PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Football (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=60)
-   -   MU .....oh MU....!!! (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2537)

adamyala 12-18-2009 08:19 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by suliana (Post 72563)
{muacks}{muacks}{muacks}


hahahahha... happynyer sue baca thread nih!!! tq kak zai!!! sue pun tak terpk plak nak buh gamba kek tu kat sini hehehehe sbb ble share.. kak org kata sue masuk forum nak jual kek plak muahahahaha... ha boleh sajer sume org kat pf nih kalau nak order, bukak je link sue tu tgk gamba2 kek lain heheheh... a'ah, sue nih ADIK FAREEN mama sophie n dexter tu {shy}{shy}

kak zai, birhtday boy manyak ensem la{shy}

hahaha !! kak zai selalu remind si alep ni...kalau kene puji ensem jgn la rasa seronok sgt...sbb..org lelaki kalau setakat muka encem jer...tak guna jugak. Yg penting, dah besau nanti
bank account mau CANTEK...maksudnye.. POKET MAU PENUH....
betul tak sue ? {happy}

CookieMonster 12-22-2009 02:12 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
back to the topic please...!!!{shy}{shy}{shy}

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...{good}

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s

nieda,

wat kek utk boipren tuh jgn lupa satu cup cake utk mon k...{ohmygod}

nastygurlz 12-22-2009 02:45 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 73210)
back to the topic please...!!!{shy}{shy}{shy}

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...{good}

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s

nieda,

wat kek utk boipren tuh jgn lupa satu cup cake utk mon k...{ohmygod}

bg address..nnti nieda pos kt mon..{shy}{shy}

CookieMonster 12-22-2009 03:02 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 73218)
bg address..nnti nieda pos kt mon..{shy}{shy}


teruknye la MU kene blasah dgn Fulham ari sabtu arituh...{ohmygod} kesian dgn goalkeeper MU, dah perform baik dah, defender dgn midfield plak tak perform....{oh}


nieda nak pos? by the time cup cake sampai kat mon, dah naik kulat dah...takyepun abih dah pecah2 isi cup cake tuh, takpun, posmen dah amik cup cake tuh...{shy}

nak kene check Suliana punye blog neh...{good}

nastygurlz 12-22-2009 03:23 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 73221)
teruknye la MU kene blasah dgn Fulham ari sabtu arituh...{ohmygod} kesian dgn goalkeeper MU, dah perform baik dah, defender dgn midfield plak tak perform....{oh}


nieda nak pos? by the time cup cake sampai kat mon, dah naik kulat dah...takyepun abih dah pecah2 isi cup cake tuh, takpun, posmen dah amik cup cake tuh...{shy}

nak kene check Suliana punye blog neh...{good}

jgn tk check..{victory}{victory}
terliur gile tgk blog die {high}{high}

adamyala 12-22-2009 06:32 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
ahahakz....sori mon....kak zai selebret besday anak pulak kat sini. Tapi takpe laaa alep pun minat MU.

alep ckp tengkiu for besday wish...{grin}


Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 73210)
back to the topic please...!!!{shy}{shy}{shy}

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...{good}

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s

nieda,

wat kek utk boipren tuh jgn lupa satu cup cake utk mon k...{ohmygod}


CookieMonster 12-22-2009 07:25 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 73257)
ahahakz....sori mon....kak zai selebret besday anak pulak kat sini. Tapi takpe laaa alep pun minat MU.

alep ckp tengkiu for besday wish...{grin}

ehehehe{shy} ala takpe kak...{good} ada gak related to MU kan..{shy}

Alif tu amik PMR la kan tahun ni? result esok lusa dah nak kua tu..
(lari topik sket...{shy})

adamyala 12-22-2009 07:37 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 73261)
ehehehe{shy} ala takpe kak...{good} ada gak related to MU kan..{shy}

Alif tu amik PMR la kan tahun ni? result esok lusa dah nak kua tu..
(lari topik sket...{shy})

24 ni kuar la result PMR dia. {scared}{scared}

MU asik2 kalah je....hampehhhh...sbb tu akak pun malas nak komen apa dah. Sabo jer la.. {nah}

suliana 12-22-2009 11:22 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 72678)
hahaha !! kak zai selalu remind si alep ni...kalau kene puji ensem jgn la rasa seronok sgt...sbb..org lelaki kalau setakat muka encem jer...tak guna jugak. Yg penting, dah besau nanti
bank account mau CANTEK...maksudnye.. POKET MAU PENUH....
betul tak sue ? {happy}

kak zai mmg sue sokong 110% {shy}{shy} hehehe.. pesan sue kat birthday boy tu blaja rajin2 ek, besok besar masuk University.. {good}

adamyala 12-23-2009 12:56 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by suliana (Post 73301)
kak zai mmg sue sokong 110% {shy}{shy} hehehe.. pesan sue kat birthday boy tu blaja rajin2 ek, besok besar masuk University.. {good}

hehe...alep dah baca pesan sue tadi. Dia ckp tq kak sue buat kek sedapppp....sue nak tau....? dia mms kat sumer kwn2 yg tak dpt dtg besday dia gambar kek aritu. Bangga betul dia dpt kek MU....{cool}

Thanks so much sue....nanti besday2 yg lain kak zai nak order lagi {muacks}

nurkasih 12-23-2009 01:01 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by Fareen (Post 70615)
Wuihhh minat bola rupanya Kak Zai! hahaha.

Fareen ni cuma konon2 minat bola 4 tahun sekali je. Time World Cup. Sbb kalau tak amik tau, susah nak borak ngan orang. Especially masa Fareen keje dulu line Client Servicing. Nak layan Client, nak kena layan borak World cup gak.

Sekurang2nya kena tau sapa main, sapa score goal hehehe...And every 4 years kan, Fareen mintak kawan ajar apa itu offside {nah}{ohmygod}{shy}

Sama2.. kiter pun ada dua musim.. World Cup ngan F1{shy}{shy}

suliana 12-23-2009 01:08 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 73317)
hehe...alep dah baca pesan sue tadi. Dia ckp tq kak sue buat kek sedapppp....sue nak tau....? dia mms kat sumer kwn2 yg tak dpt dtg besday dia gambar kek aritu. Bangga betul dia dpt kek MU....{cool}

Thanks so much sue....nanti besday2 yg lain kak zai nak order lagi {muacks}


{shy}{shy}ye ker siap mms kat kawan2 dia heheheh... terharu betul!! aduhai, moga2 murah la rezeki sue nanti hhehhehe..{victory}

adamyala 12-23-2009 01:13 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by suliana (Post 73324)
{shy}{shy}ye ker siap mms kat kawan2 dia heheheh... terharu betul!! aduhai, moga2 murah la rezeki sue nanti hhehhehe..{victory}

aminnn.....{grin}


All times are GMT +8. The time now is 07:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.