Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mazlynnmohd
Forum: Pet Food 12-23-2010, 11:49 AM
Replies: 7,614
Views: 640,034
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood

Salam...

Kak Nurul, sy minta maaf sbb terpaksa cancel order saya, sebabnya tak dpt carik org nak tlg amikkan la kak {ohmygod} Insya'Allah sy akan order bln februari nnti yer kak. Minta maaf skali...
Forum: Pet Food 12-21-2010, 08:48 AM
Replies: 7,614
Views: 640,034
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul..

Kak, saya nak order:
1) BW Adult - 24kg
2) Cat Litter Flushable Woody - 10 Litter

Tapi kak sy tak boleh amik 1hb tu yer...sy amik lambat skit. Klau nak amik nnti sy...
Forum: Pet Food 12-17-2010, 11:10 AM
Replies: 7,614
Views: 640,034
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood

Salam..

Kak Nurul, kalau sy order skrg ni tp tak boleh nak amik 1 Jan nnti, amik lambat skit boleh tak kak? sbb klau nak tggu 12 Feb tu mcm lama sgt...mesti BW dah abis...
Forum: Pet Food 12-15-2010, 10:52 PM
Replies: 7,614
Views: 640,034
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood

oh ok kak nurul, tengs :)
Forum: Pet Food 12-15-2010, 03:30 PM
Replies: 7,614
Views: 640,034
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood

salam kak nurul...

nak tumpang tanya, lepas pengambilan 1 Januari 2011 ni bila tarikh utk next order ekk? tanya dulu sbb nak order BW mcm byk lagi tp kalau tarikhnya lmbt lg ingat nak order...
Forum: Pet Food 10-21-2010, 08:24 AM
Replies: 7,614
Views: 640,034
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood

Salam...

kak nurul, saya nak order :

1. BW Adult 24kg
2. BW Kitten 3kg

maceh...
Forum: Pet Food 06-14-2010, 12:06 PM
Replies: 40
Views: 7,648
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood Di JB & Melaka

kak sy dah wat order
dah PM yer..
Forum: Pet Food 06-10-2010, 12:12 PM
Replies: 40
Views: 7,648
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood Di JB & Melaka

ops sori kak xprasan pulak 'p/s' tuh
RM 240 tu utk 15kg ke kak?
Forum: Pet Food 06-10-2010, 12:07 PM
Replies: 40
Views: 7,648
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood Di JB & Melaka

wahhh sukanya....
boleh kak, sy mmg duduk area bandar pon
kalau sy cuma beli 7.5kg je boleh ke?

p/s: camana nak PM kak, xgheti baru join hari ni hee~
Forum: Pet Food 06-10-2010, 11:40 AM
Replies: 40
Views: 7,648
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood Di JB & Melaka

ada cousin tu tapi biasa dia balik naik bas camana nak tumpang..
klau kat jb amik kat mana ekk?
Forum: Pet Food 06-10-2010, 11:30 AM
Replies: 40
Views: 7,648
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood Di JB & Melaka

oo ye ke..sedihnya..
kalau amik sendiri kat tol ayer hitam pon x leh kew huhuu..
Forum: Pet Food 06-10-2010, 11:01 AM
Replies: 40
Views: 7,648
Posted By mazlynnmohd
Re: Blackwood Di JB & Melaka

nak tanya kalau kat kluang boleh x?
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.