PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Coffee Room (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Happy Birthday JUNE! (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=4525)

Felix The Cat 06-28-2010 10:36 AM

Happy Birthday JUNE!
 
Happy Birthday To YOU!
Happy Birthday To YOU!
Happy Birthday To JUNE!
Happy Birthday To YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU! {kiss}{kiss}

Semoga Panjang Umur Dan Murah Rezeki Selalu, Amin {kiss}

P/s Nanti ari jumaat ada belated birthday present ok {wink}

Nur_illiyana 06-28-2010 10:41 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
HAPPY BIRTHDAY KAK JUNE !!!!
May Allah bless u..

ni birthday yang ke berapa nie??? {grin}{grin}

binbin 06-28-2010 10:43 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
kak june happy b'day............{victory}

Baby 06-28-2010 10:51 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Happy birthday kak june...
Moga pjg umur n dimurahkn rezeki..
Semoga sentiasa bbhagia dgn keluarga tercinta & anak2 bulus..{happy}{wink}

PusaChomel 06-28-2010 10:59 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Nak wish jugak. ehehe
Happy Birthday Kak June..
Semoga dilimpahkan rezeki dan dipanjangkan usia..

Kyzoor 06-28-2010 11:11 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Salam Kak June......,

Happy Birthday n wish u good luck dan semoga di kurniakan rezeki melimpah ruah....., amin, apa2 pun tetap jugak kak nurul menjadi orang yang pertama nak wish..... ish ish ish

Kyzoor{wink}

ZuHRaH 06-28-2010 11:34 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Happy birthday to kak June,

Semoga panjang umur...murah rezeki... n happy alwayz wif family n anank2 bulus {wink}

Elaine 06-28-2010 11:41 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Hi June Happy Birthday to you and wish u all the best.

MidnightMaiden 06-28-2010 11:46 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Kak June, happy birthday!!!!!!!! Entah2 anak2 bulus tengah plan surprise bday party utk mama june diorang {shy}{shy}{shy}

luvnett 06-28-2010 11:52 AM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
1 Attachment(s)
Wishing you another wonderful year of happiness and joy. Happy Birthday!


Ni Kek Utk kak June:

June 06-28-2010 11:55 AM

Happy Birthday JUNE!
 
Hehehehehe!! tengkiu,tengkiu suma. dah tua ni.tak mo ingat birthday yg keberapa {shy}{shy} yg kelakar tu,last Saturday,adik akak yg dok kat Serdang tanya minggu depan nak gi makan makan sambut birthday.akak boleh lupa birthday sendiri.hehehehe!! Mlm ni takde plan apa apa pun. Ingat akak & suami nak gi meronda cari durian {good}

MM,klu durang bg surprise korek peti ais akak lg,suma kena denda ni. {shy}{shy}

Nak cerita sikit. Bila umur meningkat,priority pun dah lain.Klu dulu waktu muda belia, ingat diri sendiri & dunia sendiri je {shy}{shy} Tp bila umur meningkat,benda benda material ni bukan lg priority. Tp yg penting bg akak,kesihatan yg baik. Org kata byk duit pun tak guna klu asyik sakit sakit {grin} Kedua,boleh tidur mlm dgn lena coz kita tak tipu org sana sini. Ketiga, amal ibadat kita perlu dipertingkatkan. Tak tau bila ajal sampai tak sempat nak cuci dosa dosa tak byk sikit pun dah ok. {shy}

June 06-28-2010 11:57 AM

Happy Birthday JUNE!
 
Ini kek mcm muka Pokemonlah {grin}

BTW,byknya June baby tahun ni. Blh goyang kepala sama samalah

Quote:

Originally Posted by luvnett (Post 83629)
Wishing you another wonderful year of happiness and joy. Happy Birthday!


Ni Kek Utk kak June:


AndyKoh 06-28-2010 12:12 PM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Happy birthday, June! Thanks for your consistent help in moderating the forum and contributing to PetFinder.my {wink}

prinz38i 06-28-2010 12:59 PM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
happy birthday kak june..
Didoakan Panjang umur dan murah rezeki...
semoga lebih banyak kucing yg mendapat pertolongan dari kak june.. dan juge lebih banyak share2 info in cats... :)

dan bergembira selalu bersama keluarga dan anak2... :D

June 06-28-2010 01:07 PM

Happy Birthday JUNE!
 
Tks Andy {wink}

I admitted that I'm a bit slow in moderating (due to age is catching up {shy}{shy}) However, I hope all of us will work together to make this forum a happening place for lepaking {wink}

Quote:

Originally Posted by AndyKoh (Post 83634)
Happy birthday, June! Thanks for your consistent help in moderating the forum and contributing to PetFinder.my {wink}


June 06-28-2010 01:09 PM

Happy Birthday JUNE!
 
Tks Ramzee,lama tak nampak ko atau akak yg jarang online {grin}{grin}

Skrg ni lbh byk kucing yg perlu ditolong.akak tengah pening dgn seekor ibu kucing & 4 ekor anaknya yg dibuang di tempat warung akak selalu makan. Kakak warung tu bgtau ada org dtg pagi pagi buta buang kuicng tu kat warung dia. Mula mula dia tak perasan.tup tup dia nampak kucing2 tu tengah melillau mcm kebingugan ditepi jalan warung tu,keta tu terus pecut lari. {ohmygod}

Quote:

Originally Posted by prinz38i (Post 83641)
happy birthday kak june..
Didoakan Panjang umur dan murah rezeki...
semoga lebih banyak kucing yg mendapat pertolongan dari kak june.. dan juge lebih banyak share2 info in cats... :)

dan bergembira selalu bersama keluarga dan anak2... :D


simple 06-28-2010 01:46 PM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Happy Birthday, June ! {happy}

Keep up the high spirits !!!
{mhorny}

MidnightMaiden 06-28-2010 03:46 PM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 83630)
MM,klu durang bg surprise korek peti ais akak lg,suma kena denda ni. {shy}{shy}

Ala Kak June, kot diorang niat baik nak buat seafood cake utk kak June ke.. kasi la can {shy}{shy}{shy}

linda_gamble 06-28-2010 03:49 PM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
hepi besday kak june.
semoga panjang umo dan murah rezeki.
semoga akak sentiasa tersenyum dan bahagia
amin.

{muacks}{muacks}{muacks}

nurkasih 06-28-2010 03:54 PM

Re: Happy Birthday JUNE!
 
http://img.123greetings.com/eventsne...23-03-1060.gif
Regards{wink}


All times are GMT +8. The time now is 04:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.