Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: idasukri
Forum: Pet Food 06-05-2011, 08:04 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

kak nurul, saya KIV dulu beli advantage tu ye. sebab dah bersalin..hehe..safely giving birth to a baby boy on 3rd June 2011, 3.7kg tu {victory}..semalam baru discharge.

pasir tu ida minta maaf...
Forum: Pet Food 05-27-2011, 02:40 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

oo yeke.. saya nak beli Advantage Flea & Tick Killer for Cats 1 kotak. berapa total tambah delivery ke Setiawangsa ye?

semalam gi checkup kat Naluri, doc cakap dah ada bukaan 3cm..hehe..memang...
Forum: Pet Food 05-27-2011, 11:03 AM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

salam kak nurul,

nak tanye pasal pasir untuk order last month, dah ada stok ke?
Forum: Pet Food 04-17-2011, 05:31 PM
Replies: 21
Views: 9,086
Posted By idasukri
Re: Regal Cat Food and Star Pro

kalau nak beli, pengambilan sama dengan bw ke? regal kitten berapa ringgit ye? macam berminat nak try
Forum: Pet Food 04-17-2011, 09:09 AM
Replies: 21
Views: 9,086
Posted By idasukri
Re: Regal Cat Food and Star Pro

kak nurul, Regal & Star Pro tu ada untuk kitten tak? kalau ada, berapa harga?
Forum: Hall of Shame 03-10-2011, 01:09 PM
Replies: 17
Views: 6,226
Posted By idasukri
Re: CCTV of cat abusing

depression? then why don't she just kill herself or whoever that caused the depression, not the little innocent kitten.

very unsatisfied with her excuses.
Forum: Health, Disease & Diet 02-18-2011, 02:40 PM
Replies: 11
Views: 6,394
Posted By idasukri
Re: Sardin Dalam tin tu ok x bagi kucing kita makan?

cuba la beli Quit wet food dari Felix The Cat. tin besar cuma RM3.00 je. Felix The Cat dah buka untuk order bulan ni, tengok thread Blackwood dalam tajuk Pet Food.
Forum: Pet Food 12-24-2010, 02:37 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

salam kak nurul,

ni payment detail utk kitten 8kg ye. TQ

Description of transaction: kitten 8kg Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1454009781
Transaction date:...
Forum: Pet Food 12-20-2010, 12:25 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

kak nurul, saya nak kitten 8kg ye.
Forum: Pet Food 10-21-2010, 03:24 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

kak nurul, saya dh transfer RM115 utk 8kg kitten & 5tin Quit.

saya dah sms tapi tak dapat delivery report lagi, maybe h/p kak nurul habis bateri kot...nanti kak nurul cek ye. TQ
Forum: Pet Food 10-20-2010, 12:48 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

kak nurul,

saya nak kitten 8kg dan Quit wet food 5 tin(assorted). TQ
Forum: Pet Food 09-17-2010, 07:17 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

i'm a newbie here...baru dua kali deal dengan kak nurul beli BW. my 1st impression bila sms dia tanya pasal BW, dia terus call and bagi advice what to do when we want to change our kittens food since...
Forum: Recipes 07-31-2010, 10:06 PM
Replies: 6
Views: 4,380
Posted By idasukri
pizza roti sardin - simple & cepat dimasak

kat sini saya nak kongsi resepi yang saya baru try tadi.. malam ni hujan, so malas nak keluar..sebab tu cari idea nak masak apa. paling penting, pizza ni tak perlukan oven untuk memasaknya..sebab...
Forum: Pet Food 07-13-2010, 03:56 PM
Replies: 7,614
Views: 654,444
Posted By idasukri
Re: Blackwood

salam kak nurul...

saya nak kittens 12kg ye. {victory}
Forum: Health, Disease & Diet 07-08-2010, 01:49 PM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

iskk..bahayanye...budak2 dah la suka tarik2 ekor kucing bila tak dapat pegang diorang..

memang saya perasan, anak sedara sangat excited nak pegang kucing tu...patut la diorang garang sangat dengan...
Forum: Health, Disease & Diet 07-08-2010, 11:57 AM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

ooo..ok..yang saya perasan, adik saya stay dengan saya dlm seminggu, memang diorg jadi manja dengan dia..

dengan kakak dan mak saya pun diorg takdela nampak takut sangat, tapi dengan anak sedara...
Forum: Health, Disease & Diet 07-08-2010, 11:00 AM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

hehehe..boleh je nak melalut..pasal hal yang berkait dengan anak2 bulus jugak pun kan..boleh saya tumpang melalut skali kalau2 ada yang saya boleh sampuk..hihihi

sekarang baru saya tahu, rupanya...
Forum: Health, Disease & Diet 07-07-2010, 01:05 PM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

iskkk..siannye..takleh imagine saya kalau anak bulus saya takde.

tu la..yang saya perasan, diorg jadi garang dan lari tak tentu hala bila panik..tapi tu kat dalam rumah la..tak tahu la kalau diorg...
Forum: Health, Disease & Diet 07-07-2010, 12:59 PM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

tak, saya tinggal kat depan jusco au2 setiawangsa. Baby dan Aden Yana pernah keluar rumah tak? ok jgk ye, bawak jalan2 dengan kereta..
Forum: Health, Disease & Diet 07-07-2010, 10:49 AM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

waaa..sampai macam tu sekali ye kesannya..saya tak tahu sebab memang tak pernah bagi diorg terdedah dengan keadaan bising..

my cats ni pantang saya or husband buka pintu, berkejar nak keluar, siap...
Forum: Health, Disease & Diet 07-07-2010, 08:34 AM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

ha'ah laa..diorg nak cakar anak sedara saya bila dia datang dekat. sampai nangis2 budak tu terkejut.

kakak saya cakap kucing2 saya tak jinak dan manja dengan orang, sedih lak rasa..padahal dengan...
Forum: Health, Disease & Diet 07-07-2010, 08:30 AM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

saya tinggal kat apartment. mak dan kakak saya kesian tengok anak bulus saya macam tu, saya rasa serba salah pulak, nak bela dan jaga diorg tapi diorg tak tahu dunia luar macam mane, memang saya tak...
Forum: Health, Disease & Diet 07-06-2010, 05:56 PM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
Re: kittens takut dengan outsiders

hihihi.. apa kata kak nurul datang bertandang kat rumah..hehe..semenjak dah kahwin ni kawan2 jarang nak datang, segan dengan hubby sebab diorg xkahwin lagi..

ooo..patut la kalau ada bunyi bising...
Forum: Health, Disease & Diet 07-06-2010, 05:10 PM
Replies: 31
Views: 5,023
Posted By idasukri
kittens takut dengan outsiders

kittens saya, 3 ekor kesemuanya, akan bertempiaran lari menyorok kat dapur kalau ada orang datang kat rumah.

saya tinggal kat apartment, for safety reason, memang saya tak pernah bagi diorg keluar...
Forum: Jokes & Funny Pictures 06-21-2010, 03:17 PM
Replies: 19
Views: 3,565
Posted By idasukri
Re: The truth about cats...

my babies lak, 3 of them, masing2 ada perangai masing2..

abang a bit matured gayanya..diam je..paling suka tido atas lantai meniarap macam org..

adik sgt hyper..ada je benda yg dia jadikan...
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.