Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: rock
Forum: Pet Food 11-26-2010, 10:56 AM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

kak...kalau order adult bw 5kg blh tk?
tapi nak ambik awal stok dia...{ohmygod}
Forum: Hall of Shame 08-03-2010, 11:45 PM
Replies: 22
Views: 6,725
Posted By rock
Re: Nasib seekor anak kucing

sedih sgt tgk gambar kitten ni...{cry2}{cry2}
macam manalah dia boleh tanggung kesakitan srg diri..sedihnya.{cry2}
Forum: Pet Food 07-31-2010, 09:37 AM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

jgn kak,nangis anak2 saya nnti kat rumah...{shy}
sampaikan mknn kat rumah ni,diorg dh tak lalu nk mkn dh..{shy}
Forum: Pet Food 07-30-2010, 05:17 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

tak de masuk ke yg ni kak...?
nk kena maybank2u ni...{shy}
Forum: Pet Food 07-23-2010, 03:31 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

Description of transaction: Blackwood
Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1411531235
Transaction date: 23 Jul 2010
Transaction time: 15:05:32

untuk bw 24kg +...
Forum: Cats & Kittens 07-20-2010, 06:03 PM
Replies: 50
Views: 50,610
Posted By rock
Re: Gemukkan Kucing

kak,vitamin b yg manusia mkn tu ker?
kalau pregnant,yang nurse bg vitamin tu?{grin}
Forum: Pet Food 07-20-2010, 06:01 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

saya pun nk tambah order gaklah kak..baby exo...yg mana2 pun boleh yg akak rasa nk bagi...{shy}{shy}{shy}
Forum: Pet Food 07-14-2010, 06:06 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

akak silap taip tu kat order...bukan 2kg...tapi 4kg...{grin}
Forum: Pet Food 07-14-2010, 04:21 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

kak,tambah lagi adult untuk 4kg utk anak kt kg pulak...{shy}
Forum: Pet Food 07-14-2010, 03:50 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

thini...rock bawa stok 24kg tu nnti balik kg belah timur dulu..raya haji bulan 11 nnti rock baru balik penang tau...{happy}
Forum: Pet Food 07-14-2010, 03:45 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

kak nurul, saya nak adult 24kg yer...{happy}
Forum: Pet Food 07-05-2010, 04:47 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

fuh selamat...kali ni boleh ambik stok...yahoo....!{shy}
Forum: Cat TV and Photos 07-05-2010, 03:32 PM
Replies: 233
Views: 31,963
Posted By rock
Re: Pictures of My Cats

semua masih ok..raya nnti baru nk meletup.{shy}
mmg kiut betul cucu akak ni...
kena jaga2 sikit tu,nnti kalau org nk ambik stok bw,kena letak dlm cage mangga batu...{shy}
Forum: Pet Food 07-05-2010, 03:14 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

kak nurul...next order bila pulak?tarikh nk ambik tu bila?{happy}
Forum: Cat TV and Photos 07-05-2010, 03:08 PM
Replies: 233
Views: 31,963
Posted By rock
Re: Pictures of My Cats

duh..........kucing akak ke ni?
saya sudah jatuh cinta.....{shy}
Forum: Pet Food 05-10-2010, 01:17 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

sihat...{happy}
masuk sini sekali sekala jer...
tgk tempahan banyak ke tak..{shy}
tak tahu bila lagi nk masuk dlm list tempahan ni...
anak2 bulus makin kuat mkn,kopak mama dia,stok bw dh lama dh...
Forum: Pet Food 05-03-2010, 08:58 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

rindu nk komen kat thread ni...{grin}
Forum: Cat TV and Photos 05-03-2010, 08:58 PM
Replies: 23
Views: 4,002
Posted By rock
Re: Kiki

memang makin gebu pun...{muacks}
Forum: Pet Food 03-17-2010, 12:13 AM
Replies: 70
Views: 20,446
Posted By rock
Re: royal canin persian kitten 32

betul2...ari sabtu baru ni je gi beli...4kg,dh 100++...lagi mahal dr beras taj mahal ni...{shy}{shy}{shy}
Forum: Pet Food 03-16-2010, 12:24 PM
Replies: 70
Views: 20,446
Posted By rock
Re: royal canin persian kitten 32

aik...naper murah pula tak sampai rm100...{oh}
kat petshop penang sini,rm100++....banyak beza tu....{oh}
Forum: Pet Food 03-16-2010, 12:15 PM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

thini,buat masa ni lum ada perancangan lagi ni...{sick}
makanan baru yg beli utk diorg ni,tahan sebulan je ni...{shy}
kuat bebenor makan skrg ni..cam tuan dia juga..{shy}{shy}
kalau rock nk turun...
Forum: Pet Food 03-16-2010, 11:34 AM
Replies: 7,614
Views: 625,564
Posted By rock
Re: Blackwood

terkejut rock baca posting akak..ingatkan akak nk pencen jual bw...{shy}
stok kat rumah ni,dh habis....{cry}
bilalah nk turun sana lagi......{sweat}{sweat}
Forum: Cat TV and Photos 02-16-2010, 10:08 PM
Replies: 173
Views: 20,935
Posted By rock
Re: .::my baby adam::.

tu dia adam debab dh posing...{shy}{shy}{shy}
kalau buat alas kepala syok ni..{shy}{shy}{shy}
Forum: Coffee Room 02-03-2010, 08:50 PM
Replies: 91
Views: 23,490
Posted By rock
Re: Berhati-hati di Mudah

tullah kak hate...malu je..
tegur,marah kita balik..nama je ddk negeri kelantan..{nah}

ditujukan utk org dlm kes ni..{grin}
Forum: Cats & Kittens 02-03-2010, 08:49 PM
Replies: 45
Views: 13,216
Posted By rock
Re: shampoo kucing

kalau betullah bagus shampoo ni,nnti nk belilah...rm50...{shy}{shy}{shy}

kalau dekat kucing tu,ada warna hitam,tak pe kan?takut jadi luntur pula wrna hitam tu...{shy}{shy}
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.