PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Coffee Room (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1160)

Bareen 10-19-2008 11:02 AM

Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Bintang AF, Pasangan Khai dan Rosma mewakili Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia.

Untuk mengundi melalui SMS, mulai 19 October 2008, jam 9:15 malam.

1 undian - Taip DANSA KHAI hantar ke 32999
3 undian - Taip DANSA3 KHAI hantar ke 32999
5 undian - Taip DANSA5 KHAI hantar ke 32999
10 undian - Taip DANSA10 KHAI hantar ke 32999


http://www.youtube.com/watch?v=6B_LDnl8GX4

Lyn_Cat 10-20-2008 07:11 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Quote:

Originally Posted by Bareen (Post 14803)
Bintang AF, Pasangan Khai dan Rosma mewakili Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia.

Untuk mengundi melalui SMS, mulai 19 October 2008, jam 9:15 malam.

1 undian - Taip DANSA KHAI hantar ke 32999
3 undian - Taip DANSA3 KHAI hantar ke 32999
5 undian - Taip DANSA5 KHAI hantar ke 32999
10 undian - Taip DANSA10 KHAI hantar ke 32999


http://www.youtube.com/watch?v=6B_LDnl8GX4

Barren, kebiasaan org tak undi pada apa yg diwakili...tp diorg tengok pada sape yg bertanding tu... kalo performance x bagus camne nak undi..huhuhu

Bareen 10-20-2008 09:15 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Quote:

Originally Posted by Lyn_Cat (Post 15039)
Barren, kebiasaan org tak undi pada apa yg diwakili...tp diorg tengok pada sape yg bertanding tu... kalo performance x bagus camne nak undi..huhuhu

Kier org kat sini sama gak ker dgn dier org yang tengok pada siapa bertanding?

Aku ni bukanlah fan Khai dan Rosma tapi kalau kita bergabung, fan/peminat/penyokong Khai&Rosma, pencinta haiwan se Malaysia, penyokong-penyokong Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan, Khai dan Rosma leh kumpul lebih banyak dana untuk YKHKM.

Kalau Khai&Rosma menang, "Terima kasih pada peminat, penyokong yang telah mengundi kami dan juga pada pencinta haiwan Malaysia........" takdalah lagi dia cakap "Terima kasih pada yang telah mengundi kami....." seperti peserta lain. Khai dan Rosma bukan saja mewakili YKHKM tapi juga mewakili kita sebagai pencinta kebajikan haiwan.

Ini bukan bermaksud untuk mengenepikan badan-badan kebajikan yang diwakili oleh peserta lain tapi portal ini adalah untuk haiwan dan kita sama-sama dedicated untuk haiwan-haiwan yang kita hargai. Ini peluang kita untuk sama-sama membantu dam dalam masa yang sama memperkenalkan portal ini.

Sesiapa yang rajin cari jalan nak contact Khai&Rosma atau fan club mereka leh maklumkan sokongan portal ini pada mereka. Secara tak langsung mempromotekan portal ini dan mendapat lebih ramai ahli untuk mendidik orang luar sana untuk lebih menghargai haiwan peliharaan dan yang terbiar.

Just my 2 cents. Kalau tak setuju, just ignore.....

Mawi leh jadi jutawan kerna undi, bagilah haiwan-haiwan terbiar dan yang memerlukan dapat kebajikan yang secukupnya, bukannya mereka minta hidup mewah.....cuma perhatian, belas kesihan dan kasih sayang.

Mr & Mrs Mondok 11-04-2008 05:06 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
1 Attachment(s)
.:: Betul jugak ek... Sekurang-kurangnya diorang bantu haiwan2 yg terbiar... Vote Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia... {victory}

Kami pun bkn fan fanatic Khai & Rosma, tp utk menambah dana badan kebajikan yg diwakilinya, Insya-Allah.

Kt bwh ni ada form utk jadi member... Mana la tau kalau-kalau ada yg berminat utk jadi ahli. ::.

chemonk 11-04-2008 05:06 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
dah undi dah... tapi seminggu 2 kali jer undi... tak tgk sgt sehati berdansa ni... browse through jer.. kalau terpicit channel tu & kebetulan ada.. undi la.. hehehe..... tak sabar tunggu khamis opening season 3 heroes.... {shy}

Mr & Mrs Mondok 11-04-2008 05:14 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Quote:

Originally Posted by chemonk (Post 17250)
dah undi dah... tapi seminggu 2 kali jer undi... tak tgk sgt sehati berdansa ni... browse through jer.. kalau terpicit channel tu & kebetulan ada.. undi la.. hehehe..... tak sabar tunggu khamis opening season 3 heroes.... {shy}

.:: Heheheh!! Ok la tu... Ada jugak undi... Nk tny sket, kalau undi guna remote control tu kena byr dlm bil astro ke?? sbb slalu undi guna sms...{ohmygod} Maaf la, br belajar guna astro...{shy}

Tetiba lak masuk citer Heroes... {ohmygod}::.


Click Here ---> http://www.mnawf.org.my/

chemonk 11-04-2008 05:23 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Quote:

Originally Posted by Mr & Mrs Mondok (Post 17255)
.:: Heheheh!! Ok la tu... Ada jugak undi... Nk tny sket, kalau undi guna remote control tu kena byr dlm bil astro ke?? sbb slalu undi guna sms...{ohmygod} Maaf la, br belajar guna astro...{shy} ::.

haah... masuk buku 555{shy}{shy}

Mr & Mrs Mondok 11-04-2008 05:27 PM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Quote:

Originally Posted by chemonk (Post 17259)
haah... masuk buku 555{shy}{shy}

.:: Hahahah!!! Now I know... Kalau tak tertanya-tanya...{mblush}
Thank you, Chemonk.

Undilah Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia... {victory} ::.

mrsdolittle 11-28-2008 11:33 AM

Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia
 
Yo! Adik2,

Akak tumpang sekaki... Setuju!!!

Ada juga yang ingat kat binatang2 terbiar...


All times are GMT +8. The time now is 02:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.