PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Member Introductions (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hellooo (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=2195)

rieyna 04-29-2009 05:32 PM

Hellooo
 
Hello semua

catt413 04-29-2009 05:48 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42265)
Hello semua

hello jer?? hello juga la kat rieyna... {happy}{happy}

Bond_mie 04-29-2009 06:17 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42265)
Hello semua

haluuu...slamat datang ke forum nie..cewah..sya pun owang baru kt forum nie..{shy}{shy}..pape pun,bergembiralah kt forum nie..{victory}{victory}

rozzygee 04-29-2009 08:33 PM

Re: Hellooo
 
Heloo Rieyna! Welkam to PF. Make yrself at home yer?!.. Duduk wangsa maju yer? sure penah pegi dekat Anicare Vet dekat Carefour WM tu.. {shy}

Mana gambar anak bulus?

adamyala 04-29-2009 09:34 PM

Re: Hellooo
 
welcome Rieyna !!!
Happy to have you here {happy}

habidaiya 04-30-2009 08:13 AM

Re: Hellooo
 
helllooo rieyna.... welcome...

rieyna 04-30-2009 01:41 PM

Re: Hellooo
 
tq... ye la rozzygee, saya mmg pegi kat klinik anicare tu...terutama masa anak bulus rieyna kena gigit kat kucing jantan senior masa bawa dia balik kag...sian sampai tak leh jalan... lepas kena cucuk terus boleh jalan dah..hee...

rieyna 04-30-2009 01:44 PM

Re: Hellooo
 
4 Attachment(s)
ni gambar anak bulus rieyna..

nastygurlz 04-30-2009 02:11 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42358)
ni gambar anak bulus rieyna..

ello rieyna..sy pun bru gak kt cni..so welcome 2 both of us..{victory}

rozzygee 04-30-2009 02:14 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42358)
ni gambar anak bulus rieyna..

oWAaaaaaA!! {mcry} sateknyaaaaaaaaaaaaa!! mcm bengal! Sapa nama mereka tu?.. Panggil sis ni kak gee je.. hehe..

Eh dkt Anicare tu vet dia chindian kan? Dia buat tak neuter and spay? tgk mcm lack of staff je.. Sis dengar partner clinic dia terkorban masa kes highland towerskan?

rieyna 04-30-2009 05:25 PM

Re: Hellooo
 
he..he..semua gambar tu kucing yg sama la kak gee...saya ada sekor jek...
ini pun kucing jumpa ...masa dia umuo 3bulan dia ikut saya naik umah tgkt 4...pastu selamba buat mcm umah sendiri...hari pertama lepak umah saya dia kencing kat toilet...terus saya bela smpai skang..manje gile & kuat merajuk...

aah..kat anicare tu chindian...dia ada wat neuter & spay..kalau male rm150++, female rm200++...mahal..
kak gee kalau nk kembirikan kucing gi kat klinik kembiri DBKL je..murah... rm40 male, rm60 female..

ye..ada partner dia yg terkorban tu india perempuan..x silap yg sekali dgn maid dia tu...

kak gee selalu gi sana ke? bape ekor anak bulus bela? ada pic x? nk nengok gak...

rieyna 04-30-2009 05:27 PM

Re: Hellooo
 
bukan kes highlands towers la kak gee.. kes banglo kat bukit antarabangsa yg runtuh baru2 ni... saya pun auntie kat klinik tu yg bagitau...

June 04-30-2009 06:53 PM

Hellooo
 
wah!! encemnya {shy}{shy} welcome Rieyna.

kekawan,pernah terjumpa dgn si Rieyna ni kat Klinik Kembiri.hehehehe!! seronok sembang berjam jam masa berlalu pun tak sedar. tup tup dia landing kat sini.mula2 tak perasan,bila Rieyna cerita kisah kita org kat klinik tu baru ingat. {shy} almaklumlah ramainya org yg terjumpa kat klinik tu.

Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42358)
ni gambar anak bulus rieyna..


Mia_Katz 04-30-2009 07:01 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42358)
ni gambar anak bulus rieyna..

hi rieyna ....
WelComE 2 PetFIndeR...

debab ye die...

daRLing 04-30-2009 07:18 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42358)
ni gambar anak bulus rieyna..

hensem nye diee,,jantan kan?

adamyala 04-30-2009 07:26 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42428)
bukan kes highlands towers la kak gee.. kes banglo kat bukit antarabangsa yg runtuh baru2 ni... saya pun auntie kat klinik tu yg bagitau...

Nyampuk jap {happy}
Mendiang Dr N Yogeswari ke ? Yang meninggal tertimbus sebab nak 'shield' dua org anak2nya yg terselamat ? {cry}

Baca kat sini : http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1482

rieyna 05-02-2009 09:30 AM

Re: Hellooo
 
ingat gak june kat saya...he..hee..

aah..anak bulus saya ni jantan...setahun lebih umurnye...
suka posing kat camera...

rieyna 05-02-2009 09:31 AM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 42449)
Nyampuk jap {happy}
Mendiang Dr N Yogeswari ke ? Yang meninggal tertimbus sebab nak 'shield' dua org anak2nya yg terselamat ? {cry}

Baca kat sini : http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1482

ye la...baru saya ingat nama vet tu mmg Dr N Yogeswari...

rozzygee 05-02-2009 10:28 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by rieyna (Post 42427)
he..he..semua gambar tu kucing yg sama la kak gee...saya ada sekor jek...
ini pun kucing jumpa ...masa dia umuo 3bulan dia ikut saya naik umah tgkt 4...pastu selamba buat mcm umah sendiri...hari pertama lepak umah saya dia kencing kat toilet...terus saya bela smpai skang..manje gile & kuat merajuk...

aah..kat anicare tu chindian...dia ada wat neuter & spay..kalau male rm150++, female rm200++...mahal..
kak gee kalau nk kembirikan kucing gi kat klinik kembiri DBKL je..murah... rm40 male, rm60 female..

ye..ada partner dia yg terkorban tu india perempuan..x silap yg sekali dgn maid dia tu...

kak gee selalu gi sana ke? bape ekor anak bulus bela? ada pic x? nk nengok gak...


Laaa sekor je.. hehe.. ingat kan ada 2 ekor sbb gambar tu mcm lain2 {ohmygod} tp kira bertuahla tu... taktau la kucing tu yg bertuah atau rieyna yg bertuah dpt dia hehe.. yg penting dia tak buat perangai kan?.. Woahh mahal gak ye neuter/spay kat situ.. Sis baru 1st time pegi sana sbb ada kucing sis kena fungus. Next week ada follow up treatment la. Dkt area selayang ni sis tak tau vet dkt mana, baru setawon pindah sini..

Kucing kak gee?.. err tak larat nak post gambar kucing2 sis kat sini {shy}{shy}.. Ada 13 hekor{grin}.. Kalau nak tengok kena klik nick kak gee ni.. ada dekat profile {victory}

Quote:

Originally Posted by June (Post 42440)
wah!! encemnya {shy}{shy} welcome Rieyna.

kekawan,pernah terjumpa dgn si Rieyna ni kat Klinik Kembiri.hehehehe!! seronok sembang berjam jam masa berlalu pun tak sedar. tup tup dia landing kat sini.mula2 tak perasan,bila Rieyna cerita kisah kita org kat klinik tu baru ingat. {shy} almaklumlah ramainya org yg terjumpa kat klinik tu.

June, klinik kembiri DBKL dkt Setapak tu eh?.. Kat situ walk-in je ke? atau by appointment?

rozzygee 05-02-2009 10:41 PM

Re: Hellooo
 
Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 42449)
Nyampuk jap {happy}
Mendiang Dr N Yogeswari ke ? Yang meninggal tertimbus sebab nak 'shield' dua org anak2nya yg terselamat ? {cry}

Baca kat sini : http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1482

What a tragedy.. {catsleep}{mcry}


All times are GMT +8. The time now is 10:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.