PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Events (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=5)
-   -   2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010 (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=4949)

catshowhhp 10-12-2010 03:30 PM

2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Dear All,

Back by popular demand!

We are proud to announce our 2nd HHP Show will be held on the 19th December, 2010. Details as in the attached poster.

And, we are also proud to announce that this show will be a 3 rings show, judged by Two Fife Judge and One CFA Judge. Thus, the entrance fees will be a little bit higher compared to the previous shows, due to the increased of Judging cost and quantity of prizes.

For those who missed our previous shows, now is the time for you all to be proud of your HHP cats, by showing them in this show, and at the same time getting new friends and knowledges and enjoy the show.

Therefore, we would like to invite All of You to come and take part in this show, and be proud of your HHP cats.


http://img219.imageshack.us/img219/217/showposter2.jpg

nur azua 10-12-2010 03:38 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
wah!!! nak prgi lagi! yeah! disember ye..insyaallah nak dtg! {victory}

catshowhhp 10-12-2010 03:50 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Categories of Show :-

Adult (9 months and above)
1. Male Long Hair
2. Male Short Hair
3. Female Long Hair
4. Female Short Hair

Neuter / Spay
5. Long Hair
6. Short Hair

Kitten (3 - 9 months)
7. Male Long Hair
8. Male Short Hair
9. Female Long Hair
10. Female Short Hair

aina.mj 10-13-2010 01:00 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Salam sejahtera
bagaimana untuk menyertai cats fasion show contest..?adakah kucing yang telah menyertai catshow boleh join cats fasion show contest ini?

catshowhhp 10-13-2010 02:03 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by aina.mj (Post 89894)
Salam sejahtera
bagaimana untuk menyertai cats fasion show contest..?adakah kucing yang telah menyertai catshow boleh join cats fasion show contest ini?

Salam Aina,
Pendaftaran untuk Cat Fashion Show terbuka kepada semua. Aina boleh daftarkan kucing untuk menyertai Fashion Show Contest ini pada hari show (19 Dec 2010). Tiada bayaran di kenakan untuk menyertai Cat Fashion Show ini. Aina boleh gunakan kucing yang sama untuk bertanding di Cat Show dan Cat Fashion Show.

Terimakasih.

azmyrax 10-13-2010 09:20 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
yay kali ni nak join la itu hari macam seronok je {happy}

Nur_illiyana 10-13-2010 10:09 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Tarikh dah confirm ke??
Kalau tarikh ni, tak dapat join {cry}{cry}

rozzygee 10-13-2010 11:59 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Ada perubahan pada show kali ni ye? {oh} sebab peraturan penyertaan pada Royal Canin 1st Malaysia HHP Cat Show 2010 ada menyebut "Semua penyertaan mestilah berumur 12 minggu ke atas dan dianggap dewasa jika umur melebihi 10 bulan pada tarikh pertandingan."

Quote:

Originally Posted by catshowhhp (Post 89879)
Categories of Show :-

Adult (9 months and above)
1. Male Long Hair
2. Male Short Hair
3. Female Long Hair
4. Female Short Hair

Neuter / Spay
5. Long Hair
6. Short Hair

Kitten (3 - 9 months)
7. Male Long Hair
8. Male Short Hair
9. Female Long Hair
10. Female Short Hair


nur azua 10-13-2010 12:04 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by Nur_illiyana (Post 89898)
Tarikh dah confirm ke??
Kalau tarikh ni, tak dapat join {cry}{cry}

yana, xdpt join ke tarikh tu?? huhu...aritu yana cam menang besar je..{grin}

Nur_illiyana 10-13-2010 12:14 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by nur azua (Post 89903)
yana, xdpt join ke tarikh tu?? huhu...aritu yana cam menang besar je..{grin}

tak dpt join la wawa.. {cry}
tak ada kt KL tarikh tu..ada hal..
ingat nk masukkan Kecik pulak kali ni..

menang besar?? tak la..biasa2 je..{victory}

catshowhhp 10-13-2010 01:17 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by rozzygee (Post 89902)
Ada perubahan pada show kali ni ye? {oh} sebab peraturan penyertaan pada Royal Canin 1st Malaysia HHP Cat Show 2010 ada menyebut "Semua penyertaan mestilah berumur 12 minggu ke atas dan dianggap dewasa jika umur melebihi 10 bulan pada tarikh pertandingan."

Ye, ada perubahan. Ini disebabkan pada show lepas, kitten 4 bulan dengan kitten 9 bulan terlalu jauh perbezaan saiznya.

Terimakasih.

prinz38i 10-14-2010 08:33 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Sape main sponsor kali ni? still RC lg ke? {happy}

adamyala 10-14-2010 10:30 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
rasa2nya boleh menghadirkan diri sebagai penonton {wink}

rozzygee 10-14-2010 11:22 AM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 89938)
rasa2nya boleh menghadirkan diri sebagai penonton {wink}


Gee 50%-50%.. takut ada malu ada.. nanti nak pi hantar grooming kat salun dulu.. kalau pass.. ada harapan 50% tu jd 51%
{shy}

catshowhhp 10-14-2010 01:09 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by prinz38i (Post 89935)
Sape main sponsor kali ni? still RC lg ke? {happy}

It will be a surprise.... Just wait for further announcement.... promise you it will be a good surprise!{good} Thanks for the support{victory}
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 89938)
rasa2nya boleh menghadirkan diri sebagai penonton {wink}

Thanks for the support{good}{victory}
Quote:

Originally Posted by rozzygee (Post 89939)

Gee 50%-50%.. takut ada malu ada.. nanti nak pi hantar grooming kat salun dulu.. kalau pass.. ada harapan 50% tu jd 51%
{shy}

{good} pastikan salun kucing k...{happy}{good}

azmyrax 10-14-2010 04:12 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by rozzygee (Post 89939)

Gee 50%-50%.. takut ada malu ada.. nanti nak pi hantar grooming kat salun dulu.. kalau pass.. ada harapan 50% tu jd 51%
{shy}

musyang tu hensim gilaaaaaaa okayyyyyyyy {high}
paling paling kurang pon 85% hahaha

euanna 10-14-2010 06:32 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Hmmm menarik nih.. nak join ke tidak.. join ke tidak.. nanti tgk temperament budak2 nih {shy}{shy}

Dah brp kali nak join asyik terbantut aje {ohmygod}...

mctabbywhite_exo 10-14-2010 08:33 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Kalau kucing kawan saya ni jenis flat face bleh join tak? Kira cam exotic yang tak berapa nak jadi la... boleh tak.

binbin 10-14-2010 08:38 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by mctabbywhite_exo (Post 89958)
Kalau kucing kawan saya ni jenis flat face bleh join tak? Kira cam exotic yang tak berapa nak jadi la... boleh tak.

rasanya boleh sbb masa hari tu ada gak yg flat face and yg telinga curl....{ohmygod}

binbin 10-14-2010 08:39 PM

Re: 2nd HHP National Cat Show, 19th Dec.2010
 
Quote:

Originally Posted by euanna (Post 89954)
Hmmm menarik nih.. nak join ke tidak.. join ke tidak.. nanti tgk temperament budak2 nih {shy}{shy}

Dah brp kali nak join asyik terbantut aje {ohmygod}...


euanna masuk je kali ni sekali dah masuk nak masuk lg....huhuhuhuhu


All times are GMT +8. The time now is 11:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.