Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kelasf044
Forum: Vets & Docs Reviews 05-05-2011, 12:44 AM
Replies: 6
Views: 14,692
Posted By kelasf044
ada bahaya ke kucing (adik beradik) mengawan sesama sendiri??

hi,....
nak tau apa kesan kalau adik beradik kucing mengawan sesama sendiri???anak dorg tak sihat ke or else? thanks
Forum: Cats & Kittens 01-29-2011, 11:29 AM
Replies: 1
Views: 1,155
Posted By kelasf044
any opinion about shampoo brand davis???

my cat byk sgt kutu(kecik warna putih)...tak tahan nak tgok smpi kutu2 kat muka n sluruh badan..da letak jg frontline tp masih juga....so petshop ada syorkan brand davis ni....katanya bleh kurangkan...
Forum: Pet Products 01-29-2011, 12:27 AM
Replies: 0
Views: 837
Posted By kelasf044
any coment brand shampoo davis

hi all... nak tanya about dis brand : davis...my petshop syorkan brand ni,katanya ok untuk kawal kutu....so .ok ke shampoo ni...coz my cat byk sgt kutu..da guna frontline masih juga banyak kutu tu...
Forum: Cats & Kittens 11-17-2010, 10:30 PM
Replies: 1
Views: 2,159
Posted By kelasf044
kat maner leh dapat cage murah

helo forums............kat maner leh dpt cage yang murrah?
Forum: Pet Food 11-07-2010, 09:36 PM
Replies: 44
Views: 20,823
Posted By kelasf044
Re: Premium cat food -RC, blackwood & orijen - cheap sale!

origin,
iams kitten 9kg tu ader stok ke skrg?
pos ke kota kinabalu berapa harga?{happy}
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.