PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Cat TV and Photos (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Wow...Pak Danny dapat cucu lagi..... (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=879)

Daniel 11-18-2009 03:59 PM

Re: Dah besar lah mereka.....
 
Quote:

Originally Posted by mamyku (Post 68324)
hehe..tp mmg klakar sgt la pak danny..dh la dagu bsah pas2 dlm pic tu tgk dia mcm control macho jek,haha..{catlaugh}(eh,jantan ke betina si kecik ni)

Ketiga tiga jantan lah...tu yang tak tahan...nasib baik mereka hidup aman damai....tapi dengan ayah nya - Mimi n Pakcik nya - Angor, memang tak boleh bersama....{shy}{shy} Entah apa akan terjadi kalau mereka dua nie terkeluar dari sangkar.......

Buat masa nie, ketiga tiga jantan tu saya tak masuk kan mereka dalam sangkar, free roaming kat bilik.....

Daniel 10-07-2010 08:49 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Jangan salah sangka, cuma update jer gambar si penyet yang terkini.....{shy}{shy}

http://i392.photobucket.com/albums/p...cture010-1.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/p...cture005-2.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/p...cture006-1.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/p...cture007-1.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/p...cture008-1.jpg

abzalia 10-07-2010 10:55 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Uiskkkkkkkkk...{oh}{oh}.Pak Danny..{grin}{grin}{wink}.lamanyer menghilangkan diri...
kejap jer masa berlalu..{victory}{victory}dah setahun lebih dh dorang kan..??
update ler pic Angor pujaan hatiku iteww, pak danny...{shy}{shy}
lame x tgk dia{high}{high}{high}{high}

Daniel 10-08-2010 12:12 AM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Kan baru buka new thread untuk Angor yang bertajuk "ANGOR"

oyen_ku 12-18-2010 12:39 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
comel tol kucing u {high}....u jual penjual kucing ke???sbb 23 ekor byk tu nak membela{scared}.......kos nye msti byk terkeluarkan....{shy}{shy}{shy}

Daniel 03-02-2011 10:58 AM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by oyen_ku (Post 91917)
comel tol kucing u {high}....u jual penjual kucing ke???sbb 23 ekor byk tu nak membela{scared}.......kos nye msti byk terkeluarkan....{shy}{shy}{shy}

Sorry dah lama tak masuk forum kat sini......tak pernah langsung pun saya jualkan kucing saya. Masih kekal dengan 25 ekor.......dah tak larat nak jaga n bersihkan mereka sebab kerja semakin sibuk. Sejak enam bulan yang lalu, dah upah seorang pembantu tolong bersihkan mereka tiap tiap malam, tapi makanan n minuman masih saya uruskan sendiri. kos untuk mereka lebih kurang RM800.00 sebulan.......

abzalia 03-03-2011 02:54 PM

Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....
 
Quote:

Originally Posted by Daniel (Post 93637)
Sorry dah lama tak masuk forum kat sini......tak pernah langsung pun saya jualkan kucing saya. Masih kekal dengan 25 ekor.......dah tak larat nak jaga n bersihkan mereka sebab kerja semakin sibuk. Sejak enam bulan yang lalu, dah upah seorang pembantu tolong bersihkan mereka tiap tiap malam, tapi makanan n minuman masih saya uruskan sendiri. kos untuk mereka lebih kurang RM800.00 sebulan.......

waaaaaaaaaaaaa..{wink}.pak danny..lamanya menghilang....
lame x dengar khabar..Pak Danny & anak2 sihat ker??{victory}{good}
teringat2 kat Angor..hehehe..
Pak Danny update la gambar2 dorg lam FB..{grin}
{grin}PF ni dah jarang @ lame x "jenguk" dah hehehe

wahh.{good}{good}.pak danny menten 25 ekor cam dulu gak ekk...
mesti meriah rumah kan.. hehehe...
ade pembantu ok ler skit kan, kurang skit beban kerja..{shy}


All times are GMT +8. The time now is 03:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.