PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Football (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=60)
-   -   MU .....oh MU....!!! (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2537)

adamyala 07-04-2009 10:35 AM

MU .....oh MU....!!!
 

noor22710 07-04-2009 10:45 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
apa ke hal ni yeop....huhuhuhuhuhu....???? noor pun MU one of MU fans...tapi apakah isipati topi ini???konpius sket...{oh}

adamyala 07-04-2009 10:50 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by noor22710 (Post 51364)
apa ke hal ni yeop....huhuhuhuhuhu....???? noor pun MU one of MU fans...tapi apakah isipati topi ini???konpius sket...{oh}

Noor, kak zai (bukan yeop !!!) minat MU jugak {shy}

sajer je nak bukak thread sini...sunyi bebeno ...!!!!

17 & 18 Julai MU ada sini *KL*

ate koma idak ke pegi ?

noor22710 07-04-2009 11:21 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51366)
Noor, kak zai (bukan yeop !!!) minat MU jugak {shy}

sajer je nak bukak thread sini...sunyi bebeno ...!!!!

17 & 18 Julai MU ada sini *KL*

ate koma idak ke pegi ?

Idak ler kak zai....noor tgh frust ni {cry}....boipren noor aka cristiano ronaldo dah takde kat peberet team noor (tau hubby ku, mampos kena sembelih)...siap beli tiket yg RM68 punya...bila tau dia pegi Real...noor trus jual kat kawan...heheheheh...

adamyala 07-04-2009 11:52 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by noor22710 (Post 51370)
Idak ler kak zai....noor tgh frust ni {cry}....boipren noor aka cristiano ronaldo dah takde kat peberet team noor (tau hubby ku, mampos kena sembelih)...siap beli tiket yg RM68 punya...bila tau dia pegi Real...noor trus jual kat kawan...heheheheh...

kalau camtu, Noor peminat CR ler...
bukan peminat MU hehehehe {shy}

kak zai dulu minat Beck, pastu dia gi Real kak zai masih minat MU
pastu CR lak berambus gi reall.....kak zai masih tak berganjak {shy}
kesetiaanku pada MU tetap teguh
sebab sumer pemain MU tu bopren haku ....hahahaha !!!!!{shy}

teket da jual kat kawan ? hahahaha .....{ohmygod}

noor22710 07-04-2009 12:15 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51372)
kalau camtu, Noor peminat CR ler...
bukan peminat MU hehehehe {shy}

kak zai dulu minat Beck, pastu dia gi Real kak zai masih minat MU
pastu CR lak berambus gi reall.....kak zai masih tak berganjak {shy}
kesetiaanku pada MU tetap teguh
sebab sumer pemain MU tu bopren haku ....hahahaha !!!!!{shy}

teket da jual kat kawan ? hahahaha .....{ohmygod}

heheheh tu pun sejak dia main MU, dulu saya tak kesah sgt pemain2 ni.saya masih setia kat MU tapi masih perlukan waktu utk mengubati luka ku ini...{cry}{cry}...cewah...

tiket juai kak... lagpun time tu ada hal yg tak dpt di elakkan...{cry}{cry}

adamyala 07-04-2009 12:20 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by noor22710 (Post 51374)
heheheh tu pun sejak dia main MU, dulu saya tak kesah sgt pemain2 ni.saya masih setia kat MU tapi masih perlukan waktu utk mengubati luka ku ini...{cry}{cry}...cewah...

tiket juai kak... lagpun time tu ada hal yg tak dpt di elakkan...{cry}{cry}

waha...Noor...parah tul luka ko ituu...{shy}
takpe noor...ubat la sampai sembuh yek..
dengar anak pun sakit ye....
kak zai doakan anak noor cepat sembuh ya....
lain kali kita tengok bola sama2 kay...{kiss}

*kawan2...kalau nak merepek pasal MU....
silakan la merepek kat sini....
tapi strictly for MU fans saja ok...
Arsenal fans tak boleh masuk sini tau....
nanti haku belasah korang......kahkahkah !!!!{shy}{victory}*

nastygurlz 07-04-2009 12:30 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
belasah jer kak zai..
jgn tk belasah..{shy}{shy}{shy}

adamyala 07-04-2009 12:33 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51376)
belasah jer kak zai..
jgn tk belasah..{shy}{shy}{shy}

Woii !! nieda !!!
welcome to the club ...!!!!
nieda minat MU ker ...atau minat 'pemain MU' ?
tak tengok MU lwn Msia kat bukit jalil nanti ?

nastygurlz 07-04-2009 12:38 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51377)
Woii !! nieda !!!
welcome to the club ...!!!!
nieda minat MU ker ...atau minat 'pemain MU' ?
tak tengok MU lwn Msia kat bukit jalil nanti ?

of course la kak zai..
die hard fan ni..{shy}{shy}
sy ni mcm akak gak..sume player MU bopren sy..hehehe
tk g la..cik abg sy ade hal mase tu..puas dh sy pujuk rayu suh cancel hal tu..
tp die wt dono jer..sedih nyer la..{cry}{cry}

adamyala 07-04-2009 12:48 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51379)
of course la kak zai..
die hard fan ni..{shy}{shy}
sy ni mcm akak gak..sume player MU bopren sy..hehehe
tk g la..cik abg sy ade hal mase tu..puas dh sy pujuk rayu suh cancel hal tu..
tp die wt dono jer..sedih nyer la..{cry}{cry}

wakaka !!!! sumer bopren kiter ek ?
Nanti mungkin bopren kita tambah lagi sorg...Owen dengar nak join MU {good}
oloh...kesian la plak...bf wat dono ek ....
melepas la nieda .....{ohmygod}

nastygurlz 07-04-2009 12:52 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51382)
wakaka !!!! sumer bopren kiter ek ?
Nanti mungkin bopren kita tambah lagi sorg...Owen dengar nak join MU {good}
oloh...kesian la plak...bf wat dono ek ....
melepas la nieda .....{ohmygod}

agak nyer die tk nk bg sy g sbb jeles kot..{shy}{shy}
nnti sy tk layan die sbb bopren sy yg rmai2 tu ade..{shy}{shy}

adamyala 07-04-2009 12:57 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51383)
agak nyer die tk nk bg sy g sbb jeles kot..{shy}{shy}
nnti sy tk layan die sbb bopren sy yg rmai2 tu ade..{shy}{shy}

Alaa....lepak arrr , ckp ngan bf......
apa lak nak jeles nyer....tengok bola la best.....
kepala fokussss jerr.....dia tak minat MU kot ...
sbb tu dia wat dono jer..{shy}

June 07-04-2009 02:43 PM

MU .....oh MU....!!!
 
huh!! ganasnya.siap nak belasah lg klu Arsenal fan masuk sini.nasib aku bukan Arsenal fan {sweat}{sweat} tumpang lalu zai.aku fan german team.takde specific player tp suma german team aku suka.durang main kaki ligat dan cepat.terpegun aku nengok. {shy}


Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51375)
waha...Noor...parah tul luka ko ituu...{shy}
takpe noor...ubat la sampai sembuh yek..
dengar anak pun sakit ye....
kak zai doakan anak noor cepat sembuh ya....
lain kali kita tengok bola sama2 kay...{kiss}

*kawan2...kalau nak merepek pasal MU....
silakan la merepek kat sini....
tapi strictly for MU fans saja ok...
Arsenal fans tak boleh masuk sini tau....
nanti haku belasah korang......kahkahkah !!!!{shy}{victory}*


adamyala 07-04-2009 02:51 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 51393)
huh!! ganasnya.siap nak belasah lg klu Arsenal fan masuk sini.nasib aku bukan Arsenal fan {sweat}{sweat} tumpang lalu zai.aku fan german team.takde specific player tp suma german team aku suka.durang main kaki ligat dan cepat.terpegun aku nengok. {shy}

Weii June MacGyver sudah mari ....{grin}{good}
meh june...kita lepak main bola sama2...
sapa ckp mama2 kucen tak leh main bola sepak....
sapa suker sepak kucen ?
mai sini aku dgn June sepak korang balik kakakak !!!!{shy}
ko minat German je ?
OK la tu June...
German pun German laaa....heheheh !!!!{ohmygod}

nastygurlz 07-04-2009 07:43 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51384)
Alaa....lepak arrr , ckp ngan bf......
apa lak nak jeles nyer....tengok bola la best.....
kepala fokussss jerr.....dia tak minat MU kot ...
sbb tu dia wat dono jer..{shy}

ishh..dia lg la 100x die hard fan mu ni..{ohmygod}{ohmygod}
die mmg ade hal time tu..tk dpt nk di elak kn..tu psl la die wt duno jer dgn pujuk rayu sy..{cry}{cry}

June 07-04-2009 10:03 PM

MU .....oh MU....!!!
 
hah!! tulah dia.ni mak kucing pun nak main bola gak.walau pun kaki pendek.jd tak dpt tendang bola,jd penonton je {shy}

Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51394)
Weii June MacGyver sudah mari ....{grin}{good}
meh june...kita lepak main bola sama2...
sapa ckp mama2 kucen tak leh main bola sepak....
sapa suker sepak kucen ?
mai sini aku dgn June sepak korang balik kakakak !!!!{shy}
ko minat German je ?
OK la tu June...
German pun German laaa....heheheh !!!!{ohmygod}


azraf 07-05-2009 12:27 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Nak join leh? Fuh, ramai plak penyokong MU kat sini eh. Saya tak dapat nak pergi tengok kat bukit jalil nanti.. isk isk...

adamyala 07-05-2009 08:14 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by azraf (Post 51445)
Nak join leh? Fuh, ramai plak penyokong MU kat sini eh. Saya tak dapat nak pergi tengok kat bukit jalil nanti.. isk isk...

Yo azraf...bro..!!!! meh....mehhh join sekali
kita gamat2kan suasana kat sini yang dah lama sunyi sepi....
kita sumer MU fans ....memang fun and happening punyer kepala {good}
kenapa tak pergi bro ?
tiket RM58 ada lagi tu....yang lain dah SOLD OUT !!!!!


adamyala 07-05-2009 08:19 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51416)
ishh..dia lg la 100x die hard fan mu ni..{ohmygod}{ohmygod}
die mmg ade hal time tu..tk dpt nk di elak kn..tu psl la die wt duno jer dgn pujuk rayu sy..{cry}{cry}

oh..kalau camtu, memang betul la dia ada hal lain tu..

Takpe nieda...nanti kak zai tolong sorak2kan untuk nieda sekali ok http://i367.photobucket.com/albums/o...yala/002-1.gif


All times are GMT +8. The time now is 07:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.