PetFinder.my

PetFinder.my (http://forums.petfinder.my/index.php)
-   Movies & TV (http://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=47)
-   -   khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee... (http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1611)

chemonk 01-08-2009 10:24 AM

khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
yg tgh dok hangat bincang pasal anak/ anak buah yg tak makan saman... kalau aku ler mak bapak aku campak barang aku kluar umah.. akunyanyi lagu ni depan diorg..... hahahahahah

khas utk korg... hahahahahah....{shy}{shy}



<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i3Fm3KCTRHM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i3Fm3KCTRHM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

June 01-08-2009 10:35 AM

khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
aduh!! parah dah kawan aku si chemonk ni {ohmygod}

Quote:

Originally Posted by chemonk (Post 26181)
yg tgh dok hangat bincang pasal anak/ anak buah yg tak makan saman... kalau aku ler mak bapak aku campak barang aku kluar umah.. akunyanyi lagu ni depan diorg..... hahahahahah

khas utk korg... hahahahahah....{shy}{shy}



<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i3Fm3KCTRHM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i3Fm3KCTRHM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


imann 01-08-2009 10:40 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
adoi..siap ada benang untuk kita lah june{shy}{shy}..mcm artis plak rasa

June 01-08-2009 10:42 AM

khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
tulah pasal Imann.tak pasal2 aku yg blm ada anak pun terheret sama jd ibu angkat dgn anak2 korang {shy}

Quote:

Originally Posted by imann (Post 26186)
adoi..siap ada benang untuk kita lah june{shy}{shy}..mcm artis plak rasa


imann 01-08-2009 10:52 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 26187)
tulah pasal Imann.tak pasal2 aku yg blm ada anak pun terheret sama jd ibu angkat dgn anak2 korang {shy}

ko kire mak angkat pada anak2 aku la....krie ok lah tu...{shy}{shy}..yg penting....kita ni minah interprem..kat mana2 topik pun ada...mesra alam flora la katakan...{grin}

adamyala 01-08-2009 10:55 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 26187)
tulah pasal Imann.tak pasal2 aku yg blm ada anak pun terheret sama jd ibu angkat dgn anak2 korang {shy}

June...aku nak antar anak bujang aku si alif dok umah ko barang seminggu dua boleh ?
aku gerenti, balik umah nanti dia mesti rajin belajar punyer....{wink}

skrg dia asyik ingat bola, chatting, shuffle...aku pun fening2 gak ni mikirkan anak jantan dah la sorang tu je yg ade. PMR pulak tahun nih....{cry}{sick}{scared}

adamyala 01-08-2009 10:59 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Chemonk......
berjurai airmata 'makcik' zai nengo ko nyanyi lagu tuh....
tetiba jer rasa nak ambik ko jadik anak angkat aku ...{shy}{victory}

abzalia 01-08-2009 11:06 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Quote:

Originally Posted by chemonk (Post 26181)
yg tgh dok hangat bincang pasal anak/ anak buah yg tak makan saman... kalau aku ler mak bapak aku campak barang aku kluar umah.. akunyanyi lagu ni depan diorg..... hahahahahah

khas utk korg... hahahahahah....{shy}{shy}



<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i3Fm3KCTRHM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i3Fm3KCTRHM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

wehh pakcik...apsal x nampak mende ekk..?? putih mulus kosong jek....?? ade ape semenarnyer tuh...??? x bleh view....ohhh tidakkk!!{ohmygod} butakah aku..????{ohmygod}

chemonk 01-08-2009 11:20 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
makcik abzalia... boleh le... setting pc makcik kot.. yg tak permit youtube main dlm pc makcik.. huhuhu.. cube la godek godek sikit... enablekan youtube punya coding tuh... huhuhuhu...

makcik zai.... boleh aje.... cheq pun suka shuffle juga... tapi tader la shuffle kat supermarket kat bahagian frozen food... (semalam terserempak anak sapa tah.. umo dlm 14-15 thn).. shuffle kat jusco... siap buat ombak tangan lagi.. hahahahha) budak2 sekarang.... kat memana je ade je peel diorg... mujur la cheq tak join.. kah kah kah
{shy}{shy}{victory}

June 01-08-2009 11:44 AM

khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
ko nak pinjamkan anak teruna kat aku?? aku ok je tp klu aku bawa gi tgk concert,gi lepak2 minum coffee bean ko jgn marah.lepas tu aku buat kerahan tenaga kat rmh,itu reverse psikologi.heheheh!! anak2buah aku yg teruna muna suma aku buat camtu.skrg ni bila time raya durang mcm anak dara turun kedapur,hidang minuman dan makanan. {shy} kakak aku 10 x kata baik aku antar durang ni suma ke rmh ko.heheheh!!

Quote:

Originally Posted by adamyala (Post 26192)
June...aku nak antar anak bujang aku si alif dok umah ko barang seminggu dua boleh ?
aku gerenti, balik umah nanti dia mesti rajin belajar punyer....{wink}

skrg dia asyik ingat bola, chatting, shuffle...aku pun fening2 gak ni mikirkan anak jantan dah la sorang tu je yg ade. PMR pulak tahun nih....{cry}{sick}{scared}


abzalia 01-08-2009 12:29 PM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Quote:

Originally Posted by chemonk (Post 26201)
makcik abzalia... boleh le... setting pc makcik kot.. yg tak permit youtube main dlm pc makcik.. huhuhu.. cube la godek godek sikit... enablekan youtube punya coding tuh... huhuhuhu...

makcik zai.... boleh aje.... cheq pun suka shuffle juga... tapi tader la shuffle kat supermarket kat bahagian frozen food... (semalam terserempak anak sapa tah.. umo dlm 14-15 thn).. shuffle kat jusco... siap buat ombak tangan lagi.. hahahahha) budak2 sekarang.... kat memana je ade je peel diorg... mujur la cheq tak join.. kah kah kah
{shy}{shy}{victory}

{ohmygod}erkkk..cu..mcik nih buta it gak..cu...{grin}tp macik bab2 ceting, mmg bleh katakan dah lame berkecimpung...wakakaka... tang mana nak godek2 nak enablekan youtube punye coding tuh, cu?{sweat}

nguahhh{shy}..nguahhh{shy}..nguahhh{shy}.....shuff le gk ker cu...x dapat le nk imejin cemane kalo cu pun join gk bebudak tuh shuffle...tp bukan kat jusco...kat pasar borong @ market basah..kompom merecik3 air ikan tuh....hahahha{shy}{shy}

abgraldo 01-08-2009 11:12 PM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Uikk... syahdunyer chemonk nyanyi tuh... meleleh gak air ni dengar{good}, seriously memang sedap!! ikhlas...{good}{victory}
Teringat lagi zaman dolu2 nyanyi kat open karaoke kat restoran nih, penah kat area2 Banting/Nilai..mmm tak ingat dah...
Tahniah ler utk chemonk!!
Maaf Pakcu sebok jer dlm thread nih sebab ia nya hanya utk org2 tertentu je...hehehe{victory} Pakcu dah tau nak cari kat mana kalau ada perkhidmatan utk tu nanti...hehe...{shy}

rozzygee 01-08-2009 11:47 PM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
*garu paler* leh tumpang lalu ka ni?.. akak mmg suka busy body hehe.. nak shuffle pakai lagu youtube tu tak leh la.. {shy}

chemonk 01-09-2009 09:36 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
boleh la kakak... cuma shuffle time tu kene panjangkan sikit.. hahahah shuffle slow motion....(kang jadi moonwlak plak.. huhuhuhu)... {shy}{shy}

chemonk 01-09-2009 09:42 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Quote:

Originally Posted by abgraldo (Post 26300)
Uikk... syahdunyer chemonk nyanyi tuh... meleleh gak air ni dengar{good}, seriously memang sedap!! ikhlas...{good}{victory}
Teringat lagi zaman dolu2 nyanyi kat open karaoke kat restoran nih, penah kat area2 Banting/Nilai..mmm tak ingat dah...
Tahniah ler utk chemonk!!
Maaf Pakcu sebok jer dlm thread nih sebab ia nya hanya utk org2 tertentu je...hehehe{victory} Pakcu dah tau nak cari kat mana kalau ada perkhidmatan utk tu nanti...hehe...{shy}

hoho.. takda istilah menyebok dlm thread laaaa pakcu... sini open.. nak masuk mana mana thread pun boleh.... hahahahaha.... tu baru sikit pakcu... belum lagi aku masuk rock... hahahahah... buat masa ni ada 3 je koleksi aku kene candid nyanyi.. hahahahha.... {shy}{shy}

abzalia 01-09-2009 10:14 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Quote:

Originally Posted by abgraldo (Post 26300)
Uikk... syahdunyer chemonk nyanyi tuh... meleleh gak air ni dengar{good}, seriously memang sedap!! ikhlas...{good}{victory}
Teringat lagi zaman dolu2 nyanyi kat open karaoke kat restoran nih, penah kat area2 Banting/Nilai..mmm tak ingat dah...

Tahniah ler utk chemonk!!
Maaf Pakcu sebok jer dlm thread nih sebab ia nya hanya utk org2 tertentu je...hehehe{victory} Pakcu dah tau nak cari kat mana kalau ada perkhidmatan utk tu nanti...hehe...{shy}

alah pakcu..cemong x kisah tuh....kitorg lg x kisah..lgpun name2 tuh utk mcik2 yg penyibuk jek...wakakakaka....bak kate pakcu..sape2 bleh..selagi kita x carik pasal ngan orang..just for fun kan....? kann....? kan Janet kan...??

Quote:

Originally Posted by rozzygee (Post 26301)
*garu paler* leh tumpang lalu ka ni?.. akak mmg suka busy body hehe.. nak shuffle pakai lagu youtube tu tak leh la.. {shy}

lalu jek ker kak?? {high}{high}alang2 akak lalu tuh..lalu ler depan MekD sekali....drive thru....sambil lelalu..beli ler ape patut..lepas tuh gostan balik sini...wakakakak....{shy}

chemonk 01-09-2009 10:33 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
utk awek awek yg nama seroja.... keh keh keh.. jgn nangis aaaa...muhahahahhahah
{shy}{shy}{victory}

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-sXfeVJ5a74&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-sXfeVJ5a74&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

duyung_leo 01-09-2009 10:53 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
hahahahah!!! wakakakakak!!! aku takleh nak tahan gelak tgk video tu chemonk.. terhenjut2 bahu aku menahan gelak kuat.. merah2 muka aku.. siap kuar air mata.. penuh syahdu syahdan.. {ohmygod}{ohmygod}{shy}{shy}

chemonk 01-09-2009 11:00 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
hahaha.. ko tatau aku melalak lagu tu rasa mcm nak putus urat kentot aku.. hahahahah{shy}{shy}{shy}{shy}{shy}{shy}{shy}{shy}

abzalia 01-09-2009 11:33 AM

Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...
 
Hi..{victory}{victory}its me awek name Anggerek..{grin}Anggerek Desa...
wakakakak...{shy}{shy}..

teringat zaman dulu2 ade cite melayu thn 80-an ade watak name anggerek...
mak dia gila...kalo anggerek balik..mak dia mesti ckp cam nih..

"..anggerek balik bawak nasik..ye..yeeee..anggerek balik bawak nasik...yee...yee..." {grin}best gak cite tuh..

skang nih jarang main cite 80an...{ohmygod}asik2 ulang AF3 ler..{ohmygod}.AF3 laa....{ohmygod}AF3 ler...AF3 laa..{ohmygod}..AF3 ler...AF3 laa....{ohmygod}..huh!!!


All times are GMT +8. The time now is 04:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.