Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: xzacx
Forum: Coffee Room 08-04-2010, 10:16 AM
Replies: 265
Views: 42,878
Posted By xzacx
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

as-salam..... salah tu, bukan mcm anwar ibrahim tp mcm ezam mat noor{shy}{shy}{shy}
Forum: Cat DIY 04-06-2010, 04:05 PM
Replies: 529
Views: 190,384
Posted By xzacx
Re: DIY Cat Product

cuba awak try spray serai wangi kat sofa tu (yg Abg Halim suggest)
sy dah try, so far xde plak dia scratch lg, sofa pun wangi, x payah pakai Febreeze lagi{happy}{good}
Forum: Member Introductions 01-30-2010, 12:22 PM
Replies: 7
Views: 1,754
Posted By xzacx
Re: Saya budak baru belajar ;)

b,tau kat mana klinik tu..... biskut jagung pnya doctor.....
doctor2 spesis ni yg m'jatuhkan reputasi/integriti doctor2 lain.....
sy pun dah alami dgn my late wife dulu, tp sy bg souvenir kat...
Forum: Rescuers & Fosterers 01-29-2010, 09:04 AM
Replies: 46
Views: 5,899
Posted By xzacx
Re: 3 cat DLH & Semi to let go

suka ayat yg last tu.... macam nak gi interview keja.....{shy}{shy}
Forum: Coffee Room 12-21-2009, 01:14 PM
Replies: 15
Views: 2,055
Posted By xzacx
Re: Selamat Menyambut Awal Muharam

x la, arrangement utk anak buah gi training early next month.
pe pe hal this week balik, malas nak extend lg........
cian kat anak kecik, kang nnt x kenal sapa bapak dia letih plak{shy}
Forum: Coffee Room 12-19-2009, 02:07 PM
Replies: 15
Views: 2,055
Posted By xzacx
Re: Selamat Menyambut Awal Muharam

la ni move atas ckit lg, Hikone/Maibara/Otsu. last destination Nagoya. {victory}
sejuk tu 1 hal , masalahnya sy yg dah nak giler x tahan sejuk.{sick}
duduk dpan heater je, dah mcm kayu api...
Forum: Coffee Room 12-18-2009, 04:36 PM
Replies: 17
Views: 1,603
Posted By xzacx
Re: Jemputan Kahwin

tahniah pak lubis.... semoga berkekalan hingga akhir hayat dengan izin drNYA
Forum: Coffee Room 12-18-2009, 04:31 PM
Replies: 15
Views: 2,055
Posted By xzacx
Re: Selamat Menyambut Awal Muharam

masa kat bkk dpt gak tngk c bulus siamese, kebetulan member ada bela gak tp dia pnya usya kat kita mcm nak mkn {scared}
pas tu move ke kyoto/lake biwa, dah gak tinjau2 ( ngendap x bole, nnt kena...
Forum: Coffee Room 12-17-2009, 08:02 PM
Replies: 15
Views: 2,055
Posted By xzacx
Re: Selamat Menyambut Awal Muharam

Selamat Menyambut Awal Muharam 1431.
Akk nak gelek ngan ape? Sound scared la akk{scared}{scared}
K la tu cuti lm2 dpt ngadap anak2 bulus, sy kat kat country org nak ngadap ape lak {cry2} Dah masuk...
Forum: Pet Products 12-01-2009, 01:38 PM
Replies: 247
Views: 34,040
Posted By xzacx
Re: Good News!

akk ponteng keja???{angry}{angry} kk June pn sm???
apsal x ajak skali{shy}{shy}{shy}
tgh stress tahap gaban ni{cry}{cry}{cry}
cpt la up load kk
ngantuk ni{zzz}{zzz}{zzz}
Forum: Rescuers & Fosterers 12-01-2009, 01:24 PM
Replies: 37
Views: 5,018
Posted By xzacx
Re: Kittens 4 Adoption

maaf, nak tnya ckit...
seyes tu ape ekkk..???
serius ke??
Forum: Cat TV and Photos 11-25-2009, 07:11 PM
Replies: 578
Views: 58,592
Posted By xzacx
Re: kucing-kucing ku

cikgu ajar subject ape?
Forum: Coffee Room 11-25-2009, 06:40 PM
Replies: 37
Views: 3,142
Posted By xzacx
Re: Musim Tengkujuh Sudah Tiba

mengekori langkah ku......{shy}{shy}
Forum: Cats & Kittens 11-24-2009, 08:11 PM
Replies: 40
Views: 4,687
Posted By xzacx
Re: GRrooming session

ye ker{victory}
sounds gud{happy}
lokasi?
Forum: Sports & Fitness 11-24-2009, 07:36 PM
Replies: 70
Views: 10,172
Posted By xzacx
Re: bowling~

area giant, bank uitm n bnyk lg kat sek 18.
apa yg sy survey dgn otai2, bowling lane ni ada 2 type, tournament and entertainment{happy}{happy}
Forum: Sports & Fitness 11-23-2009, 02:02 PM
Replies: 70
Views: 10,172
Posted By xzacx
Talking Re: bowling~

ade, kat ole-ole sek 18 shah alam{victory}
hr ni start tournament league tmpt sy keja{shy}
last week nak trained pun x leh full, selangor classic open{cry}
ramai gak star2 org kita cuma x...
Forum: Pet Products 11-20-2009, 07:10 PM
Replies: 247
Views: 34,040
Posted By xzacx
Thumbs up Re: Good News!

x kisah la akk... at least still ada semangat....
sy ni bkn bisnes minded akk, bz je kat ofis..{cry}
sleeping bisnes partner k x??{shy}{shy}
kalau nak reverse engineering sy boleh la
Forum: Cats & Kittens 11-20-2009, 06:46 PM
Replies: 36
Views: 18,354
Posted By xzacx
Re: Need Information!! ADA KE CARA "COURIER SERVICES" UTK KUCING

jauh tu shah....
ry br lps ni kwn sy balik k'tan bwk kucing dia coz kucing dia tngu hari{shy}{shy}
lastly kucing dia beranak 1 Syawal{happy}{happy}
3 jantan, nama pun sdap Syaaban, Ramadhan n...
Forum: Pet Products 11-20-2009, 06:30 PM
Replies: 247
Views: 34,040
Posted By xzacx
Re: Good News!

akk, pe kata kalau akk bukak petshop utk brng2 2nd{victory}{victory}
profit margin pndai2 akk adjust{shy}{shy}
ni pendapat je, leh wt p/time ade le masyuk ckit......{shy}{shy}
akk contact pun...
Forum: Coffee Room 11-20-2009, 06:18 PM
Replies: 37
Views: 3,142
Posted By xzacx
Re: Musim Tengkujuh Sudah Tiba

sama je kak, kat cni pun slalu ujan jer s/alam/kelang/k/sgor{cry2}{cry2}{cry2}
kat pantai timur jab kaji cuaca pun dah bg warning ujan tahap kuning (kategori standby for banjir la...
Forum: Coffee Room 11-20-2009, 06:06 PM
Replies: 63
Views: 8,907
Posted By xzacx
Re: Orang Macam Ini Pun Ada........

dunia dah berubah...
nak wat cam ne.... semua nak advance......
manusia dah maju kononnye le......
dia x pkir kot kalau dia beso cam tu pas tu bapak dia adopt 4 booking..... camne ekkk.......
Forum: Coffee Room 11-19-2009, 06:57 PM
Replies: 63
Views: 8,907
Posted By xzacx
Re: Orang Macam Ini Pun Ada........

ni bkn bnyk lg akk, dah ramai ni {happy}{happy}
mini zoo??? utan simpan kot{shy}{shy}
bg la klu ckit akk. kat a famosa ke, kat kilang honda ke, kat pekan alor gajah ke...{happy}{happy}
nnt sy...
Forum: Coffee Room 11-19-2009, 06:03 PM
Replies: 63
Views: 8,907
Posted By xzacx
Re: Orang Macam Ini Pun Ada........

salam kak n all....{victory}{victory}
sy new member kat pf ni w'pun dah lama monitor forum2 kat cni, sejak sy sy giler bela kucing ni, dolu2 bela ikan flower horn/kamfa {shy}{shy}
menarik bunyi tu...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.