PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Reptiles (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Katak Bok-Bok... (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2672)

hashimi 07-29-2009 08:39 AM

Katak Bok-Bok...
 
Pacman Frog

http://http://mrskingsbioweb.com/DSC06204.JPG

http://http://www.azootoyou.com/file...og_best_04.jpg

hashimi 07-29-2009 08:43 AM

Re: Katak Bok-Bok...
 
2 Attachment(s)
Ornamental Horned Frog a.k.a Pacman Frog

shareen_natasha 07-29-2009 05:39 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
shimi,bukan ke reptile yg bwarna trang itu slalunya berachun???{sick}{sick}

Yong Katana Ashica 07-29-2009 06:07 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55154)
Ornamental Horned Frog a.k.a Pacman Frog

ahaha. ni la rupanya katak bok bok. hahahahahahahahaaa
ingatkan kawan yong memain pasal katak bok-bok {ohmygod}

farahnm 07-29-2009 06:12 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Ini kan ke Katak Minyak.. yang lembik2 gemok, suka dok tepi dinding sambil bermalas-malasan?

hashimi 07-29-2009 09:04 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by shareen_natasha (Post 55244)
shimi,bukan ke reptile yg bwarna trang itu slalunya berachun???{sick}{sick}

actually mmg yer kalo yg terang2 sumer bracun. tp katak spesis pacman frog ni xberacun. cumer ader taring yang tajam yg mmpu mengunyah tikus or katak laen idop2 in one gulp....{scared}scary rite??/

hashimi 07-29-2009 09:06 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by Yong Katana Ashica (Post 55248)
ahaha. ni la rupanya katak bok bok. hahahahahahahahaaa
ingatkan kawan yong memain pasal katak bok-bok {ohmygod}

maen katak bok2 cmner? setau shimi mama shimi selalu usik katak bok2 kat shimi mser kecik2 kalo katak berbunyi kat blakang umah time ujan...hehehe{arrogant}{shy}

hashimi 07-29-2009 09:08 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by farahnm (Post 55250)
Ini kan ke Katak Minyak.. yang lembik2 gemok, suka dok tepi dinding sambil bermalas-malasan?

eh, bukan la farah...ni bukan katak minyak laa.... katak ni asal amerika selatan... besaq woooooo....
geli geleman tgk ruper dier...mse kecik2 cute je mcm kartun kiroro tu, tp biler besar............{sweat}

farahnm 07-30-2009 12:09 AM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Ooo.. ye lah shimi, kaler si Bok Bok ni cantik lagi dr Katak Minyak tu..
tp gaya dia penyek dan gemuk sebijik macam katak minyak kat kampung

hashimi 07-30-2009 08:25 AM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by farahnm (Post 55271)
Ooo.. ye lah shimi, kaler si Bok Bok ni cantik lagi dr Katak Minyak tu..
tp gaya dia penyek dan gemuk sebijik macam katak minyak kat kampung

eeeee.......geli geleman kalo dipikir2kan blik...
bygkan kalo nk pkai kasut....ader jer plak dlm kasut tu...mau x buang skali ngan ksut2 tu...{sick}

Yong Katana Ashica 07-30-2009 10:25 AM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55254)
maen katak bok2 cmner? setau shimi mama shimi selalu usik katak bok2 kat shimi mser kecik2 kalo katak berbunyi kat blakang umah time ujan...hehehe{arrogant}{shy}

keh keh. ada mmbr ni duk ngusik sorang minah ni. pastu minah tu tak layan. {ohmygod} so bila tiap kali nmpk minah tu, agaknya dy kuciwa, dy ckp laa. hah tu katak bakbak dah datang.{shy} (tapi bakbak taw bukan bokbok{grin})

hashimi 07-30-2009 12:09 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by Yong Katana Ashica (Post 55309)
keh keh. ada mmbr ni duk ngusik sorang minah ni. pastu minah tu tak layan. {ohmygod} so bila tiap kali nmpk minah tu, agaknya dy kuciwa, dy ckp laa. hah tu katak bakbak dah datang.{shy} (tapi bakbak taw bukan bokbok{grin})

bok2, bak2, bek3.....cian si katak juga yg kena...hahahaha{shy}

Yong Katana Ashica 07-30-2009 12:15 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55358)
bok2, bak2, bek3.....cian si katak juga yg kena...hahahaha{shy}

ahahahaha pandai la kamu {shy}{shy}

hashimi 07-30-2009 12:21 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by Yong Katana Ashica (Post 55364)
ahahahaha pandai la kamu {shy}{shy}

bygkan la kalo katak bobok or bakbak tido sblah kak yong time mlm2....eeee.eeeeeewwwwww, seremmmmmmm.....{scared}

nastygurlz 07-30-2009 12:26 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55367)
bygkan la kalo katak bobok or bakbak tido sblah kak yong time mlm2....eeee.eeeeeewwwwww, seremmmmmmm.....{scared}

pastu katak tu muncung kn mulut die nk kiss yong plak tu {ohmygod}{ohmygod}
muahahahaha..
tk leh nk bayang kn la cmne rupe yong kalo kiss katak tu..{shy}{shy}
kalo pas kiss, katak tu trus tukar jd pakwe hensem tkpe la gak ekk..
hahahaha

Yong Katana Ashica 07-30-2009 12:27 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55367)
bygkan la kalo katak bobok or bakbak tido sblah kak yong time mlm2....eeee.eeeeeewwwwww, seremmmmmmm.....{scared}

erkk. tidak!!!!!!!!!!!! lari pegi terjun swimming pool {ohmygod}

hashimi 07-30-2009 02:25 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 55373)
pastu katak tu muncung kn mulut die nk kiss yong plak tu {ohmygod}{ohmygod}
muahahahaha..
tk leh nk bayang kn la cmne rupe yong kalo kiss katak tu..{shy}{shy}
kalo pas kiss, katak tu trus tukar jd pakwe hensem tkpe la gak ekk..
hahahaha

tp kalo ktak tu tkar jd shimi cmner?

nastygurlz 07-30-2009 02:33 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55396)
tp kalo ktak tu tkar jd shimi cmner?

hahaha..
tu kena tnye yong la die sanggup ke tk..
{shy}{shy}{shy}

hashimi 07-30-2009 02:46 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 55402)
hahaha..
tu kena tnye yong la die sanggup ke tk..
{shy}{shy}{shy}

Yong......Yong sggup x?????

Yong Katana Ashica 07-30-2009 03:32 PM

Re: Katak Bok-Bok...
 
Quote:

Originally Posted by hashimi (Post 55403)
Yong......Yong sggup x?????

klu jadik shimi????? {sick}{sick}
PENGSAN!! {ohmygod}


All times are GMT +8. The time now is 09:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.