Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 40
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jasmine forever
Forum: Coffee Room 08-10-2010, 02:51 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hye...{cool}

ok...sye pun mnta maaf sekiranya sye pun mementingkan diri,tp bg saye selagi hal seperti ni (cm kite bncang2 sume ni la kn) you all yang da lame,jauh lagi tau mengenai cat show ni tak...
Forum: Coffee Room 08-10-2010, 10:14 AM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Luncai = Ismail
Labu = Adik beradik dan sedara mara Ismail
Labi = MCFA members and adhoc committee members

hye...{cool}

saye rase tak perlu lah kamu same kan seperti diatas... saye juga ahli...
Forum: Coffee Room 08-10-2010, 09:58 AM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hahahaha....{shy}{shy}
btol2...{good}{good}
Forum: Coffee Room 08-09-2010, 12:53 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hye all...{cool}

hahaha....lawak-lawak...
jauh lebih kecil konon..kui3...

ni nak ckap ni,,, 1st alhamdulillah sangat2 sebab show ni berjaye gak, sye join pun best & tak sangke buat kat tempat...
Forum: Coffee Room 08-05-2010, 11:16 AM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

{good}{good}{good}{good}{good}{good}{good}
{cool}
Forum: Coffee Room 08-05-2010, 09:14 AM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hye all...{cool}

memang betol ape yang you ckap ni kerete kebal....saye pun sokong gak & pernah gak cakap macam you ckap ni... tapi masalah nye,mereka2 yang tak berpuas hati ni asyik berani...
Forum: Coffee Room 08-04-2010, 01:38 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hye all....{cool}

da lame tak bukak PF ni...
sye ingat da rede da pasal MCFA competiton ni,tp terkejut lak tgok sampai da 9 page da.....{sweat}

bace satu-satu page sye tgok kesian lak kak hani...
Forum: Coffee Room 07-30-2010, 11:54 AM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

hye all...

sudah2 la tu...tak payah la nk besar2 kn hal ni..bende pun tak pasti lagi,tp macam2 da cakap...sye rase sume ni adalah disebab kan masalah peribadi antare you all dengan en ismail la.....
Forum: Coffee Room 07-29-2010, 12:23 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

[QUOTE=grrrrrrrk;86122]Yup saya pun setuju ngan awak Jasmine.

Cuma rasa risau sbb penganjur xnak mengnidakkan apa yg tertulis di Facebook itu tidak betul. hehehe

Sbb saya masuk banyak kucing...
Forum: Coffee Room 07-29-2010, 12:08 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

hye all...

thanks rado for your suggestion.. sye rse mmg betol cadangan yg awk bagi, bkan setakat cat show je,ape-ape barang yang kite beli pun sye rse still kite perlu ade resit or etc...{good}...
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 04:53 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

OWH...macam 2 ke?

myb ade la sbb die marah (angin x kne atau cara u you bertanye ke..ntah la...agk2 je..{happy})

tp mse sye kol die bertanye baik2, tak ade plak die nk marah2,sbb klo die...
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 04:25 PM
Replies: 265
Views: 42,908
Posted By jasmine forever
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Hi all

sye sbnarnye da bayar utk join cmpetition nih...tp sye terprasan lak de thread psal cat show ni tak jd...btol ke?{oh}

so smlam saye da kol sndri encik ismail,sbb sye rase lg bgus sye...
Forum: Rescuers & Fosterers 06-09-2010, 02:28 PM
Replies: 29
Views: 8,119
Posted By jasmine forever
Re: UrGent : 3 Anak kucing Belum buka Mata Tanpa Ibu.

sedih btol sye bce psal kitten ni...{cry}

aggap je ajal die da smpai,tp x dpat nk byang kn klo berade dalam situasi tediber..

x pe la tediber, sye tau awk da cube sdaye upaye awk,tp apekan...
Forum: Health, Disease & Diet 06-04-2010, 02:28 PM
Replies: 170
Views: 43,026
Posted By jasmine forever
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

owh...
ok kak june...thnkx sgat2..{wink}
sori klo soklan sye ni nyusahkn,cume x pnah wt,2 yg x tau...huhuhu..{cry}
thanks ye...{grin}
Forum: Health, Disease & Diet 06-04-2010, 12:28 PM
Replies: 170
Views: 43,026
Posted By jasmine forever
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

owh...cmtu ye??
sye pun de bce dlam forum ni rmai yg ske yg gtau kt stapak 2 ok,bgus sume..
tp de x spe2 yg pnah antar kt klinik kerajaan yg lain?? (bkan pe,rumah kat bahau la,jauh sgat nk ke...
Forum: Health, Disease & Diet 06-04-2010, 09:01 AM
Replies: 170
Views: 43,026
Posted By jasmine forever
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

uppss....sori2 nk mncelah skit...

just nak tnye la, klo antar cat utk kmbiri kt klinik gomen ok x??
bkan pe,sye dngar org ckap dorg wt x ok la pe la{scared}...2 yg nk mntak pndapat dr kwan...
...
Forum: Cats & Kittens 06-04-2010, 08:54 AM
Replies: 3
Views: 1,226
Posted By jasmine forever
Re: kucing da kene 'zaaaas' memang camni ke???

owh....macam 2 ke??
bru sye tau... 2 yg pelik 2....lege dngar..hehehe{shy}

thanks furkids & felix the cat...
x sbar nk tgu my cat jd besar cm belon pasni...hehehe{shy}
Forum: Cats & Kittens 06-03-2010, 09:09 AM
Replies: 3
Views: 1,226
Posted By jasmine forever
Question kucing da kene 'zaaaas' memang camni ke???

Hi All...{cool}

Sye nak tnye skit la ni, ahad lepas (30-05-2010) sye de hantar cat sye untuk dimandulkan.. umur cat dalam 1 thun 2 blan, male..sye sndri tgok vet mandulkan die (die nye bjik 2 doc...
Forum: Cats & Kittens 04-13-2010, 09:13 AM
Replies: 4
Views: 4,489
Posted By jasmine forever
Re: tips menjaga kucing bunting..

hye...
sje nk kongsi, sye de 2 induk kt umah 2... due2 da 2 kali branak,mse dorg bunting pling pnting sye jge pemakanan dorg. bg yg terbaik kt dorg & air bersih (bio aura..hehehe{shy}).

pastu de...
Forum: Cat TV and Photos 02-19-2010, 11:33 AM
Replies: 82
Views: 6,863
Posted By jasmine forever
Re: Nama2 tucen you all...

huhuhu....nak gak join, da smpai page 4 bru nk join...{cry}

Ni name-name kucing sye:

Dalam kenangan:
-Jasmine (nickname account pf, 1st kucing dlam hidup sue...huhuhu)
-Jimmy.
-Citam....
Forum: Coffee Room 02-05-2010, 03:54 PM
Replies: 91
Views: 24,569
Posted By jasmine forever
Re: Berhati-hati di Mudah

peh...
mmg die x pat lari...
mne je nk lari cnfrm kne prangkap,sume org da tau la...{shy}
Forum: Coffee Room 02-04-2010, 09:08 AM
Replies: 91
Views: 24,569
Posted By jasmine forever
Re: Berhati-hati di Mudah

2 la pasal...da ramai bersuare dlam thread ni baru panas punggung die...{shy}
so nmpak sgat da bersalah...

btol2 nak bru nk mms pic,mms pic pun ntah2 yg tipu nye gak...gtau mmber2 yg mne x tau...
Forum: Coffee Room 02-01-2010, 01:27 PM
Replies: 91
Views: 24,569
Posted By jasmine forever
Re: Berhati-hati di Mudah

joe & katty??{oh}
rase2 cm die da tkar name je....cbe bkak link bwah ni lak...
http://www.mudah.my/CFA-Female-Maine-Coon-With-Free-Delivery-5188843.htm
hehehehe.....{grin}
Forum: Cats & Kittens 01-25-2010, 02:35 PM
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By jasmine forever
Re: ToLOng... kucing asyik "melepas" bile masukkan dalam carrier...

psal puase kn untuk show 2 mmg sye wt...sume2 kcing yg lain pun sye wt...
cume mslah nye kcing ni pntang msuk dlam carrier....
klo sye sje2 je msuk kn dlam carrier tnpe pape tujuan pun die still...
Forum: Cats & Kittens 01-25-2010, 11:22 AM
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By jasmine forever
ToLOng... kucing asyik "melepas" bile masukkan dalam carrier...

Hye all...

Kucing sye sekor ni pantang masuk dalam carrier la...
bile msuk je dlam carrier nk bwak g vet or mne2 ke, x smpai 5 minit msti terkencing or buang air besar....{sick}
habis bulu2 die...
Showing results 1 to 25 of 40

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.