PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Member Introductions (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hi to all CatLovers... (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=998)

Isleypersians 09-24-2008 10:50 AM

Hi to all CatLovers...
 
Hello to all catlovers,

I'm new here! My name is Neth. I have my own cattery name Isley and i'm located in Taman Melawati, Selangor, Malaysia. My cattery registered under CFA. My Cattery breed persian cats.

All inquiries will be answered as soon as possible. Enjoy!!

Feel free to visit my Cattery URL and don't forget to sign my cattery Guestbook.

www.isleypersians.com

Penghulu 09-24-2008 11:02 AM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Owh great...will do a visit soon...
Neway welkum to PetFinder.my...glad that you've found us....I hope you do enjoy your stay here...

Isleypersians 09-24-2008 11:07 AM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Thanks Penghulu for your warmest welcome and would like to say thanks to kak zai for introduce me to this forum. Love ya...

fancycoon 09-24-2008 12:43 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
welcumm to this forummm..indeed this is much better forum than the next door one..huhu

fantasticat 09-24-2008 01:00 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Quote:

Originally Posted by fancycoon (Post 11862)
welcumm to this forummm..indeed this is much better forum than the next door one..huhu

ayat yang penuh makna tuuu... he he he...

anyway... welcome from me too...

June 09-24-2008 01:04 PM

Hi to all CatLovers...
 
Nasiblah kan Bro sapa2 yg terasa tu.wakakakakak!!

Anyway,welcome to Petfinder to Isley.{wink}

Quote:

Originally Posted by fantasticat (Post 11866)
ayat yang penuh makna tuuu... he he he...

anyway... welcome from me too...


fancycoon 09-24-2008 01:10 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 11868)
Nasiblah kan Bro sapa2 yg terasa tu.wakakakakak!!

Anyway,welcome to Petfinder to Isley.{wink}

hahahahh..memang nasib depa laa tuh...

June 09-24-2008 01:15 PM

Hi to all CatLovers...
 
ya,betul tu Bro {shy}{shy}

Quote:

Originally Posted by fancycoon (Post 11870)
hahahahh..memang nasib depa laa tuh...


sarahseben 09-24-2008 01:24 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
bukan nak ajak gossip bulan puasa..

tapi nak tanyer..yang jiran sebelah tuh..mmg suka ban2 orang eh?

fancycoon 09-24-2008 01:30 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Quote:

Originally Posted by sarahseben (Post 11876)
bukan nak ajak gossip bulan puasa..

tapi nak tanyer..yang jiran sebelah tuh..mmg suka ban2 orang eh?

hehehehe....ban ker marah ker, kutuk ker,semua ada...aku rasa bila depa dah pekena kopi botol dgn bun di inanam..barula tak ingan nak ban ban semua nih...kukuku...

baru jer satu thread kena padam tadi....

sarahseben 09-24-2008 01:33 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
aaaaahhh..lega sket hati..ingatkan saya ni mulut celupar sangat ke sampai kena banned. rasa nya takde lar celupar sangat, menegakkan maruah saya jer..tak sampai 10 posts saya, dah kena banned..nak private msg kat kawan2 baru pon dah tak bole..

sib baik ada petfinder lagi..{victory}

Quote:

Originally Posted by fancycoon (Post 11878)
hehehehe....ban ker marah ker, kutuk ker,semua ada...aku rasa bila depa dah pekena kopi botol dgn bun di inanam..barula tak ingan nak ban ban semua nih...kukuku...

baru jer satu thread kena padam tadi....


Isleypersians 09-24-2008 01:35 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Thanks fancycoon.. siler siler lar ker halaman sayer dan jgn luper utk menandatangani halam guestbook ya..

Isleypersians 09-24-2008 01:36 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Harloo fantasticat...

Isleypersians 09-24-2008 01:37 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 11872)
ya,betul tu Bro {shy}{shy}


Harloo june... thanks for ur welcome...

June 09-24-2008 01:46 PM

Hi to all CatLovers...
 
HAH!!!HAH!!HAH!! kan durang hobi ban memban.ala ala cuaca politik kita skrg {good}{good} klu kita mulut celupar mmg sesuai utk durang sebab durang bukan setakat celupar tp mulut mcm babi tongok.kuang!!kuang!!kuang!!

Quote:

Originally Posted by sarahseben (Post 11879)
aaaaahhh..lega sket hati..ingatkan saya ni mulut celupar sangat ke sampai kena banned. rasa nya takde lar celupar sangat, menegakkan maruah saya jer..tak sampai 10 posts saya, dah kena banned..nak private msg kat kawan2 baru pon dah tak bole..

sib baik ada petfinder lagi..{victory}


June 09-24-2008 01:48 PM

Hi to all CatLovers...
 
Farish,nape smp Bun Inanam pun kuar ni?? wakakakakak!! aku org KK pasal tu tau pasal bun Inanam.klu org luar Sabah mmg tak berapa ramai yg tau ni.{wink}

Quote:

Originally Posted by fancycoon (Post 11878)
hehehehe....ban ker marah ker, kutuk ker,semua ada...aku rasa bila depa dah pekena kopi botol dgn bun di inanam..barula tak ingan nak ban ban semua nih...kukuku...

baru jer satu thread kena padam tadi....


Isleypersians 09-24-2008 01:59 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 11887)
HAH!!!HAH!!HAH!! kan durang hobi ban memban.ala ala cuaca politik kita skrg {good}{good} klu kita mulut celupar mmg sesuai utk durang sebab durang bukan setakat celupar tp mulut mcm babi tongok.kuang!!kuang!!kuang!!

korang nie semua ngah ckp pasal forum lagie satu tue ker... kiter puwn nak ckp sikit.. org2 kat situ tak beraper fwenly lar... dorang tak abis abis nak mempromote benda yg betul tapie dorang sendiri puwn tak buat... mcm maner tue?

sarahseben 09-24-2008 02:01 PM

Re: Hi to all CatLovers...
 
hahahahahaahahahaha amboi juneee..ni betol betol punye hot you ni..betol betol kawww!

Quote:

Originally Posted by June (Post 11887)
HAH!!!HAH!!HAH!! kan durang hobi ban memban.ala ala cuaca politik kita skrg {good}{good} klu kita mulut celupar mmg sesuai utk durang sebab durang bukan setakat celupar tp mulut mcm babi tongok.kuang!!kuang!!kuang!!


June 09-24-2008 02:14 PM

Hi to all CatLovers...
 
mau tak hot Sarah.I punya thread traditional healing utk binatang dan human dan juga my Peterpan patah kaki durang delete.alasan bukan cite pasal kucing.I pun tak faham dari segi mana yg bukan pasal kucing.yg si Peterpan tu mmg kucing,I pun tak tau dari segi mana yg bukan kucing.bila I mengamuk 1 forum tu,ajak jumpa face to face tau pula takut.setakat durang menyalak kat forum tu aku pun tak heran.jgn berani kat alam siber je,tp bila face to face tak berani.elok potong je "anu" tu.{good}{good}{good}{good}

Quote:

Originally Posted by sarahseben (Post 11893)
hahahahahaahahahaha amboi juneee..ni betol betol punye hot you ni..betol betol kawww!


June 09-24-2008 02:16 PM

Hi to all CatLovers...
 
Durang mmg mcm tu Isley,cakap je lebeh tp 1 kerja pun tak jalan.konon2 nak tunjuk kat org je aksi durang tp sebenarnya habuk pun tarak.lg baik org mcm kita org ni.walau pun buat kerja tp takdelah menyalak seisi forum nak tunjuk kehebatan sendiri.klu ikhlas buat kerja,tp perlu gembar gembur {victory}{victory}{victory}

Quote:

Originally Posted by Isleypersians (Post 11891)
korang nie semua ngah ckp pasal forum lagie satu tue ker... kiter puwn nak ckp sikit.. org2 kat situ tak beraper fwenly lar... dorang tak abis abis nak mempromote benda yg betul tapie dorang sendiri puwn tak buat... mcm maner tue?



All times are GMT +8. The time now is 01:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.