Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: toffeecino
Forum: Cats & Kittens 11-08-2011, 01:03 PM
Replies: 6
Views: 4,846
Posted By toffeecino
Re: Comment anda tentang Cat Food jenama Regal ?

Sorry if I'm wrong. If I'm not mistaken the Regal Turkey & Rice is for adult.
The smell and taste is wonderful, my furkids all like this product.
Anyway, I bought this product for 31rm for 1.8kg....
Forum: Training & Behavioral Issues 09-09-2011, 10:11 AM
Replies: 6
Views: 2,041
Posted By toffeecino
Re: catnips

kalau ikut satu article yg saya baca tu, hanya 50% kucing yg berusia lebih 8 minggu yang susceptible dengan catnip tak kira jantina & reproductive status. anak saya ada 15, semuanya mandul bila...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-08-2011, 04:25 PM
Replies: 6
Views: 2,041
Posted By toffeecino
Re: catnips

catnip ni takdela good for their health, tapi tak memudaratkan kesihatan.
catnip ni lebih kepada benda yg addictive. ada kucing yg susceptible ada yg tak.kalau betul penggunaannya kita boleh melatih...
Forum: Cats & Kittens 09-07-2011, 10:38 AM
Replies: 12
Views: 1,440
Posted By toffeecino
Re: tolong

Hi pillow,
macamana Pillow bagi susu? pakai botol susu ke, letak dalam mangkuk?
sebab kalau betul kittens tu baru 3 minggu, dia hanya tahu sucking aje, belum
boleh jilat lagi. infact, boleh...
Forum: Cats & Kittens 09-06-2011, 10:30 AM
Replies: 24
Views: 9,268
Posted By toffeecino
Re: Any idea..nak bagi nama anak kucing sy?

kalau 3 org anak boleh bagi simple name saje. Tapi bila dah masuk 15 ni mati kutu juga nak cari nama{wink}
kalau nak tengok anak2 saya dan nama-nama mereka boleh tengok kat petfinder under pen name...
Forum: Cats & Kittens 09-05-2011, 12:28 PM
Replies: 17
Views: 7,795
Posted By toffeecino
Re: Kucing saya cabut bulu2nya!

overgrooming ni boleh disebabkan kutu ataupun stress. my female cat masa belum spay dulu pun asyik cabut bulu kat abdomen dan behind masa grooming.
after spayed dah takde problem tu lagi. try the...
Forum: Cats & Kittens 09-05-2011, 12:09 PM
Replies: 24
Views: 9,268
Posted By toffeecino
Re: Any idea..nak bagi nama anak kucing sy?

sorry mencelah ye. saya pun susah jugak nak bagi nama kat anak-anak yang kini dah jadi 15 semuanya. Tapi basically i will named them after food related stuff, which is another passion of...
Forum: Cats & Kittens 06-08-2011, 04:08 PM
Replies: 3
Views: 1,589
Posted By toffeecino
Re: my tomcat still spraying even after being neutered

Dear Hanna nana,

Even though your tomcat had been neutered recently, the male hormones inside him still remains for a few weeks, especially if he is a fully matured and was on heat recently. After...
Forum: Cats & Kittens 06-03-2011, 12:38 PM
Replies: 5
Views: 1,732
Posted By toffeecino
Re: can adult cat eat kitten's food?

Betul kata Ms Felix the cat tu.
Adult Cat sememangnya boleh makan kitten food, but not the other way around. Dulu memang saya bagi kitten food 100% to my furkids, tapi disebabkan mereka telah...
Forum: Vets & Docs Reviews 05-23-2011, 03:27 PM
Replies: 1
Views: 1,351
Posted By toffeecino
Re: Need Advice/Suggestion!

Dear Fizzabelle,
Most probably your furkid got fungal infection. Yes it is very very itchy{sick}.
Please take her to the nearest vet. I think there is a good vet in Nilai there.
You can check...
Forum: Cats & Kittens 05-09-2011, 11:02 AM
Replies: 4
Views: 1,002
Posted By toffeecino
Re: just nk tau...

sepatutnya boleh, sebab spayed female dah takde rahim and ovari
Forum: Cats & Kittens 05-05-2011, 01:28 PM
Replies: 10
Views: 3,587
Posted By toffeecino
Re: macam mana nak baikkan old n new cat?

vet akak pun tak tahu nak buat apa, sebab selalunya existing cat yang marah sebab orang masuk territory dia, dan new cat selalunya takut-takut because they are introduced to unfamiliar environment....
Forum: Cats & Kittens 05-04-2011, 04:09 PM
Replies: 10
Views: 3,587
Posted By toffeecino
Re: macam mana nak baikkan old n new cat?

Good to hear{good}{good}. Mula-mula memang susah, especially kalau kita ada one furkid aje kat rumah. Tapi macam akak yang asyik bawak balik orphans kat rumah ni, my queen dah biasala (akak rasa)....
Forum: Cats & Kittens 04-29-2011, 03:10 PM
Replies: 10
Views: 3,587
Posted By toffeecino
Re: macam mana nak baikkan old n new cat?

Good luck{wink}. If the kitten is friendly, they should be getting on very well soon.
Forum: Cats & Kittens 04-29-2011, 10:52 AM
Replies: 10
Views: 3,587
Posted By toffeecino
Re: macam mana nak baikkan old n new cat?

Hi veesakura!
It is not easy to introduce new cat or kitten to your existing little ones, you need to make the newbies feel welcome and comfortable, but at the same time you also need to comfort...
Forum: Hall of Shame 04-22-2011, 01:09 PM
Replies: 14
Views: 9,114
Posted By toffeecino
Re: crush video

yeah right. killing small animals are signs of psycopaths. That's how they started before they become serial killers. One day, killing small helpless animals will no longer enough to satisfy their...
Forum: Cats & Kittens 04-19-2011, 01:21 PM
Replies: 12
Views: 3,034
Posted By toffeecino
Re: Kucingku kencing merata2

Hi, Ms Felix the Cat. Thank you. I lost both of my furkids early march this year, only one week apart from each other. Still finding a way to not tearing up every minute. Thanks for your advice....
Forum: Cats & Kittens 04-19-2011, 11:17 AM
Replies: 12
Views: 3,034
Posted By toffeecino
Re: Kucingku kencing merata2

Yes, I agree with Ms.Felix the Cat. Especially kalau dia kena infection or bladder stone, cat prefer tempat yg sejuk,like lantai tu pee pee,less painful perhaps. Better be safe than sorry. Because I...
Forum: Cats & Kittens 04-14-2011, 09:17 AM
Replies: 34
Views: 12,143
Posted By toffeecino
Re: enviroment yang bagus untuk kucing beranak

Salam and Good day. My cat pun baru beranak last year, so i made a little bit survey on calico n tortoishell cats, sbb takut jugak anak dia tinggal bdn aje{sick}. Based on what i learned, semua...
Forum: Health, Disease & Diet 09-21-2010, 12:50 PM
Replies: 67
Views: 10,718
Posted By toffeecino
Re: bulu gugur

Sorry for interrupting. My Kree-mee also had the same problem before. Infact, she overgroomed herself and pull-off her hair from her stomach area, so you can see that her lower abdomen kind of bald....
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 12:56 PM
Replies: 37
Views: 15,515
Posted By toffeecino
Re: petshop di kajang terlalu teruk

Salam perkenalan. Saya dah lama baca forum kat sini, tapi ini adalah kali pertama saya join.
Sebelum puasa dulu saya ada pergi ke sebuah pet shop di puncak alam.
Ada lebihkurang 12-15 ekor kucing,...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.