PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Football (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=60)
-   -   MU .....oh MU....!!! (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2537)

adamyala 07-04-2009 10:35 AM

MU .....oh MU....!!!
 

noor22710 07-04-2009 10:45 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
apa ke hal ni yeop....huhuhuhuhuhu....???? noor pun MU one of MU fans...tapi apakah isipati topi ini???konpius sket...{oh}

adamyala 07-04-2009 10:50 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by noor22710 (Post 51364)
apa ke hal ni yeop....huhuhuhuhuhu....???? noor pun MU one of MU fans...tapi apakah isipati topi ini???konpius sket...{oh}

Noor, kak zai (bukan yeop !!!) minat MU jugak {shy}

sajer je nak bukak thread sini...sunyi bebeno ...!!!!

17 & 18 Julai MU ada sini *KL*

ate koma idak ke pegi ?

noor22710 07-04-2009 11:21 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51366)
Noor, kak zai (bukan yeop !!!) minat MU jugak {shy}

sajer je nak bukak thread sini...sunyi bebeno ...!!!!

17 & 18 Julai MU ada sini *KL*

ate koma idak ke pegi ?

Idak ler kak zai....noor tgh frust ni {cry}....boipren noor aka cristiano ronaldo dah takde kat peberet team noor (tau hubby ku, mampos kena sembelih)...siap beli tiket yg RM68 punya...bila tau dia pegi Real...noor trus jual kat kawan...heheheheh...

adamyala 07-04-2009 11:52 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by noor22710 (Post 51370)
Idak ler kak zai....noor tgh frust ni {cry}....boipren noor aka cristiano ronaldo dah takde kat peberet team noor (tau hubby ku, mampos kena sembelih)...siap beli tiket yg RM68 punya...bila tau dia pegi Real...noor trus jual kat kawan...heheheheh...

kalau camtu, Noor peminat CR ler...
bukan peminat MU hehehehe {shy}

kak zai dulu minat Beck, pastu dia gi Real kak zai masih minat MU
pastu CR lak berambus gi reall.....kak zai masih tak berganjak {shy}
kesetiaanku pada MU tetap teguh
sebab sumer pemain MU tu bopren haku ....hahahaha !!!!!{shy}

teket da jual kat kawan ? hahahaha .....{ohmygod}

noor22710 07-04-2009 12:15 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51372)
kalau camtu, Noor peminat CR ler...
bukan peminat MU hehehehe {shy}

kak zai dulu minat Beck, pastu dia gi Real kak zai masih minat MU
pastu CR lak berambus gi reall.....kak zai masih tak berganjak {shy}
kesetiaanku pada MU tetap teguh
sebab sumer pemain MU tu bopren haku ....hahahaha !!!!!{shy}

teket da jual kat kawan ? hahahaha .....{ohmygod}

heheheh tu pun sejak dia main MU, dulu saya tak kesah sgt pemain2 ni.saya masih setia kat MU tapi masih perlukan waktu utk mengubati luka ku ini...{cry}{cry}...cewah...

tiket juai kak... lagpun time tu ada hal yg tak dpt di elakkan...{cry}{cry}

adamyala 07-04-2009 12:20 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by noor22710 (Post 51374)
heheheh tu pun sejak dia main MU, dulu saya tak kesah sgt pemain2 ni.saya masih setia kat MU tapi masih perlukan waktu utk mengubati luka ku ini...{cry}{cry}...cewah...

tiket juai kak... lagpun time tu ada hal yg tak dpt di elakkan...{cry}{cry}

waha...Noor...parah tul luka ko ituu...{shy}
takpe noor...ubat la sampai sembuh yek..
dengar anak pun sakit ye....
kak zai doakan anak noor cepat sembuh ya....
lain kali kita tengok bola sama2 kay...{kiss}

*kawan2...kalau nak merepek pasal MU....
silakan la merepek kat sini....
tapi strictly for MU fans saja ok...
Arsenal fans tak boleh masuk sini tau....
nanti haku belasah korang......kahkahkah !!!!{shy}{victory}*

nastygurlz 07-04-2009 12:30 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
belasah jer kak zai..
jgn tk belasah..{shy}{shy}{shy}

adamyala 07-04-2009 12:33 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51376)
belasah jer kak zai..
jgn tk belasah..{shy}{shy}{shy}

Woii !! nieda !!!
welcome to the club ...!!!!
nieda minat MU ker ...atau minat 'pemain MU' ?
tak tengok MU lwn Msia kat bukit jalil nanti ?

nastygurlz 07-04-2009 12:38 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51377)
Woii !! nieda !!!
welcome to the club ...!!!!
nieda minat MU ker ...atau minat 'pemain MU' ?
tak tengok MU lwn Msia kat bukit jalil nanti ?

of course la kak zai..
die hard fan ni..{shy}{shy}
sy ni mcm akak gak..sume player MU bopren sy..hehehe
tk g la..cik abg sy ade hal mase tu..puas dh sy pujuk rayu suh cancel hal tu..
tp die wt dono jer..sedih nyer la..{cry}{cry}

adamyala 07-04-2009 12:48 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51379)
of course la kak zai..
die hard fan ni..{shy}{shy}
sy ni mcm akak gak..sume player MU bopren sy..hehehe
tk g la..cik abg sy ade hal mase tu..puas dh sy pujuk rayu suh cancel hal tu..
tp die wt dono jer..sedih nyer la..{cry}{cry}

wakaka !!!! sumer bopren kiter ek ?
Nanti mungkin bopren kita tambah lagi sorg...Owen dengar nak join MU {good}
oloh...kesian la plak...bf wat dono ek ....
melepas la nieda .....{ohmygod}

nastygurlz 07-04-2009 12:52 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51382)
wakaka !!!! sumer bopren kiter ek ?
Nanti mungkin bopren kita tambah lagi sorg...Owen dengar nak join MU {good}
oloh...kesian la plak...bf wat dono ek ....
melepas la nieda .....{ohmygod}

agak nyer die tk nk bg sy g sbb jeles kot..{shy}{shy}
nnti sy tk layan die sbb bopren sy yg rmai2 tu ade..{shy}{shy}

adamyala 07-04-2009 12:57 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51383)
agak nyer die tk nk bg sy g sbb jeles kot..{shy}{shy}
nnti sy tk layan die sbb bopren sy yg rmai2 tu ade..{shy}{shy}

Alaa....lepak arrr , ckp ngan bf......
apa lak nak jeles nyer....tengok bola la best.....
kepala fokussss jerr.....dia tak minat MU kot ...
sbb tu dia wat dono jer..{shy}

June 07-04-2009 02:43 PM

MU .....oh MU....!!!
 
huh!! ganasnya.siap nak belasah lg klu Arsenal fan masuk sini.nasib aku bukan Arsenal fan {sweat}{sweat} tumpang lalu zai.aku fan german team.takde specific player tp suma german team aku suka.durang main kaki ligat dan cepat.terpegun aku nengok. {shy}


Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51375)
waha...Noor...parah tul luka ko ituu...{shy}
takpe noor...ubat la sampai sembuh yek..
dengar anak pun sakit ye....
kak zai doakan anak noor cepat sembuh ya....
lain kali kita tengok bola sama2 kay...{kiss}

*kawan2...kalau nak merepek pasal MU....
silakan la merepek kat sini....
tapi strictly for MU fans saja ok...
Arsenal fans tak boleh masuk sini tau....
nanti haku belasah korang......kahkahkah !!!!{shy}{victory}*


adamyala 07-04-2009 02:51 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 51393)
huh!! ganasnya.siap nak belasah lg klu Arsenal fan masuk sini.nasib aku bukan Arsenal fan {sweat}{sweat} tumpang lalu zai.aku fan german team.takde specific player tp suma german team aku suka.durang main kaki ligat dan cepat.terpegun aku nengok. {shy}

Weii June MacGyver sudah mari ....{grin}{good}
meh june...kita lepak main bola sama2...
sapa ckp mama2 kucen tak leh main bola sepak....
sapa suker sepak kucen ?
mai sini aku dgn June sepak korang balik kakakak !!!!{shy}
ko minat German je ?
OK la tu June...
German pun German laaa....heheheh !!!!{ohmygod}

nastygurlz 07-04-2009 07:43 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51384)
Alaa....lepak arrr , ckp ngan bf......
apa lak nak jeles nyer....tengok bola la best.....
kepala fokussss jerr.....dia tak minat MU kot ...
sbb tu dia wat dono jer..{shy}

ishh..dia lg la 100x die hard fan mu ni..{ohmygod}{ohmygod}
die mmg ade hal time tu..tk dpt nk di elak kn..tu psl la die wt duno jer dgn pujuk rayu sy..{cry}{cry}

June 07-04-2009 10:03 PM

MU .....oh MU....!!!
 
hah!! tulah dia.ni mak kucing pun nak main bola gak.walau pun kaki pendek.jd tak dpt tendang bola,jd penonton je {shy}

Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51394)
Weii June MacGyver sudah mari ....{grin}{good}
meh june...kita lepak main bola sama2...
sapa ckp mama2 kucen tak leh main bola sepak....
sapa suker sepak kucen ?
mai sini aku dgn June sepak korang balik kakakak !!!!{shy}
ko minat German je ?
OK la tu June...
German pun German laaa....heheheh !!!!{ohmygod}


azraf 07-05-2009 12:27 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Nak join leh? Fuh, ramai plak penyokong MU kat sini eh. Saya tak dapat nak pergi tengok kat bukit jalil nanti.. isk isk...

adamyala 07-05-2009 08:14 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by azraf (Post 51445)
Nak join leh? Fuh, ramai plak penyokong MU kat sini eh. Saya tak dapat nak pergi tengok kat bukit jalil nanti.. isk isk...

Yo azraf...bro..!!!! meh....mehhh join sekali
kita gamat2kan suasana kat sini yang dah lama sunyi sepi....
kita sumer MU fans ....memang fun and happening punyer kepala {good}
kenapa tak pergi bro ?
tiket RM58 ada lagi tu....yang lain dah SOLD OUT !!!!!


adamyala 07-05-2009 08:19 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51416)
ishh..dia lg la 100x die hard fan mu ni..{ohmygod}{ohmygod}
die mmg ade hal time tu..tk dpt nk di elak kn..tu psl la die wt duno jer dgn pujuk rayu sy..{cry}{cry}

oh..kalau camtu, memang betul la dia ada hal lain tu..

Takpe nieda...nanti kak zai tolong sorak2kan untuk nieda sekali ok http://i367.photobucket.com/albums/o...yala/002-1.gif

adamyala 07-05-2009 08:23 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 51435)
hah!! tulah dia.ni mak kucing pun nak main bola gak.
walau pun kaki pendek.jd tak dpt tendang bola,jd penonton je {shy}

EErrkkk.....june....tu yang hailait warna merah menyala kat atas tu..ko yang cakap sendiri okay...
aku tak cakap ..hahahaha !!!!{shy}

Ingat kaki pendek tak boleh sepak bola ke ?
Maradona punya kaki tak panjang mana pun aku tengok
tapi dribble bola sikit punyer laju siottt !!!! {ohmygod}

adamyala 07-05-2009 01:21 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
WATCH 10 BEST GOALS BY CR ..
HAVE A GOOD TIME IN REAL MADRID....
DAH TERLAMPAU KAYA SKRG NI...{mkiss}{mkiss}


<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-GJetwg_nGs&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999 999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-GJetwg_nGs&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999 999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

nastygurlz 07-05-2009 09:15 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51456)
oh..kalau camtu, memang betul la dia ada hal lain tu..

Takpe nieda...nanti kak zai tolong sorak2kan untuk nieda sekali ok http://i367.photobucket.com/albums/o...yala/002-1.gif

kak zai..jgn lupe tlg jerit kn i lap u kt bopren2 kite tu ek {muacks}{muacks}

Penghulu 07-05-2009 10:09 PM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
http://img3.imageshack.us/img3/5061/001e.gif
http://img190.imageshack.us/img190/9342/arsenal13.jpg

Nak singgah tunjuk hangpa punya Boi-pren tak boleh ka..?
Kameraman tu pun baguih gak apa...http://img3.imageshack.us/img3/5061/001e.gif

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/az7tDB1cXRA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/az7tDB1cXRA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

adamyala 07-06-2009 12:28 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51498)
kak zai..jgn lupe tlg jerit kn i lap u kt bopren2 kite tu ek {muacks}{muacks}

nieda nak suoh kak zai jerit 'I lap you, kat sumer bopren kiter tu ? '

wakakaka !!!! boleh...takde hal punyer ....{shy}

*gerenti org ingat aku screw sudah loose punyer pompuan {ohmygod}*

adamyala 07-06-2009 12:39 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by Penghulu (Post 51507)

Alamakkkk !!!! Tok Penghulu singgah la you all...{scared}

siap bawak banner Arsenal lagik,
*nak belasah tak berani, sbb Penghulu{shy}*

Boley...Tok....silakan....hehehe...
mekasih Tok...sbb tunjuk boipren kami punyer skill...
ya..ya..baguih ...cameraman tu pun baguih gak ..hehehe
lain kali kalau ada gambar boipren lagi ...singgah la lagi Tok ye...{grin}

*dalam hati aku camni jer {nah}{nah}*
wakakaka !!!! {shy}{victory}

adamyala 07-06-2009 10:02 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Weiii !! apa lak Rooney main keeper lak nih...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9FZhg3awBD0&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x99 9999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9FZhg3awBD0&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x99 9999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ohhh...iklan rupanyer.....{shy}{shy}{ohmygod}

nastygurlz 07-06-2009 10:07 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51510)
nieda nak suoh kak zai jerit 'I lap you, kat sumer bopren kiter tu ? '

wakakaka !!!! boleh...takde hal punyer ....{shy}

*gerenti org ingat aku screw sudah loose punyer pompuan {ohmygod}*

{shy}{shy}
tu blum lg sy suh kak zai g kt padang kiss bopren2 kite tu..{shy}{shy}

adamyala 07-06-2009 10:10 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51534)
{shy}{shy}
tu blum lg sy suh kak zai g kt padang kiss bopren2 kite tu..{shy}{shy}

MasyaAllah !!!!! Nieda !!!!!{shy}{shy}


nastygurlz 07-06-2009 10:15 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51536)
MasyaAllah !!!!! Nieda !!!!!{shy}{shy}


mati la kalo bopren ku yg sbnr2 nyer tgk threat ni {ohmygod}{ohmygod}

nastygurlz 07-06-2009 10:24 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
kak zai..sy baca paper kosmo td kn..
mmg kompem la owen join MU..

adamyala 07-06-2009 10:30 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51543)
kak zai..sy baca paper kosmo td kn..
mmg kompem la owen join MU..

Ye ler....kak zai dengar radio fly fm masa antar fifi sekolah tadi. Best giler {grin}{good}

Tapi mamat tu dah takleh perform mcm dulu kot nieda...
asyik2 injured jer...
manjer tul....hopefully dia dah ok dan menyengat balik untuk MU !!

Owen !!....welcome to our boipren club ...hahahah !!!!{shy}

nastygurlz 07-06-2009 10:42 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51544)
Ye ler....kak zai dengar radio fly fm masa antar fifi sekolah tadi. Best giler {grin}{good}

Tapi mamat tu dah takleh perform mcm dulu kot nieda...
asyik2 injured jer...
manjer tul....hopefully dia dah ok dan menyengat balik untuk MU !!

Owen !!....welcome to our boipren club ...hahahah !!!!{shy}

to owen..welcum to our bopren club..kahkahkah...

tu la psl..memanjang injured jer la mamat sorang ni..
tp kalo ferguson brani amik die tu mkne nyer mmg ferguson confident la mamat ni leh main..

CookieMonster 07-06-2009 10:44 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
salam n morning everibodi...{good}

sib baik aa maikel skopil tak main bola...kalau skopil main bola gak, utk MU plak tuh... sure laju jer thread ni jalan.{cool} ni pun nampak dah melebihi had laju dah neh...{shy}..specially Kak Zai...{ohmygod}{ohmygod}

cepat..sapa beli tiket RM68 meh sini, gi sama2 utk training session ari jumaat 17 july nanti... sapa belum amek cuti cepat2 apply{shy}

adamyala 07-06-2009 10:50 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 51551)
salam n morning everibodi...{good}

sib baik aa maikel skopil tak main bola...kalau skopil main bola gak, utk MU plak tuh... sure laju jer thread ni jalan.{cool} ni pun nampak dah melebihi had laju dah neh...{shy}..specially Kak Zai...{ohmygod}{ohmygod}

cepat..sapa beli tiket RM68 meh sini, gi sama2 utk training session ari jumaat 17 july nanti... sapa belum amek cuti cepat2 apply{shy}

hamboii3x....mon...
masuk2 terus ngutuk akak yer.....
maikel skolpil tak men bola...dia koje dia lain....hahaha !!!!

ari sabtu gi eh ? ari Sabtu akak susah sket nak gi, sbb my other half keje.......
mon ambik gambar jer nanti...tempek kat sini ok..
leh share ngan kengkwn yang ta de peluang nak pergi...{grin}{good}{victory}

CookieMonster 07-06-2009 10:54 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by nastygurlz (Post 51549)
to owen..welcum to our bopren club..kahkahkah...

tu la psl..memanjang injured jer la mamat sorang ni..
tp kalo ferguson brani amik die tu mkne nyer mmg ferguson confident la mamat ni leh main..

bukan sebab FErguson kompiden Owen leh main nastygurlz, sebab utama skrg sebab Ferguson dah missed Karim Benzema, lost 2 of your beloved boiprens... CR & Tevez. Dia amik Owen pun sebab free transfer. Kalau Owen molotup dgn MU neh, kira untung aa MU, jual CR, beli Antonio Valencia 16juta pound, dapat Owen for free. Tu pun Kak Zai yg called Alex Ferguson suh beli maikel owen kot...{shy}

sure Kak Zai jeling semacam je kat mon neh..{ohmygod}tatutnye...

CookieMonster 07-06-2009 10:57 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51553)
hamboii3x....mon...
masuk2 terus ngutuk akak yer.....
maikel skolpil tak men bola...dia koje dia lain....hahaha !!!!

ari sabtu gi eh ? ari Sabtu akak susah sket nak gi, sbb my other half keje.......
mon ambik gambar jer nanti...tempek kat sini ok..
leh share ngan kengkwn yang ta de peluang nak pergi...{grin}{good}{victory}

correction Kak Zai..{shy}

bukan ngutuk la..nyakat je pepagi senin yg soooo blue neh...{shy}

game ari sabtu 18 july 5.30 pm, akak tak leh gi ke? training session on Friday, 17th july. {good}

nastygurlz 07-06-2009 10:58 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 51555)
bukan sebab FErguson kompiden Owen leh main nastygurlz, sebab utama skrg sebab Ferguson dah missed Karim Benzema, lost 2 of your beloved boiprens... CR & Tevez. Dia amik Owen pun sebab free transfer. Kalau Owen molotup dgn MU neh, kira untung aa MU, jual CR, beli Antonio Valencia 16juta pound, dapat Owen for free. Tu pun Kak Zai yg called Alex Ferguson suh beli maikel owen kot...{shy}

sure Kak Zai jeling semacam je kat mon neh..{ohmygod}tatutnye...

oppss..sy terlepas pandang yg free transfer tu..{ohmygod}{ohmygod}

adamyala 07-06-2009 11:02 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by CookieMonster (Post 51555)
bukan sebab FErguson kompiden Owen leh main nastygurlz, sebab utama skrg sebab Ferguson dah missed Karim Benzema, lost 2 of your beloved boiprens... CR & Tevez. Dia amik Owen pun sebab free transfer. Kalau Owen molotup dgn MU neh, kira untung aa MU, jual CR, beli Antonio Valencia 16juta pound, dapat Owen for free. Tu pun Kak Zai yg called Alex Ferguson suh beli maikel owen kot...{shy}

sure Kak Zai jeling semacam je kat mon neh..{ohmygod}tatutnye...

Ye la...kak zai tiap2 malam YM ngan Fergie

apa kak zai suoh sumer dia buat kahkahkah !!!!{shy}

tapi sebenarnya kak zai lagi sayang owen dari CR....

siap panggil dia 'baby' lagii...wakakakak !!!!{shy}{ohmygod}

CookieMonster 07-06-2009 11:09 AM

Re: MU .....oh MU....!!!
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 51560)
Ye la...kak zai tiap2 malam YM ngan Fergie

apa kak zai suoh sumer dia buat kahkahkah !!!!{shy}

tapi sebenarnya kak zai lagi sayang owen dari CR....

siap panggil dia 'baby' lagii...wakakakak !!!!{shy}{ohmygod}

erkkk..geli tekak mon dgr kak zai punye pengakuan ikhlas tuh...{ohmygod}

harap2 maikel owen meletup la dgn MU. Lagi satu advantage sign local player neh ialah dapat cukupkan kuota UEFA utk 7 local player utk setiap team nak masuk CL or pape competition kat Europe...kalau tak salah mon la. Kalau silap, minta sapa2 yg lebih arif betulkan la..

skrg neh, boipren2 Kak Zai dan Nastygurlz yg local player utk MU...

Ben Foster, Rio Ferdinand, Gary Neville, Owen Hargreaves, Micheal Carrick, Wayne Rooney, Micheal Owen, Danny Welbeck, Fraizer Campbell, Wes Brown... dah lebih dari cukup daaa...{good}


All times are GMT +8. The time now is 08:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.