Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 81
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: asmaradonat
Forum: Coffee Room 06-29-2010, 02:49 PM
Replies: 51
Views: 3,643
Posted By asmaradonat
Re: Happy Birthday JUNE!

Happy Birthday Kak June... Moga panjang umur n murah rezeki. {wink}
Forum: Cats & Kittens 06-25-2010, 07:07 PM
Replies: 108
Views: 26,103
Posted By asmaradonat
Re: PURE WHITE FLAT FACE PERSIAN - boleh tolong saya carikan tak???

hana..

i tak beli anugerah tapi dah jual anugerah pada seseorang dgn harga 2.5k without breeding rights.
Forum: Cats & Kittens 06-25-2010, 07:02 PM
Replies: 108
Views: 26,103
Posted By asmaradonat
Re: PURE WHITE FLAT FACE PERSIAN - boleh tolong saya carikan tak???

salam furkid...

saya hanya beri option dan i rasa xsalah berkongsi pengetahuan. terpulang pada semua tuk ikut atau tidak. apa yg saya cadangkan hasil dari pembacaan saya mengenai kucing dan bukan...
Forum: Cats & Kittens 06-25-2010, 06:10 PM
Replies: 108
Views: 26,103
Posted By asmaradonat
Re: PURE WHITE FLAT FACE PERSIAN - boleh tolong saya carikan tak???

white is dominant so u dont need to have both parent to be white.
Forum: Cats & Kittens 06-25-2010, 01:43 AM
Replies: 108
Views: 26,103
Posted By asmaradonat
Re: PURE WHITE FLAT FACE PERSIAN - boleh tolong saya carikan tak???

kak nurul... yg pasal stud tail tu bole cuba letak baby powder kt stud tail dia pas mandi (just make sure the tail is dried properly) n brush off the excess baby powder the next day. or u can do the...
Forum: Cats & Kittens 06-25-2010, 01:10 AM
Replies: 108
Views: 26,103
Posted By asmaradonat
Re: PURE WHITE FLAT FACE PERSIAN - boleh tolong saya carikan tak???

hi hana..

saya Dee from jb. saya pernah breed white persian tapi dah di jual.

at the moment no luck getting another white kitten so far.

ni pic white persian yang saya maksudkan.
...
Forum: Health, Disease & Diet 06-18-2010, 01:05 PM
Replies: 6
Views: 4,986
Posted By asmaradonat
Re: alamak..! kucing suka cium ketiak ler...!

rasanyer bukan pasal buruk perangi le... pasal kucing i suka bau kasut kat rumah nie.. tak kira kasut sapa..{shy}

hhmmm... tp kan klu ada couple yg tido bawah ketiak partner dia tu buruk perangai...
Forum: Coffee Room 06-14-2010, 12:25 AM
Replies: 144
Views: 11,314
Posted By asmaradonat
Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

hapi belated birthday...

yg nampak tua tu mungkin i tau sbb nyer...

tp bole guna tips ni (jgn marah yer...)
stop smoking n u will safe few years...{wink}
but what do i know... i smoking...
Forum: Cats & Kittens 06-13-2010, 09:21 PM
Replies: 29
Views: 4,874
Posted By asmaradonat
Re: nk putihkn blk bulu kucing

nape plak nk segan...{happy}

yg penting kita jaga kucing kita semampu kita.. itu yg lebih penting.{wink}
Forum: Cats & Kittens 06-13-2010, 02:54 AM
Replies: 29
Views: 4,874
Posted By asmaradonat
Re: nk putihkn blk bulu kucing

kt bahagian mana tu secara ye...

klu bahagian mulut/dagu biasanyer disebabkan air minum.. masa kucing makan ada cebisan/debu makanan lekat pd dagu, bila kucing minum dari bekas minum air akan...
Forum: Health, Disease & Diet 05-02-2010, 08:29 AM
Replies: 15
Views: 4,239
Posted By asmaradonat
Forum: Cat TV and Photos 05-02-2010, 08:26 AM
Replies: 23
Views: 4,000
Posted By asmaradonat
Re: Kiki

wah... mmg mengancam kiki u tu...

kucing klu setelah dimandulkan mmg akan tembam n manja dgn org pasal dah xde nk gatal cari awek/pakwe{happy}. tp macam manusia gak kucing ni ada personaliti...
Forum: Pet Food 10-20-2009, 09:53 PM
Replies: 7,614
Views: 625,135
Posted By asmaradonat
Re: Blackwood

kak nurul,

dee dh bank-in

amount rm 60
date 18/10
time 16:34
trace no/rej. code 009040

thanks ye akak{good}
Forum: Cats & Kittens 07-24-2009, 06:00 PM
Replies: 31
Views: 6,741
Posted By asmaradonat
Re: sapa taw SUSU terbaik utk KITTEN

atau bole cuba susu kambing... klu xdpt fresh skarang banyak ada jual dlm botol... klu dpt frozen lg ok.. suamkan sebelum bg pd kitten..{good}
Forum: Recipes 07-22-2009, 04:04 PM
Replies: 37
Views: 6,178
Posted By asmaradonat
Re: Punyer la....

laaaa.... baru perasan kak.... hhmmm... kira dh reda demam MU le nie...

klu nk tlg potong bawang... kita tunggu le time org nk kerja kawin... bole rewang ramai2...{good} nnt org gossip pasal...
Forum: Recipes 07-22-2009, 03:50 PM
Replies: 37
Views: 6,178
Posted By asmaradonat
Re: Punyer la....

neida...

Dee kat jb dekat ngan jusco tebrau city... klu ngan simpang renggam dlm 1jam kot...
Forum: Pet Food 07-22-2009, 02:38 PM
Replies: 7,614
Views: 625,135
Posted By asmaradonat
Re: Blackwood

Amin...

Kak June... klu ada duit lebih nnt bole le dtg jb yer... satu bas persiaran kan...
dtg jb i blanja makan {good}{good}
Forum: Recipes 07-21-2009, 03:58 PM
Replies: 37
Views: 6,178
Posted By asmaradonat
Re: Punyer la....

boo.... klu dh mmg rezeki masing2 nk wat cam mana kan... tp tu ler... boo n yg lain2 tu semua kt kl... dee nie kat jb...

tp kan... boo klu dh sampai jb jgn patah balik tau... xyah segan2 ngan dee...
Forum: Cat TV and Photos 07-21-2009, 03:19 PM
Replies: 9
Views: 1,107
Posted By asmaradonat
Re: salam mesra

selamat datang n semoga sesuai di sini... jgn segan2 nk tanya yer..
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 03:14 PM
Replies: 9
Views: 1,132
Posted By asmaradonat
Re: Hi all...

yup.. dekat jer permas n desa jaya... i pon slalu ke permas klu cari supply barang kucing atau ke vet
Forum: Recipes 07-21-2009, 03:03 PM
Replies: 37
Views: 6,178
Posted By asmaradonat
Re: Punyer la....

yer kak june... seronok bila layan melayan mengarut ada sampai yg jatuh kerusi(siapa yer....{ohmygod}) gelak tengok posting2 kt pf nie...

slalu gelak sorang2 kt opis bila masuk pf nie.... siapa nk...
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 02:50 PM
Replies: 55
Views: 4,220
Posted By asmaradonat
Re: salam, slmt pagi

macam ku kenal ini org... yg tinggal di no 7 lrg selamat tu ker????

huuaaahahahahahhaaahhaaa.....

patut le ko tanya aku ok ker???? bertuah ko man...
Forum: Hall of Shame 07-21-2009, 02:44 PM
Replies: 150
Views: 16,186
Posted By asmaradonat
Re: Kenal tak?

dia xminta maaf ngan zahra lg ker?

ooopppssss.......

tapi zahra dh dapat kn julie balik kan... buang yg keruh amik yg jernih yer...
Forum: Hall of Shame 07-21-2009, 02:43 PM
Replies: 150
Views: 16,186
Posted By asmaradonat
Re: Kenal tak?

oh kakak2 ku... xpe le klu dia xsecara langsung mohon maaf dlm forun nie...
ape matlamat kita untuk dapatkan julie balik ke pangkuan zahra dah pon tercapai.. Dee pasti dia dah minta maaf ngan zahra...
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 01:45 PM
Replies: 22
Views: 2,281
Posted By asmaradonat
Re: Salam buat semua

Hi selamat join forum nie..

agar x monyok2 lg{victory}{victory}
Showing results 1 to 25 of 81

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.