Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 226
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: CookieMonster
Forum: Pet Food 02-09-2011, 07:32 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul
{happy}

Baru nak order nih, tapi dah bayar dah tengahari tadi... keh keh keh..

macam biasa, 24kg kayuhitam dewasa{good}

TQ Kak Nurul{victory}
Forum: Mobile, PDAs & Gadgets 09-02-2010, 01:21 PM
Replies: 125
Views: 36,186
Posted By CookieMonster
Re: Your favourite mobile phone model.....

salam Kak Zai...

ai, samsung galaxy pulak ke kak? {shy} iPhone ok lagi tak?{grin}
Forum: Pet Food 08-30-2010, 05:09 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

salam semua n slamat berpuasa dan buat persiapan hari raya...

Kak Nurul..

CM dah bayar MYR220.00 tghari tadi utk 24kgs of Blackwood Adult.{cool}

So sorry ek kak, bayar dulu baru order...{shy}
Forum: Pet Food 06-29-2010, 07:26 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

salam Kak Nurul..

mon nak order 1 bag BW(24kg) adult macam biasa. esok pagi mon bayar.{victory}

TQ!{cool}
Forum: Pet Food 05-04-2010, 06:07 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

salam Kak!

sowie kak, mon tak dapat nak gi amik ari sabtu lepas dan tak berjaya nak call akak. Insyaallah hujung minggu ni mon sempat amik kot. Kalau tak nanti mon tanya angah je la, kot2 dia leh...
Forum: Pet Food 04-29-2010, 05:34 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

hitam licik mana ni kak? si munchkin tuh ke? aritu angah ada bitau yang dia ada nampak kucing macam si munchkin akak tuh. {high}

hopefully mon boleh tangkap le dgn tubuh mon yang teramat sasa dan...
Forum: Pet Food 04-29-2010, 05:16 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

Kak..

mon dah bayar lunch tadi. Dah sms detail kat kak nurul. call hp n opis tapi no answer...{shy}

amount RM220.00
date 29APR2010
time 14:06
location 1952
trace no 023316
Forum: Pet Food 04-29-2010, 01:15 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

salam Kak...

Mon nak rembat sekampit/seguni {wink}24kg!
sat lagi mon bank-in{cool}
Forum: Football 01-25-2010, 02:27 PM
Replies: 5
Views: 2,337
Posted By CookieMonster
Re: Go chealsea go!!!!

yes gabriel. without their finest player, they still manage to be in top four compared to super rich Man City. What if Adebayor still in their line up? van Persie fit? and they're like super duper...
Forum: Football 01-25-2010, 02:02 PM
Replies: 5
Views: 2,337
Posted By CookieMonster
Re: Go chealsea go!!!!

hello gabriel{cool}

welcome to PetFinder.{good}

i'm one of ManUseless fan for your info...{shy}

So, Chelsea looking good so far. One of the strongest team in Europe right now beside Real...
Forum: Pet Food 01-13-2010, 05:35 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

idea yg bagus tu kak!!

tapi mon maybe tak dapek nak join kot. {oh}
BW pun takde order utk this month sebab aritu dah rembat 26kg...{shy} harap2 tahan utk 2 bulan...{good}
Forum: Pet Food 01-04-2010, 02:36 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

tu la kak, aritu mon tgh power rangers nak tolong angkatkan kotak2 tu akak takmo...{shy}

p/s

kak, mlm tu kata nak ke danau kota ...jadi ke plan tuh? {shy}
Forum: Pet Food 12-29-2009, 09:49 AM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

salam n morning kak nurul..

sukacita dimaklumkan bahawa mon dah bayar malam tadi. Kul 11.10 mlm, time tu akak dah berdengkur dgn meow2 dah kot. tu yg malas nak sms or call takut terjaga plak akak...
Forum: Pet Food 12-28-2009, 03:41 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

alahai Kak June,

sekor je yg obese skrg ni...tu pun mmg bila ada kesempatan, mmg bawak dia kua jenjalan keliling rumah...nak suruh lari or kejar something tuh mmg kirim salam la...jalan 5-6...
Forum: Pet Food 12-28-2009, 03:28 PM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

kucing den kedarah BW..{ohmygod}

6 ekor, 24kg utk less than 2 months??? adoii... tu yg kene order extra sket this time... emergency cases... extra 2kg ok la kot...

sama mcm Kak Nurul, bekalan...
Forum: Pet Food 12-28-2009, 09:08 AM
Replies: 7,614
Views: 632,585
Posted By CookieMonster
Re: Blackwood

salam n morning kak nurul..

kucing2 mon order 24kg BW adult. {shy}
nanti petang/senja ni mon bank in.

TQ{high}
Forum: Football 12-22-2009, 07:25 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

ehehehe{shy} ala takpe kak...{good} ada gak related to MU kan..{shy}

Alif tu amik PMR la kan tahun ni? result esok lusa dah nak kua tu..
(lari topik sket...{shy})
Forum: Football 12-22-2009, 03:02 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

teruknye la MU kene blasah dgn Fulham ari sabtu arituh...{ohmygod} kesian dgn goalkeeper MU, dah perform baik dah, defender dgn midfield plak tak perform....{oh}


nieda nak pos? by the time cup...
Forum: Football 12-22-2009, 02:12 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

back to the topic please...!!!{shy}{shy}{shy}

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...{good}

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s
Forum: Football 12-10-2009, 06:49 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

takpe azris... tak amik torres pun MU dah boleh qualified last 16 CL, seating second on Premier League, already in semifinal of Carling Cup, third round of FA Cup. {good}

ni kes macam nak beli...
Forum: Football 12-09-2009, 05:49 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

ala Pian, takpe. CR7 tuh tgh ada masalah mental la tu . 2nd yellow card tu sebab dia lawan pengadil ke sebab dia tackle player Almeira?

tumpang banyak pun takpe pian. Asal jgn kutuk MU dah le,...
Forum: Football 12-09-2009, 03:25 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

Micheal Owen netted 3 times against Wolfsburg...{grin}

main dgn ketiadaan 3 regular defender pun boleh menang 3-1? without Rooney, without Berbatov....{good}

tapi Nani main dan assist Owen utk...
Forum: Football 12-08-2009, 03:33 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

Nani tuh kalau dia main bagus ok la jugak. Ni main tak la menonjol sangat... tapi harap2 Alex Ferguson simpan la dia sampai akhir season ni...{cool}
Forum: Football 12-08-2009, 12:29 PM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

ye betul tu Azraf...{cool}

rasanya kalau dia tak melenting sound Alex Ferguson tuh sure Alex kasi chan lagi kat dia kan. Ye la, nak ikutkan Nani tuh sebenarnye ok jugak, cuma tak matured lagi...
Forum: Football 12-08-2009, 10:31 AM
Replies: 292
Views: 32,449
Posted By CookieMonster
Re: MU .....oh MU....!!!

salam n good morning eberibodi!!!!{high}

terdetik di hatiku utk menjengah thread MU ni setelah sekian lama mendormankan diri ini...{shy}

so, camne korang rasa prestasi MU skrg ni? nampak macam...
Showing results 1 to 25 of 226

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.