PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Music (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Justin Bieber - Baby (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=4247)

nur azua 04-20-2010 11:27 AM

Justin Bieber - Baby
 
dgrla..best! suare sgt kanak3!haha..comel sunggh orgnye..kacak!{wink}

June 04-20-2010 11:37 AM

Justin Bieber - Baby
 
hahahahah!! Wawa,akak tak suka betul Justin Bieber ni.ntah apa2 lagu.biasa biasa je takde yg luar biasa.typical teenagers song. tp budak2 suma gila babas dgn dia ni {shy}{shy} lg tak suka tgk cara dia comb rambut.adoi!!

Quote:

Originally Posted by nur azua (Post 79456)
dgrla..best! suare sgt kanak3!haha..comel sunggh orgnye..kacak!{wink}


nur azua 04-20-2010 11:41 AM

Re: Justin Bieber - Baby
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 79458)
hahahahah!! Wawa,akak tak suka betul Justin Bieber ni.ntah apa2 lagu.biasa biasa je takde yg luar biasa.typical teenagers song. tp budak2 suma gila babas dgn dia ni {shy}{shy} lg tak suka tgk cara dia comb rambut.adoi!!

haha...tu mksdnye..sy teenage lg wlupon 23..hahah..hm..style dia comb rmbut tu mmg style skrg..hehe..mula3 kn wawa xsuka jgk..tp dh ari3 dgr..jd suke..mcm kne sumpahan..cube dgr hari3 kak..ade berani??{victory}
hehe..ala..dia tu aslnye wt vid nyayi kt utube tu ha..last3 malatop cmtu..hehe
kte pon boleh bwt ape..hehe..{grin}

June 04-20-2010 11:50 AM

Justin Bieber - Baby
 
itu bukan fesyen skrg tp fesyen zaman The Beetles.heheheh!! balik lg fesyen tu ke 2010. {shy}{shy} akak penat dah dengar.setiap kali buka Channel V & MTV Hitz.dia joget pun akak dah hafal.kikikikikikik!!! Mentor dia Usher. Usher ni pandai manipulate budak2.dia tau mmg ramai teenagers atau pun yg terlepas sikit dari teenagers akan gila dgn Justin Bieber ni.pasal tu dia squeeze abis abis budak ni. {shy}{shy}

yg kelakarnnya kan,watak budak pompuan yg dia minat dlm setiap video clip dia suma nampak lbh matang dari Justin Bieber.tak sesuai sungguh.



Quote:

Originally Posted by nur azua (Post 79462)
haha...tu mksdnye..sy teenage lg wlupon 23..hahah..hm..style dia comb rmbut tu mmg style skrg..hehe..mula3 kn wawa xsuka jgk..tp dh ari3 dgr..jd suke..mcm kne sumpahan..cube dgr hari3 kak..ade berani??{victory}
hehe..ala..dia tu aslnye wt vid nyayi kt utube tu ha..last3 malatop cmtu..hehe
kte pon boleh bwt ape..hehe..{grin}


nur azua 04-20-2010 11:55 AM

Re: Justin Bieber - Baby
 
haha..betol..mcm matured bdk ppuan dlm tu..wah..siap hafal tarian lg..leh la jd ketua kelab tarian j.B..hahah..oh..wawa xtaw zaman the beetles tu..lgpon..fesyen dulu3 mmg dh naik blk kn skrg..cthnye..design polka dot..hehe{happy}
belambak selendang polka dots kt market...{victory}

kak,wawa dh update pic meow3 tu..nt tgkla..=)

June 04-20-2010 12:03 PM

Justin Bieber - Baby
 
hah!! tulahkan.tak sesuai sungguh betul budak pompuan tu dgn Justin Bieber. at least budak tu mcm 18 thn sedangkan Justin baru 15 thn. atau mmg pompuan mat salleh lbh nampak mature dari umur kot. tp yg lelakinya nampak lbh muda. bolehlah hafal sikit joget dia.akak ni walaupun jauh lbh tua dari korang, tp still minat musik,movies & entertainment.tau tak majalah Hot?? Galaxie?? akak still beli.kikikikik!!saja,nak update information hiburan terkini dan fesyen2.adik akak suka melaram.so selalu bg dia suggestion apa yg latest fesyen. dia tak beli pun majalah tu.akak yg beli dia tumpang fesyen. {grin}{grin} Skrg ni akak tengah gila siri TV Taiwan.siap pergi beli DVD lanun kat pasar mlm. Down With Love. Jerry Yan & Ella dari trio SHE.kdg2 tu smp tgh mlm dok mengadap DVD {shy}{shy} kucing join sekali.

yalah,fesyen fesyen ni recycle je.pastu dikasih nama vintagelah,pdhal konsepnya sama gak.kikikikikik!! dah nampak dah anak kucing ko {good}

Quote:

Originally Posted by nur azua (Post 79464)
haha..betol..mcm matured bdk ppuan dlm tu..wah..siap hafal tarian lg..leh la jd ketua kelab tarian j.B..hahah..oh..wawa xtaw zaman the beetles tu..lgpon..fesyen dulu3 mmg dh naik blk kn skrg..cthnye..design polka dot..hehe{happy}
belambak selendang polka dots kt market...{victory}

kak,wawa dh update pic meow3 tu..nt tgkla..=)


nur azua 04-20-2010 12:16 PM

Re: Justin Bieber - Baby
 
hehe..tggu besar sket bru ok kot dorg tu..wawa pon xbeli majalah3 tu kak june..hehe..sbb wawa xpndai fesyen sgt..hehe..okla tu ade jgk org nk memanfaatkn ilmu fesyen kn..kak june dok mane?

June 04-20-2010 12:37 PM

Justin Bieber - Baby
 
hahah!! akak pun bukan pandai berfesyen pun.klu baju yg terlalu fashionable nanti 4 almari pun tak muat {shy}{shy} sebab nak beli baju ikut peredaraan zaman. akak beli baju yg sentiasa evergreen.pakai 5-8 thn pun msh ok {shy}{shy} akak ni lg ler.tak suka fashion girly girly,segala bling bling{shy}{shy} akak suka pakai t-shirt & jeans. klu ko nak tau,byk blouse kerja beli dari men's department.bila pakai pigi office kwn kata lawanya blouse.heheheh! pdhal baju lelaki.fesyen lelaki pun skrg evolving. so baju tu both pompuan & lelaki blh pakai.klu dtg gila akak, shirt yg plain pakai dgn necktie donald duck/tweetie & jeans.padankan dgn ankle high boot.fesyen gak tu.tp simple je {shy}{shy} nasib baik suami akak baju size XL.klu tak baju dia pun akak sapu.heheheh!!

Quote:

Originally Posted by nur azua (Post 79469)
hehe..tggu besar sket bru ok kot dorg tu..wawa pon xbeli majalah3 tu kak june..hehe..sbb wawa xpndai fesyen sgt..hehe..okla tu ade jgk org nk memanfaatkn ilmu fesyen kn..kak june dok mane?


nur azua 04-20-2010 12:43 PM

Re: Justin Bieber - Baby
 
hehe..ok la tu klu bju suami akak size XL..leh wt bju tdo akak..romantik sket..hehe..{shy} janji pki bju tu selesa okla tu kn kak..sy ni leh kata bju kurung 2x seminggu..lain3 tu pki tshirt order kt faculty je..bosan betol..lg 1,mls nk gosok bju..haha

June 04-20-2010 01:08 PM

Justin Bieber - Baby
 
romantik kebendanya. {shy}{shy} akak baju kurung,no way.tak suka.baju kurung 2x setahun je muncul.raya posa & raya aji {shy}{shy}

akak dok KL tp asal usul dari sabah.suami org KL.

Quote:

Originally Posted by nur azua (Post 79475)
hehe..ok la tu klu bju suami akak size XL..leh wt bju tdo akak..romantik sket..hehe..{shy} janji pki bju tu selesa okla tu kn kak..sy ni leh kata bju kurung 2x seminggu..lain3 tu pki tshirt order kt faculty je..bosan betol..lg 1,mls nk gosok bju..haha


nur azua 04-20-2010 01:14 PM

Re: Justin Bieber - Baby
 
eh..romantic la kak june! {shy} *pndai3 je haku ni,pdahal laki pon xde,{grin}* hehe..kak june, wawa nk grak balik umah mak ni,,bising dh tu tepon suh balik..umah dkt tapi xreti balik..kihkih..nt chat lg..{victory}

ezyjoe 09-24-2010 04:13 AM

Re: Justin Bieber - Baby
 
Ni lagu peberet adik ipar saya yang baru muda remaja atau baru cecah ke 13 tahun. Adoi, minta beli CD lagi{happy}

sphinxlover 09-27-2010 02:43 AM

Re: Justin Bieber - Baby
 
He just haven't hit puberty yet......don't why everyone is sooo crazed bout this wuss....

AliceStewart 07-16-2012 06:36 PM

Re: Justin Bieber - Baby
 
i love this song. I like Justin Bieber {happy}

sophia rose 05-24-2014 06:05 PM

Re: Justin Bieber - Baby
 
i also love this song great....{happy}


All times are GMT +8. The time now is 05:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.