Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 55
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: YanAlberto
Forum: Coffee Room 06-29-2011, 10:27 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Hehehe...I n gang mummy2 kucing I will be there...nt leh tgk ur cats n u sekali... {shy}...Hope to c u there...
Forum: Coffee Room 06-22-2011, 02:50 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Guys...2hb July ni ada cat show kat Perling Mall...jom pakat gi ramai2 {victory}
Forum: Coffee Room 05-29-2011, 01:22 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Forum: Coffee Room 05-28-2011, 01:51 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Pejam mata je la time nak keluarkan RM tu, lebih lagi ujung2 bulan ni tapi nak buat camana sayang punya pasal...abang yan sampai kata...haiiii manusia kalu demam pun susah nak pegi klinik takut nak...
Forum: Vets & Docs Reviews 05-28-2011, 01:19 PM
Replies: 7
Views: 5,440
Posted By YanAlberto
Re: Tolong Telinga Cheezy Ada Darah

Bob yan ada tulis kat johorean pf..
Forum: Coffee Room 05-28-2011, 01:14 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Guys...
Saya baru balik dari Permas Animal Hospital untuk buat vaccine n deworm Cheezy, terlanjur tu saya suruh Dr Foo check telinga Cheezy yang selalu dia garu bagai nak gila sampai berdarah,...
Forum: Vets & Docs Reviews 05-28-2011, 01:04 PM
Replies: 7
Views: 5,440
Posted By YanAlberto
Re: Tolong Telinga Cheezy Ada Darah

Saya baru balik dari vet, x puas hati nak tengok apa kat dalam telinga cheezy, terperanjat saya tengok banyak nya ear mites..
Forum: Vets & Docs Reviews 05-28-2011, 10:57 AM
Replies: 7
Views: 5,440
Posted By YanAlberto
Re: Tolong Telinga Cheezy Ada Darah

Salam untuk K.Nurul,
Betul la kak tanda2 tu semua ada kat Cheezy so saya boleh buat sendiri la kat rumah x payah hantar kat vet. Okay nanti saya beli ubat tu. Terima kasih banyak2 k.nurul atas tip2...
Forum: Vets & Docs Reviews 05-28-2011, 09:51 AM
Replies: 7
Views: 5,440
Posted By YanAlberto
Tolong Telinga Cheezy Ada Darah

Nak tanya lah, saya ada problem dengan Cheezy ni, kelmarin masa saya nak bersihkan telinga nampak ada darah kat dua2 telinga, lepas tu saya bersihkan dan nampak ada garisan luka, saya agak mungkin...
Forum: Coffee Room 05-28-2011, 09:39 AM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

X yah majuk2 Tihah...Im always here...Akak bawak Cheezy pegi grooming kat tmn scientex tu nama dia Ila, mandi,potong kuku, cuci telinga kena RM30 okay ke tu...adik tu peramah dia bagi tips cara...
Forum: Coffee Room 05-22-2011, 09:23 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Nurul...mmg cepat dia membesar tau...mmg manje sangat2, tido pun dgn akk kat tgh2 katil dia suka port ats bantal peluk, pastu nt dia klu x tido dia wat hal sendiri,suka2 dia nk panjat kat mana, kdg2...
Forum: Health, Disease & Diet 05-21-2011, 10:07 AM
Replies: 29
Views: 8,324
Posted By YanAlberto
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

{oh} mesti ada kes ni....hmmmm
Forum: Cats & Kittens 05-21-2011, 10:05 AM
Replies: 9
Views: 3,339
Posted By YanAlberto
Re: Cat Carrier-Anywhere cheaper?

I live in Johor, i bought mine RM38 only...simple plastic carrier but useable n easy to bring my cat anywhere... {shy}
Forum: Coffee Room 05-21-2011, 09:59 AM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Alamak!!!{ohmygod} been busy la lately, dengan biznes, dengan si bulu kecik ni...sempat jengok2 gitu2 jek...apapun tetap mengikuti perkembangan petfinder ni...Tiha biznes dh berkembang...
Forum: Health, Disease & Diet 04-26-2011, 08:13 PM
Replies: 29
Views: 8,324
Posted By YanAlberto
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

Laaa...ye ke???tuhari mizyoyoi kata dia try contact tiha tp x de respond pun...
Forum: Member Introductions 04-25-2011, 03:57 PM
Replies: 5
Views: 1,702
Posted By YanAlberto
Tolong kucing saya asyik mengeow...

Saya x tau nk ltk thread ni katne sebenarnya...belasah letak kat thread ni...

Saya ada masalah ni...smlm saya beli kucing persian umur nak masuk 3 bulan-baru nak membela semula setelah sekian...
Forum: Coffee Room 04-24-2011, 04:40 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

hehehe {grin}...dh terbiasa jd secretary/personal assistant dulu...semua keje mesti kena cepat n efficient...
Forum: Coffee Room 04-23-2011, 04:02 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Han Veterinary Surgery
No.50 Jalan Molek 2/2
Taman Molek, Johor
Tel:07-3555705

Vaccine 4 in 1 include deworm RM40/jab
Neutered/Spayed RM80 -jantan RM150 -betina
Boarding RM15/day-pls make...
Forum: Member Introductions 04-23-2011, 03:09 PM
Replies: 119
Views: 18,148
Posted By YanAlberto
Re: Hi semua..saya org baru from JB

agreed...will do the same then...{good}
Forum: Coffee Room 04-23-2011, 03:06 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

ya betul...tp mcm mahal ckit ek utk vaccin tu...

ada satu lg vet kat ctu tp tutup masa dtg...x tau la tutup utk for that day ke or tutup selamanya...nt nk tgk sekali lg utk reconfirm...
Forum: Coffee Room 04-23-2011, 03:01 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Yang kat seri alam tu x perasan lak ada yamaha tp sebelah poliklinik tu...

Permas Animal Clinic & Surgery
No.9 Jalan Permas 10/3 Bandar Baru Permas Jaya
Tel:07-3864351
Dr.Foo Kok Leong...
Forum: Member Introductions 04-22-2011, 10:38 PM
Replies: 119
Views: 18,148
Posted By YanAlberto
Re: Hi semua..saya org baru from JB

Dr mardiah tu dr klinik swasta mana milo?
Forum: Coffee Room 04-22-2011, 10:29 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

hehehe....xde keje cari keje, nasib baik dapat hubby sporting nak layan saya hari ni...in fact dia suka apa yang saya suka buat...yeaaa {victory}
Forum: Coffee Room 04-22-2011, 09:29 PM
Replies: 90
Views: 29,068
Posted By YanAlberto
Re: Johorean Petfinder Forumers...

Baru balik dr survey vet n pet shops {grin}...Td sempat shopping
Lokasi Pet Shop Kota Masai (specific name lupa plak) tp di deretan kedai Masai Tyre, ada 2 pet shop kat ctu...
1.Cat Carriers...
Forum: Health, Disease & Diet 04-22-2011, 09:08 PM
Replies: 29
Views: 8,324
Posted By YanAlberto
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

sis nama dia as_serialam n one more mizyoyoi fr kluang
Showing results 1 to 25 of 55

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.