang2 dengar pasal produk ini...
Ia merupakan Makanan premium for Adult & Kitten too.

I personally dah guna for about 2yrs. So far alhamdulillah...very good in reduce bulu gugur..poo poo ok...dan yang best....make all my babies gemuk..{high}..

Memandangkan produk makanan premium lain harga meningkat naik, maka di kesempatan ini, saya ingin menyarankan kawan2 untuk mencuba b'wood. Kerana harga nya mmg mampu milik.

Setiap bulan saya dan "geng2 b'wood" akan order direct frm distributor dan akan ditetapkan harinya bila stok sampai.

Demi kesinambungan dari 'kampung lama'...maka sy panjangkan topik ini di sini pula...

Disini saya senaraikan harga blackwood yang kami dapat dari distributor:-

Adult food:

* 3.63kgs - RM45.00

* 7.5kgs - RM90.00

* 24kgs - RM215.00



Kitten food:

* 3.63kgs - RM64.00

* 7.5kgs - RM128.00


Pada sesiapa yang berminat, kami akan buka order by end of mth...cara payment akan diberitahu kemudian....

harus diingatkan...tiada keuntungan dlm urusan disini...sy & felix the cat adalah pengguna blackwood dan sememangnya kami setiap bulan beli terus dari distributor. so apa salahnya jika ada kwn2 yang nak join sekali...kami akan order sekali....kalau di petshop luar....RM12.00 per 500gm....{cry2}..

Pengambilan stok hanya di DESA TASEK BANDAR TASEK SELATAN sahaja...tarikh order...tarikh pembayaran...dan tarikh collect stok will be infrm from time to time...

Terima Kasih.

Felix The Cat 08-12-2008 10:51 AM

Re: Blackwood
 
Yes, kepada sesiapa yang berminat. Sila hubungi saya atau Imann. {wink}

June 08-12-2008 11:12 AM

Blackwood
 
tu dia,taukeh blackwood beraksi kembali.{wink}

Quote:

Originally Posted by Felix The Cat (Post 2815)
Yes, kepada sesiapa yang berminat. Sila hubungi saya atau Imann. {wink}


Mr & Mrs Mondok 08-12-2008 11:34 AM

Re: Blackwood
 
.:: We are back... Belum awal Muharram lagi kan??? Tp semua dok pakat berhijrah.... Allahu Akbar!!! {shy}::.

hatemetoday 08-12-2008 11:44 AM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by Mr & Mrs Mondok (Post 2828)
.:: We are back... Belum awal Muharram lagi kan??? Tp semua dok pakat berhijrah.... Allahu Akbar!!! {shy}::.


huhuhu..pengantin dah masuk ye...hijrah demi kebaikan sejagat ..takbirrr! {shy}

at last blackwood thread dah bukak balik. aku dah risau kat rumah tuh dah surut...pheww...{smile}

Mr & Mrs Mondok 08-12-2008 11:47 AM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by hatemetoday (Post 2831)
huhuhu..pengantin dah masuk ye...hijrah demi kebaikan sejagat ..takbirrr! {shy}

at last blackwood thread dah bukak balik. aku dah risau kat rumah tuh dah surut...pheww...{smile}

.:: Yaaa... Pengantin baru yg dah nak basi... {nah}Teeetttt!!! Ni kak koocing ke??? huhuhu!!! Gempak nama baru siuttt.... Wakakak!!! {good}::.

BabyZee 08-12-2008 11:58 AM

Re: Blackwood
 
pengantin baru tak basi lagi selagi blom 1st year anniverseri...{shy}
welcome welcome mr & mrs mondok...{victory}

neway pasal blackwood ni bleh tahan gak ye harganya...
7.5kg dah rm90..
skrg zee feed our babies dgn RC hair&skin, 4kg je dah rm72...
kalau tak silap la...
sape2 yang pakar RC, btolkan 4kg about rm70-rm75?
lupa dah sebab babies sume dkt rumah babahnya..huhu...

kalau mcmtu meaning blackwood lagi berbaloi la ni...
hmmm..

Mr & Mrs Mondok 08-12-2008 12:06 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by BabyZee (Post 2842)
pengantin baru tak basi lagi selagi blom 1st year anniverseri...{shy}
welcome welcome mr & mrs mondok...
{victory}

neway pasal blackwood ni bleh tahan gak ye harganya...
7.5kg dah rm90..
skrg zee feed our babies dgn RC hair&skin, 4kg je dah rm72...
kalau tak silap la...
sape2 yang pakar RC btolkan 4kg about rm70-rm75?
lupa dah sebab babies sume dkt rumah babahnya..huhu...

kalau mcmtu meaning blackwood lagi berbaloi la ni...
hmmm..

.:: Hahahah!!! nk setahun kena tunggu 08/08/2009... Bru cukup setahun... Hhhmmmm... Sebut pasal Blackwood, mmg berbaloi... Kami pun kasik Cipom n Puteh mkn Blackwood, membesar bagai johan... (Tang perut je... {grin})::.

imann 08-12-2008 12:46 PM

Re: Blackwood
 
zee..

so far lah..mmg berbaloi b'wood ni...nak2 premium food jugak...compare dgn yg lain...kibbles dia tak lemau...semut pun tak ada....itu my experience la....org lain tatau plak....

BabyZee 08-12-2008 12:58 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Pengambilan stok hanya di DESA TASEK BANDAR TASEK SELATAN sahaja...tarikh order...tarikh pembayaran...dan tarikh collect stok will be infrm from time to time...
tapi kalau berminat nak amik pulak jauh...
lagi2 kt takde transport ni..hmmm...
kalau ada sape dari area subang or dekat2,info la..
bleh tumpang2..hehe..
harap bleh la..{shy}

June 08-12-2008 01:00 PM

Blackwood
 
naiklah train.turun kat Nilai si Imann blh amik.klu naik STAR ramai yg blh jemput gak.

Quote:

Originally Posted by BabyZee (Post 2882)
tapi kalau berminat nak amik pulak jauh...
lagi2 kt takde transport ni..hmmm...
kalau ada sape dari area subang or dekat2,info la..
bleh tumpang2..hehe..
harap bleh la..{shy}


BabyZee 08-12-2008 01:19 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 2886)
naiklah train.turun kat Nilai si Imann blh amik.klu naik STAR ramai yg blh jemput gak.

ok gak tu..
nanti bincang dgn babah babies2 tu dulu...
cuma macamna nak carry 7.5kg balik ye?hehe..{shy}

ni pun tgh tgk website balckwood ni..{happy}
tau dah distributor malaysia dari mana..heh..
cuma blackwood ni wujud sejak bila?
tgk dkt website dia takda tulis plak...hmmm...

imann 08-12-2008 01:20 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by BabyZee (Post 2882)
tapi kalau berminat nak amik pulak jauh...
lagi2 kt takde transport ni..hmmm...
kalau ada sape dari area subang or dekat2,info la..
bleh tumpang2..hehe..
harap bleh la..{shy}

zee boleh naik komuter sampai bandar tasek selatan...ramai yg boleh fetch frm there....dekat je dgn Desa tasek tu....

filinlee 08-12-2008 01:31 PM

Re: Blackwood
 
betl tuh zee... kalo u naik ktm kat subang turun jer kat bandar tasek selatan... kitorang leh amek skali pi umah nurul.. {wink}

so far bagi makan blackwud kat anak bulus aku ok.. sumer makin gemok2... bulu pon ok.... makin lebat ada la... {mwidegrin}

Felix The Cat 08-12-2008 04:58 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by BabyZee (Post 2882)
tapi kalau berminat nak amik pulak jauh...
lagi2 kt takde transport ni..hmmm...
kalau ada sape dari area subang or dekat2,info la..
bleh tumpang2..hehe..
harap bleh la..{shy}

No hal pnya babyzee, just naik tren and turun kat bandar tasek selatan, kol us and we can pick you up anytime. Nak angkut tu terpaksa la bawa beg besar {shy} he..he...

harris 08-12-2008 05:28 PM

Re: Blackwood
 
akak, saya nak order 7.5kg untuk bulan ni....tq yer...
duit nanti saya bank in..{happy}

Lyn_Cat 08-14-2008 03:11 PM

Re: Blackwood
 
saya nak order utk adult 6KG. kalo ade sesapa cari partner utk share, masukkan nama saya yer TQ..

harris 08-15-2008 10:03 AM

Re: Blackwood
 
Lyn Cat,
Kak nurul kata mereka dah tak carry black wood lagi....kalau nak, kena deal terus dengan distributor.

Mr & Mrs Mondok 08-15-2008 10:15 AM

Re: Blackwood
 
.:: Tak paham la Harriss... Hhhmmm... ::.

ashleywong 08-15-2008 10:17 AM

Re: Blackwood
 
Imann

hi this is ashley. were you the one who came with phyllis to my house to look in on samantha?

i thought your pic looked familiar! :-)


All times are GMT +8. The time now is 01:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.