Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BabyZee
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 10:59 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

btol2, btol tu..
sini lagi best, macam2 ada!{good}
dekat sana banyak momok, sunyi sepi...{scared}
{shy}{shy}

sekarang zee tau macamna nak jaga hamster,rabbit..semuanya berkat dari forum ni and...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 10:33 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

btol2..
dok sini aje..{good}
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 05:44 AM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

zee ada minat lagu2 lama cuma kadang2 tak tahu tajuk and penyanyi nya je, main dengar and suka je...{happy}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 11:02 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

zai zai zai zai..{shy}(dalam nada nyanyi2)
lagu yang ada zai zai ni sape nyanyi ye?
lagu lama kan?zee tak tau la..
zee ni golongan generasi baru..muahahahahaha...{grin}{shy}{shy}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 01:30 AM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

ingat mrs mondok dah tido dah td...{wink}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:56 AM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

erk, speechless..{sweat}
{shy}{shy}
Forum: Member Introductions 09-14-2008, 10:47 AM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

zee pun nak order kuih raya, tapi nak order foc la...{shy}
selamba je...{grin}{ohmygod}{shy}

minggu lepas ada shopping raya sikit2, maybe minggu depan sambung lagi kot..
ntahla, ingatkan nak pi...
Forum: Member Introductions 09-14-2008, 09:43 AM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

senangla tu tok..
senang menunggu!{shy}

yela tok, hati2 ye nak pi outstation tu..
see you soon...{wink}
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 04:11 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

samala la, nak masak2 gak tapi hidup bujang, masak2 utk sendiri..{shy}

tok penguhulu marah manja2 je kan...{shy}
tok penghulu senangla, ada puan penghulu utk masakkan...{grin}{shy}{shy}
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 03:31 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

kalau zee upload photos dekat sini guna friendster punya pics link...
tapi kalau photobucket pun the same gak rasanya,adamyala just copy the pic's link pastu klik icon image sini and paste dekat...
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 03:23 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

{shy}{shy}
takda la, dekat sini semua sporting2 asal tak mengguris hati and perasaan sape je...{wink}
lagipun ada yang lagi over (nama2 tidak dapat disebutkan), nanti kena piak2...
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 03:15 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

owh...chumel2nya...{madore}{madore}
bleh la buat thread at the the cat photos section of your babies...
please do so if can...{wink}
nak tengok banyak2 pics babies chumel2 ni.....{kiss}
...
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 02:59 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

yup, memang kebanyakan pentingkan cert, ada ke tak..
kalau takda cert tak layak nak panggil nama breed kucing2 tu, bleh panggil domestic je...
kalau kita nak panggil gak nama breed tu kena tegur...
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 02:23 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

{shy}{shy}
tak payah delete, biar je, buat tak peduli je..heh...
zee dekat sana post je apa2 pun, tak peduli sudah, aku nak post gak!{shy}{shy}
dekat sana ada groupie sikit, bila baca thread...
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 01:48 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

{shy}{shy}
sana banyak momok sebab dorang tak friendly...
sibuk nak label2 orang...
kalau p sana baca post2nya, banyak negetif la gak..
banyak drama...{shy}{shy}
harap2 tak dibawa ke sini.....
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 10:01 AM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

depa nak tangkap momok yang ada dekat kampung lama la...
patutla takda orang nak lepak dekat kampung, seram sejuk je..
banyak momok! {shy}{shy}
Forum: Member Introductions 09-12-2008, 10:19 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

lets call the ghostbuster!!!{cool}{cool}
{shy}{shy}
http://www.elvistrooper.com/sdcc04/GB_Elvis/GBE04-00.jpg
Forum: Member Introductions 09-11-2008, 05:22 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

macamni la best...
misteri skit sebelum berbuka ni..{shy}{shy}{cool}
Forum: Member Introductions 09-11-2008, 05:08 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

{shy}{shy}
macam cari criminal plak...
i'm innocent...{shy}{shy}{cool}
Forum: Member Introductions 09-11-2008, 04:56 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

dekat kampung lama rasanya kita sorg je pakai pink fonts...{shy}{shy}{shy}

sine memang best so marila kita sama2 memeriahkan forum sini...{victory}{cool}
Forum: Member Introductions 09-11-2008, 04:47 PM
Replies: 220
Views: 23,375
Posted By BabyZee
Re: saya nak join sama, boleh?

http://lc.fdots.com/cc/lc/d2/d2556a933eb4756fbf992c5043042be5.gif

welcome adamyala...
here's a pink carpet for you _________________________{victory}
do enjoy your stay here...
neway zee pun...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.