PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Cat TV and Photos (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Wow...Pak Danny dapat cucu lagi..... (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=879)

Daniel 09-07-2008 03:29 PM

Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Dengan tak diduga, tak dirancang, tak disangka, dapat lagi tiga ekor anak kucing hasil dari.........Mereka lahir pada 28th August 2008, baru 11 hari....Ada yang dah buka mata, ada yang buka satu mata jer.....Cute sungguh.....

http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3356.jpg
http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3366.jpg
http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3371.jpg
http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3322.jpg
http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3321.jpg

Mr & Mrs Mondok 09-07-2008 03:37 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
.:: Congrats... Huhuhu!!! Bulu anak kocen tu.... Cam carpet... Errmmm.. Mmg cam tu eh bulu anak kocen br lahir... * Sorry, tak pernah tgk anak kocen baru lahir... Slalu tgk dah pandai lompat2...::.

June 09-07-2008 03:39 PM

Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Wah!! Pak Danny byk cucu skrg ni.bila dah besar nanti blhlah kami ramai2 serang rmh Pak Danny lg.he!!he!! amik gambar kucing.cute2 cucu Pak Danny. {high}{high}

BabyZee 09-07-2008 05:35 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
http://lc.fdots.com/cc/lc/b0/b0d5726...823a7c816c.gif

sumenya tersgt2la chumel...{madore}
jom serang rumah pak danny!!!
nak kiss2 and peluk2 sume..
pastu nak bergolek bersama2...
aaawwwwww....{madore}{madore}

Daniel 09-07-2008 08:34 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by Mr & Mrs Mondok (Post 8625)
.:: Congrats... Huhuhu!!! Bulu anak kocen tu.... Cam carpet... Errmmm.. Mmg cam tu eh bulu anak kocen br lahir... * Sorry, tak pernah tgk anak kocen baru lahir... Slalu tgk dah pandai lompat2...::.

Thank you Mr & Mrs Mondok.....Tak semua anak anak kucing dilahirkan dengan bulu yang serupa macam.....semua bergantung kepada ibubapanya. Ada yang berbulu pendek, ada yang berbulu panjang and ada juga yang berbulu semi long......macam anak Chitara, dia memang berbulu pendek.

Daniel 09-07-2008 08:37 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 8626)
Wah!! Pak Danny byk cucu skrg ni.bila dah besar nanti blhlah kami ramai2 serang rmh Pak Danny lg.he!!he!! amik gambar kucing.cute2 cucu Pak Danny. {high}{high}

Hi June, cucu cucu saya yang baru lahir tu semua cute cute sangat.....masih tido makan tido makan jer....sedang menunggu pembukaan mata sepenuhnya daripada mereka.....{happy}

Daniel 09-07-2008 08:50 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by BabyZee (Post 8629)
http://lc.fdots.com/cc/lc/b0/b0d5726...823a7c816c.gif

sumenya tersgt2la chumel...{madore}
jom seran rumah pak danny!!!
nak kiss2 and peluk2 sume..
pastu nak bergolek bersama2...
aaawwwwww....{madore}{madore}

Thank you BabyZee...masih terlalu kecik untuk kiss2 n peluk2 sikecik ini sebab baru berumur 10 hari....kalau anak Chitara, tak jadi masalah lah sebab semua dah berumur 40 hari lah.....dah pandai main, pandai makan n pandai bising...{smile}

filinlee 09-08-2008 12:19 AM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
congrats pak danny..!!~ dapat cucu lg...sy nih belum keluar2 lagik cucu.. eheheh... lg pon lom ada tanda2 nak branak lg....

Penghulu 09-08-2008 12:29 AM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Owh..tahniah daniel...nampak nya yg dah celik satu mata tu macam yg paling tua...boleh lah taruk nama ramadhan, syawal dan...satu lagik bagi adopt..hahaha
kalau mintak yg jantan satu ada harapan tak..? hehehe

Daniel 09-08-2008 12:55 AM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by filinlee (Post 8664)
congrats pak danny..!!~ dapat cucu lg...sy nih belum keluar2 lagik cucu.. eheheh... lg pon lom ada tanda2 nak branak lg....

Thank you filinlee.....rezeki lah tu....tak boleh paksa paksa....

Daniel 09-08-2008 01:17 AM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by Penghulu (Post 8668)
Owh..tahniah daniel...nampak nya yg dah celik satu mata tu macam yg paling tua...boleh lah taruk nama ramadhan, syawal dan...satu lagik bagi adopt..hahaha
kalau mintak yg jantan satu ada harapan tak..? hehehe

Thank you Penghulu....Memang dua blue tu yang keluar dulu, tapi tak tahu mana yang keluar dulu.....Cadangan yang baik tentang nama nama mereka....tengah pening kepala nak nama kan mereka sebanyak 7 ekor nie....Susah nak saya bagi bagikan cucu saya sebab tak sampai hati nak memisahkan mereka dengan atok nya....Pak Danny...{cry2} Lagipu masih terlalu kecik nak membezakan jantina mereka...

Bareen 09-08-2008 12:20 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by Penghulu (Post 8668)
Owh..tahniah daniel...nampak nya yg dah celik satu mata tu macam yg paling tua...boleh lah taruk nama ramadhan, syawal dan...satu lagik bagi adopt..hahaha
kalau mintak yg jantan satu ada harapan tak..? hehehe

Aku sokong bagi nama Ramadhan, Syawal dan Fitri {shy}.

Anak Hijra nanti aku nak bagi nama berkaitan ngan puasa dan raya.
Actually kan, nama sebenar Art Deef adalah Mohd Adif, nama watak dari siri TV Dunia Baru tu. Kat umah panggil dia Mat Adif, meluru dia datang. Semalam kat show, ada orang tanya nama, nephew aku salah cakap Mat Adif, orang tu gelak dengar nama Mat Adif.

Anyway Daniel....tahniah!

Daniel 09-08-2008 12:31 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 8710)
Aku sokong bagi nama Ramadhan, Syawal dan Fitri {shy}.

Anak Hijra nanti aku nak bagi nama berkaitan ngan puasa dan raya.
Actually kan, nama sebenar Art Deef adalah Mohd Adif, nama watak dari siri TV Dunia Baru tu. Kat umah panggil dia Mat Adif, meluru dia datang. Semalam kat show, ada orang tanya nama, nephew aku salah cakap Mat Adif, orang tu gelak dengar nama Mat Adif.

Anyway Daniel....tahniah!

Thank you Bareen for the sokongan menggunakan nama yang dicadangkan oleh Penghulu.....akan mempertimbangkan....{happy}.

hatemetoday 09-08-2008 12:34 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
ololololooo...mulut tecongek jek nang ini...taniahhh {kiss}

http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3371.jpg

Celis 09-08-2008 12:41 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Congrats bro....{happy}

Daniel 09-08-2008 12:43 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by hatemetoday (Post 8713)
ololololooo...mulut tecongek jek nang ini...taniahhh {kiss}

http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3371.jpg

Thank you hatemetoday.......first time dapat kucing muka flat face...happy sangat....

Daniel 09-08-2008 12:46 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by Celis (Post 8715)
Congrats bro....{happy}

Thank you Celis....Tak sabar sabar nak tunggu mereka semua buka mata. Pagi ini sebelum nak balik Taman Negara pada pukul empat pagi dah nampak si cream tu panjat bekas tu nak keluar...Si cream dah buka dua belah mata lah....{happy}

imann 09-08-2008 01:16 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
alahai...lomah lutut nenek imann.


tok danny...sodokah la satu cucu tu kat nenek imann...pjg2kan silaturahim...{shy}

Daniel 09-08-2008 01:31 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by imann (Post 8724)
alahai...lomah lutut nenek imann.


tok danny...sodokah la satu cucu tu kat nenek imann...pjg2kan silaturahim...{shy}

Tengah garu garu kepala apa yang dimaksudkan oleh nenek imann....{smile}

as_serialam 09-08-2008 01:49 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Tahniah Pak Danny!!!
{happy}
Lama x chat..Kt cni dengar2 nyer best giler..
X macam....{shy}yg dulu2 tu!!!!


All times are GMT +8. The time now is 07:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.