Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pencerita
Forum: Health, Disease & Diet 09-29-2011, 04:48 PM
Replies: 2
Views: 1,947
Posted By pencerita
Dada ayam atau tak kisah part manapun??

Saya ada pernah terbaca bahawa elok bagi sekali sekala bagi kucing makan dada ayam yang direbus.. persoalannya, kenapa mesti dada ayam? dan adakah lepas rebus tu perlu dilerai-leraikan supaya kucing...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-24-2011, 12:11 PM
Replies: 89
Views: 24,361
Posted By pencerita
Re: macam mane nak train cat litter...

saya punya masalah lain sikit.. breeder dah train Belly poo di kertas surat khabar yang dispreed (dihancur2kan).. Belly memang disiplin poo situ tapi bila i ambik bawak balik umah, i tak pakai paper,...
Forum: Cat DIY 09-20-2011, 01:12 AM
Replies: 16
Views: 16,697
Posted By pencerita
Re: My custom cat cage

Saya try attach picture
Forum: Cats & Kittens 09-20-2011, 01:07 AM
Replies: 5
Views: 9,171
Posted By pencerita
Re: TOTAL EQUILIBRIO - Bagus ke? (dan lain soalan)

thanks. masih menunggu jawapan dan respon dari yang lain..{wink}
Forum: Cat DIY 09-20-2011, 12:43 AM
Replies: 16
Views: 16,697
Posted By pencerita
Re: My custom cat cage

fabric tu just macam karpet golf.. kat mines.. kedai hardware.... cat tree tu beli je kat kedai kucing...
Forum: Health, Disease & Diet 09-19-2011, 03:31 PM
Replies: 17
Views: 5,987
Posted By pencerita
Re: kesian tengok kucing jiran

kucing apa tu ye??

nak gak tau.. apa punca kurap ek??
Forum: Cats & Kittens 09-19-2011, 03:29 PM
Replies: 5
Views: 9,171
Posted By pencerita
Re: TOTAL EQUILIBRIO - Bagus ke? (dan lain soalan)

Harap ada yang sudi memberi komen ye
Forum: Cats & Kittens 09-19-2011, 03:06 PM
Replies: 5
Views: 9,171
Posted By pencerita
TOTAL EQUILIBRIO - Bagus ke? (dan lain soalan)

Saya orang baru.. sebenarnya saya baru je beli kucing persian (tanpa cert).. tapi masih tak boleh bawak balik sebab masih menyusu.. di sini ada beberapa persoalan:

SOALAN UTAMA:

- Saya ada bagi...
Forum: Cat DIY 09-19-2011, 01:33 PM
Replies: 16
Views: 16,697
Posted By pencerita
My custom cat cage

Selepas puas survey, saya rasa lagi berbaloi buat custom.. jadi.. saya ubahsuai ruang grill di rumah untuk jadikan cage dan ia akses terus ke pintu rumah.. sehari je siap dengan kos RM600

Proses...
Forum: Cats & Kittens 09-19-2011, 01:31 PM
Replies: 45
Views: 35,197
Posted By pencerita
Re: Custom Made Animal Cage

Selepas puas survey, saya rasa lagi berbaloi buat custom.. jadi.. saya ubahsuai ruang grill di rumah untuk jadikan cage dan ia akses terus ke pintu rumah.. sehari je siap dengan kos RM600

Proses...
Forum: Member Introductions 09-19-2011, 01:22 PM
Replies: 1
Views: 803
Posted By pencerita
Newbies here

Saya Azrul Affandi Sobry...

wartawan Berita Harian.. baru nak berjinak2 bela kucing.. beli dua ekor kucing persian (no cert) dari kawan tapi takleh nak ambik lagi sebab belum putus menyusu.. by...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.