PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Football (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=60)
-   -   MU .....oh MU....!!! (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2537)

June 07-10-2009 01:57 PM

MU .....oh MU....!!!
 
Lah!!!!!!!!!!!!! ko kucing jantan rupanya,sorilah ingatkan kucing betina {shy}{shy}

yalah next week.heheheh!! sori lupa.betullah,18-19 july akak kena kerja extra because ada incentive group.

Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52179)
encik mon kak june...encik mon..{ohmygod}

diorg datang 17 ngan 18 july...next week kan? ish kak june neh wat konpius mon jerk la...he he he


CookieMonster 07-10-2009 02:45 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 52189)
Lah!!!!!!!!!!!!! ko kucing jantan rupanya,sorilah ingatkan kucing betina {shy}{shy}

yalah next week.heheheh!! sori lupa.betullah,18-19 july akak kena kerja extra because ada incentive group.

keje extra? income sure extra kan kak june?{shy}

mon kucing jantan la kak. kat profile tuh takde letak gender status..masuk kak june, dah 2 org dah ingat mon neh kucing betina...{ohmygod}

June 07-10-2009 02:48 PM

MU .....oh MU....!!!
 
mestilah gaji extra.klu tak extra suruh boss kerja sendiri {shy}

heheheheh!! apa nak buat,silap haribulan.takpelah,yg penting hepi hepi.kucing jantan ke kucing betina ke. {shy}{shy} skrg dah taulah kucing jantan. takkan tersalah panggil cik lg. {wink}


Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52197)
keje extra? income sure extra kan kak june?{shy}

mon kucing jantan la kak. kat profile tuh takde letak gender status..masuk kak june, dah 2 org dah ingat mon neh kucing betina...{ohmygod}


CookieMonster 07-10-2009 02:57 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 52198)
mestilah gaji extra.klu tak extra suruh boss kerja sendiri {shy}

heheheheh!! apa nak buat,silap haribulan.takpelah,yg penting hepi hepi.kucing jantan ke kucing betina ke. {shy}{shy} skrg dah taulah kucing jantan. takkan tersalah panggil cik lg. {wink}

ok kak june..pasni leh panggil encik mon.

MU datang neh patutnye kak june jadi tourist guide derang kan...baru jeles nieda dgn kak zai tuh..{shy}

adamyala 07-10-2009 02:57 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by Penghulu (Post 52139)
Hari2 saya tgk iklan ni...dia orang tgh belajar bahasa Indo/Malay...
cute sangat plak si rooney tu...senyum simpul
...{shy}

ye la Tok...si Rooney tu senyum simpul...
lucu ker bahasa kita ?? mungkin dia suka tengok cikgu dia tu kot..{wink}

Tok...kali ni dtg tak bawak sepanduk Arsenal ke ?
Tok tinggal kat luar sana ye...
camtu la Tok....{good}{shy}

*bila Tok tak pandang aku wat camni kat dia {nah}{nah}* {shy}

mon...nanti leh ckp melayu ngan MU players
durang faham la kot......dah ambik kelas tuuu...{grin}{victory}

nastygurlz 07-10-2009 02:59 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52199)
ok kak june..pasni leh panggil encik mon.

MU datang neh patutnye kak june jadi tourist guide derang kan...baru jeles nieda dgn kak zai tuh..{shy}

hukhukhuk...apsal tersedak2 ni..
owhh..ade org sebut2 name ku rupa2 nyer..{shy}{shy}

adamyala 07-10-2009 03:04 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 52161)
amboi2..bru 2ari tertinggal bas dh makin meriah ek threat MU ni..{shy}{shy}
sy emergency blik kg atuk meninggal..{cry}{cry}
wah..pasni ktorg ade bopren bru ek..hensem tk..mon tepek la pic die kalo ade..

Takziah nieda ...{cry}
semoga nieda dan keluarga redho dgn pemergian arwah atuk..
semoga rohnya dicucuri rahmatNYA ....aminnn..

nanti kak zai google..
kalau ada gambar durg kak zai tepek kt sini kay...{grin}{good}

nastygurlz 07-10-2009 03:12 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52203)
Takziah nieda ...{cry}
semoga nieda dan keluarga redho dgn pemergian arwah atuk..
semoga rohnya dicucuri rahmatNYA ....aminnn..

nanti kak zai google..
kalau ada gambar durg kak zai tepek kt sini kay...{grin}{good}

moga2 die tenang kt sne kn kak..
thanks kak..tepek byk2 tau..{shy}{shy}

adamyala 07-10-2009 03:13 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 52189)
Lah!!!!!!!!!!!!! ko kucing jantan rupanya,sorilah ingatkan kucing betina {shy}{shy}

yalah next week.heheheh!! sori lupa.betullah,18-19 july akak kena kerja extra because ada incentive group.

wakaka !!! biasala june....kat forum ni selalu tertifu

aku pun ada forumer pernah panggil 'uncle adam' hahaha {shy}

kalau tak silap
ko pun pernah org panggil 'bro' kat kampong lama kan{ohmygod}

mon....lengguk bahasa ko ayu ayu gitu...kak zai tau ko sopan santun

tapi dari awal akak tau ko ni 'bro'

*june...idung aku dpt bau la...'bro' ke 'sis' kahkahkah *{shy}{ohmygod}


CookieMonster 07-10-2009 03:33 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52210)
wakaka !!! biasala june....kat forum ni selalu tertifu

aku pun ada forumer pernah panggil 'uncle adam' hahaha {shy}

kalau tak silap
ko pun pernah org panggil 'bro' kat kampong lama kan{ohmygod}

mon....lengguk bahasa ko ayu ayu gitu...kak zai tau ko sopan santun

tapi dari awal akak tau ko ni 'bro'

*june...idung aku dpt bau la...'bro' ke 'sis' kahkahkah *{shy}{ohmygod}


sapa panggil kak zai ADAM tuh? {ohmygod} cam kenal je org tuh...{shy}

nastygurlz 07-10-2009 03:35 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52210)
wakaka !!! biasala june....kat forum ni selalu tertifu

aku pun ada forumer pernah panggil 'uncle adam' hahaha {shy}

kalau tak silap
ko pun pernah org panggil 'bro' kat kampong lama kan{ohmygod}

mon....lengguk bahasa ko ayu ayu gitu...kak zai tau ko sopan santun

tapi dari awal akak tau ko ni 'bro'

*june...idung aku dpt bau la...'bro' ke 'sis' kahkahkah *{shy}{ohmygod}


nasib baik la nickname sy dh ade gurl kt blakang tu..
kalo tk kompem kak june pun kompius sy ni pmpuan ke laki..{shy}{shy}

CookieMonster 07-10-2009 03:52 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 52215)
nasib baik la nickname sy dh ade gurl kt blakang tu..
kalo tk kompem kak june pun kompius sy ni pmpuan ke laki..{shy}{shy}

pasni kene edit aa nickname memasing, tak nak kasi org konpius kan, e.g
cookiemonsterguyz...{ohmygod}

off topic la plak..

nastygurlz 07-10-2009 04:00 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52221)
pasni kene edit aa nickname memasing, tak nak kasi org konpius kan, e.g
cookiemonsterguyz...{ohmygod}

off topic la plak..

jgn buh nickname monsterguyz dh la ek mon..{ohmygod}{ohmygod}
kang tkut plak org lain nk tegur..{shy}{shy}

June 07-10-2009 04:01 PM

MU .....oh MU....!!!
 
kuang kuang kuang kuang!!! ada budak kat forum sebelah panggil aku bro.masa tu pakai nick macgyver_june.{shy}{shy}{shy}{shy} takpelah.mmg selalu tertifu klu kat forum ni.sebab nick mcm2. {shy} nak lg klu yg tukang posting tu lenggok2 ayu susun kata.mcm aku ni mmg ganazzzzzzzzzz sah org ingat jantan {shy} tp extra sense mcm ko ni dpt bau tu,hehehehhe!! istimewa ek?? {shy}{shy}

ko jd turun ke nanti klu MU dtg?? jgn lupa klu pergi sana persiapan head to toe red kaler gitew {good}{good}

Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52210)
wakaka !!! biasala june....kat forum ni selalu tertifu

aku pun ada forumer pernah panggil 'uncle adam' hahaha {shy}

kalau tak silap
ko pun pernah org panggil 'bro' kat kampong lama kan{ohmygod}

mon....lengguk bahasa ko ayu ayu gitu...kak zai tau ko sopan santun

tapi dari awal akak tau ko ni 'bro'

*june...idung aku dpt bau la...'bro' ke 'sis' kahkahkah *{shy}{ohmygod}



CookieMonster 07-10-2009 04:14 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
1 Attachment(s)
dah beli ke baju baru neh?{good}

adamyala 07-11-2009 10:35 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 52228)
dah beli ke baju baru neh?{good}

Lom lagi la mon...

but my son Alif dah upload besar2 , pastu letak kat desktop lappie mama....

pastu sms mama...*maaa...dah tengok jersey MU tak, kat laptop mama ?*

pandai betul anak jantan aku sorang nie....

nak minta jersey MU baru pun 'ada gaya tersendiri' {ohmygod}

adamyala 07-11-2009 10:45 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
ni gambar pemain2 baru MU


http://i367.photobucket.com/albums/o...iovalencia.jpg
LUIS ANTONIO VALENCIA



http://i367.photobucket.com/albums/o...ielobertan.jpg
GABRIEL OBERTAN




http://i367.photobucket.com/albums/o...nHuntelaar.jpg
KLAAS JAN HUNTELAAR

yang ni nampak mcm promising jer....walaupun gigi dia bugsy{grin}...
tapi leh tahan gak cute dier {high} ...masih muda lagi, 26 tahun .....banyak masa nak buktikan kemampuan dia...Holland superstar yg dah pernah main kat MADRID *tanah tumpah darah mon {shy}{victory}*

watch him in action.......

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mIIGScglFCE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mIIGScglFCE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
*psssssttt...nieda....camaner ??? ok tak ?? ekekekek !!!!{shy}*

nastygurlz 07-11-2009 11:13 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
tang gigi tu kak zai jgn riso la..bile die dh jd bopren sy nnti sy suh la die pkai yg besi tu..kasi ke dlm ckit gigi die tu..kehkehkeh {shy}{shy}
tp ok gak die main..still bole di asah lg tu..{good}{good}

thanks tau kak sbb tepek pic dorang ni..

adamyala 07-11-2009 11:30 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
wahh...nieda...
ko siap nak letak besi lagi kat dalam mulut dier hahahaha !!!!
ganas tol ...patutla guna nick nastygurl ..{ohmygod}{victory}{victory}

no problem sis...
nak tepek apa lagi....ckp jer....{grin}{good}


Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 52322)
tang gigi tu kak zai jgn riso la..bile die dh jd bopren sy nnti sy suh la die pkai yg besi tu..kasi ke dlm ckit gigi die tu..kehkehkeh {shy}{shy}
tp ok gak die main..still bole di asah lg tu..{good}{good}

thanks tau kak sbb tepek pic dorang ni..


nastygurlz 07-11-2009 11:37 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 52324)
wahh...nieda...
ko siap nak letak besi lagi kat dalam mulut dier hahahaha !!!!
ganas tol ...patutla guna nick nastygurl ..{ohmygod}{victory}{victory}

no problem sis...
nak tepek apa lagi....ckp jer....{grin}{good}

sy mmg ganas pun..org jer yg tk tau..hahahaha


All times are GMT +8. The time now is 09:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.